Sobieska, kažin šalia tavo panteros tokia kompanjonė gal neblogai žiūrėtųsi
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 20, 06:08)
nenorėčiau tokios susapnuoti net ir baisiam sapne...
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 20, 09:08)
as dar as, kaip nors pakesciau, bet kam traumuot vaikus ir vyra : vaikas bijotu i lauka iseit, o MB didesne laiko dali skirtu sitam kuriniui-pasienaut aplinkui, pakarpyt... Gal tiek to Aciu uz pasiulyma, dabar labai norec panteros, panasios i pantera laukiu gimdienio
QUOTE(sobieska @ 2008 10 20, 10:05)
...o MB didesne laiko dali skirtu sitam kuriniui-pasienaut aplinkui, pakarpyt... ...
sakai geriau jau tavo šonus jis tegul glosto, nei tokios konkurentės
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 19, 21:05)
kišk tiesiai į žemę ir tegul auga natūraliomis sąlygomis lauke, kol dar užšals turėtų spėti įsišaknyti, stipraus minuso, kuris įšaldytų žemę, dar nesimato. Žiemai galėsi pamulčiuoti šiek tiek.
QUOTE(rokoko @ 2008 10 19, 23:08)
as taip isaknytus silokus ikisau zemen neseniai.
ačiuks
Sveikos
As cia vis apsilankau pas jus,nauju ideju pasisemiu,tai norejau cia toki klausimeli paklausti noriu is Sibirsko rozyno uzsisakyti roze,bet nesuprantu ten tu kainu,gal kas galetumet paaiskint pavyzdziuj as noreciau uzsisakyti ''gefylt'' roziu kruma,ir niekaip ten neikertu kainu grupiu dekui uz atsakyma.
As cia vis apsilankau pas jus,nauju ideju pasisemiu,tai norejau cia toki klausimeli paklausti noriu is Sibirsko rozyno uzsisakyti roze,bet nesuprantu ten tu kainu,gal kas galetumet paaiskint pavyzdziuj as noreciau uzsisakyti ''gefylt'' roziu kruma,ir niekaip ten neikertu kainu grupiu dekui uz atsakyma.
QUOTE(jurginux @ 2008 10 20, 10:51)
pavyzdziuj as noreciau uzsisakyti ''gefylt'' roziu kruma,ir niekaip ten neikertu kainu grupiu dekui uz atsakyma.
čia tos kainų grupės plius reikia pridėti atsiuntimą. Vieno krūmo neapsimoka pirkti, tarkim, krūmas kainuoja 24Lt plius atsiuntimas 20Lt ( jei užsisakai 8 sodinukus) - 44Lt savikaina. O jei užsisakai 8 sodinukus po 24Lt plius 20Lt atsiuntimas - vieneto kaina gaunasi ~26Lt
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 20, 11:07)
čia tos kainų grupės plius reikia pridėti atsiuntimą. Vieno krūmo neapsimoka pirkti, tarkim, krūmas kainuoja 24Lt plius atsiuntimas 20Lt ( jei užsisakai 8 sodinukus) - 44Lt savikaina. O jei užsisakai 8 sodinukus po 24Lt plius 20Lt atsiuntimas - vieneto kaina gaunasi ~26Lt
Tai tarkim as uzsisakysiu 2 grupe ir man nesvarbu ar as viena ar as du krumiukus uzsisakysiu vistiek mokesiu 18 litu?
QUOTE(jurginux @ 2008 10 20, 11:15)
Tai tarkim as uzsisakysiu 2 grupe ir man nesvarbu ar as viena ar as du krumiukus uzsisakysiu vistiek mokesiu 18 litu?
jei viena krūmą iš antros grupės - mokėsi 38Lt ( 18Lt +20Lt), savikaina - 38Lt
jei du - 56Lt (2x18Lt +20Lt), vieno krūmo savikaina gaunas 28Lt
jei tris - 74Lt (3x18Lt+20Lt), vieno krūmo savikaina gaunas 24,67Lt
jei keturis - 92Lt (4x18Lt+20Lt), vieno krūmo savikaina gaunas 23Lt
<...>
jei aštuonis - 164Lt (8x18Lt+20Lt), vieno krūmo savikaina gaunas 20,5Lt.
QUOTE(sobieska @ 2008 10 19, 20:50)
oi kaip aciu uz pamokyma, nes tikrai nezinojau, matyt mama nesugebes, reiks vaziuot paciai atlikti silokui apipjaustyma, nes telefonu kol issaiskinsiu ko noriu, tai ji man lieps ko nors raminancio isgert
Tkslinuosi-visus zalius lapelius nuskinti, palikt tik plika stieba , o prie stiebo su margais lapeliais nagu nekisti
Tkslinuosi-visus zalius lapelius nuskinti, palikt tik plika stieba , o prie stiebo su margais lapeliais nagu nekisti
Nuskinti stiebą kuris turi žalius, o ne margus lapelius.
QUOTE(rokoko @ 2008 10 19, 23:57)
pas mane irgi slamutis su pelargonija 2 in 1. as dairiau taip:
1.emiau zirkles, nukarpiau grazias sakeles [8cm] ir to, ir ano.
2. susidejau kvadratinius daiginimo vazoniukus i padekla, i vazoniukus pridejau substrato.
3. sukaisiojau tas sakeles [auginukus] po 2 i vazoniuka.
4. palaisciau, nunesiau i veranda.
5. ten sildoma, bet silpnai. dabar vesiau nei kambary, kokia 14-19 lpsn, prikl. ar saule lauke.
6. ziema ten salciau kur kas, sakykim 5-10 lpsn. Jei bus minus 25 lauke, inesiu nakciai i kamb.
7. turi but sviesu - juk zalioji augalo dalis, o ne saknys, kaip jurgino, kanos ar chrizantemos.
8. laistyt. auginukai juk turi prigyt ir augt. Pradzioj dregniau laikyt, paskui nebe taip...
gerai butu laistyt pradzioj saknijimosi stimuliatorium. as to nepadariau, ir substrata emiau toki, koki turejau - kapu
tai laukiu rezultatu... kazkas ten bando geltonuot lapukai - nurenku... kazkas bando pelesiuku aptraukt - ppakrapstau... ir tikiuos sekmes
bakopa irgi ten ziemos. inesiau sveika krumeli, kuri dauginsiu kaip pelargonijas, tik koki vasario [gal anksciau] men.
gali daryt pgl Jolaxus recepta, inesdama nugeneta motinini pelargonijos kera.
Siaip Isdykele cia geresne konsultante butu, man rodos
Papildyta:
Prisipirkau teminiu zurnalu.
''Sodo spalvose'' silokas vadinamas VILKPUPE.
T.y. vietoj sedum - hylotelephium
neskamba man..
1.emiau zirkles, nukarpiau grazias sakeles [8cm] ir to, ir ano.
2. susidejau kvadratinius daiginimo vazoniukus i padekla, i vazoniukus pridejau substrato.
3. sukaisiojau tas sakeles [auginukus] po 2 i vazoniuka.
4. palaisciau, nunesiau i veranda.
5. ten sildoma, bet silpnai. dabar vesiau nei kambary, kokia 14-19 lpsn, prikl. ar saule lauke.
6. ziema ten salciau kur kas, sakykim 5-10 lpsn. Jei bus minus 25 lauke, inesiu nakciai i kamb.
7. turi but sviesu - juk zalioji augalo dalis, o ne saknys, kaip jurgino, kanos ar chrizantemos.
8. laistyt. auginukai juk turi prigyt ir augt. Pradzioj dregniau laikyt, paskui nebe taip...
gerai butu laistyt pradzioj saknijimosi stimuliatorium. as to nepadariau, ir substrata emiau toki, koki turejau - kapu
tai laukiu rezultatu... kazkas ten bando geltonuot lapukai - nurenku... kazkas bando pelesiuku aptraukt - ppakrapstau... ir tikiuos sekmes
bakopa irgi ten ziemos. inesiau sveika krumeli, kuri dauginsiu kaip pelargonijas, tik koki vasario [gal anksciau] men.
gali daryt pgl Jolaxus recepta, inesdama nugeneta motinini pelargonijos kera.
Siaip Isdykele cia geresne konsultante butu, man rodos
Papildyta:
Prisipirkau teminiu zurnalu.
''Sodo spalvose'' silokas vadinamas VILKPUPE.
T.y. vietoj sedum - hylotelephium
neskamba man..
tai supratau, kad mazdaug vistiek reikiais naujo jau augint, o ne senaji dideli kruma laikyt. ar galima islaikyt ir tai, kas suvesejo per sia vasar, nes slamutis tai labai jau isaugo
dekui uz kantrybe man aiskinat
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 20, 11:25)
Nuskinti stiebą kuris turi žalius, o ne margus lapelius.
Oi kokia tundra as Buciau tik lapelius nuskynusi. Aciu
Dabar galiu ir mamai duot uzduoti, jau supras ko is jos norima