Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

Noriu pagalbos ax.gif Aš apibūdinsiu lapuotį medį.Jis yra panašus t.y. lapai kaip šermukšnio ir rudenį jie paraudonuoja bet ne visi.Gal kas žinote kaip vadinasi jis. Šeip daug kas jį turi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 19, 19:14)
Man dabar sitie silokai nu labai wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif
ar apie šituos kalbėjot,kad šaknijasi iš šakelių g.gif
aš nusiskyniau porą šakelių įmerkiau ir lyg ir lenda šaknelės g.gif
o kur man juos dabar žiemai reiks kišti g.gif ta prasme kur laikyti per žiemą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2008 10 19, 19:22)
Noriu pagalbos  ax.gif Aš apibūdinsiu lapuotį medį.Jis yra panašus t.y. lapai kaip šermukšnio ir rudenį jie paraudonuoja bet ne visi.Gal kas žinote kaip vadinasi jis. Šeip daug kas jį turi. 4u.gif

Pagal aprasyma i zagreni panasu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 19 spalio 2008 - 18:43
QUOTE(rokoko @ 2008 10 18, 11:54)
pasirinkau medetku seklu

radau vakar info, kad medetkas labai tinka šalia pomidorų sodinti - atbaido baltasparnius, o šaknys išskiria "kažką", kas atbaido ir dirvoje tūnančius blogiečius 4u.gif ( šaltinio nepamenu, daug knygų/žurnalų vakar varčiau)

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 18, 22:13)
Pirmą kartą gyvenime pati šaknydinau rožės šakeles.

taip tiesiai šviesiai šaknydinai? g.gif Mąsčiau pirma užsiveist erškėčio, o tik į jį įskiepyti. Būtent dėl atsparumo mūsų klimatui.

QUOTE(Žydriausia @ 2008 10 19, 11:37)

Dideliausias sveikinimas 4u.gif

ar ir jusu rozems pasimaise blink.gif ziedus tik krauna viena paskui kita

žydi tongue.gif Šiandien nuskabiau žiedus ir pumpurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 19 spalio 2008 - 19:09
Panos, ar ir jusu rozems pasimaise blink.gif ziedus tik krauna viena paskui kita
user posted image
Veigela irgi itartina, turbut su roze susitare, trecia karta ruosiasi zydet
user posted image
o sita raktazole pasislepusia netycia aptikau
user posted image
Man dabar sitie silokai nu labai wub.gif
user posted image

user posted image

O Palemonas, daugiametis ar vienmetis, pamirsau blush2.gif , o ir pasigooglint normaliai negaliu, nes nezinau lotynisko pavadinimo.Nezinau raut lauk ar palikt rolleyes.gif

Polemonas daugiametis - lot. polemonium
Šitam margalapiui šilokui - sedum spectabile mediovariegata būtina išlaužyti žalius lapus ir palikti tik margus, kitaip jis per laiką grįš į pradinę formą.
Atsakyti

"Pagal aprasyma i zagreni panasu"

Oj ačiū šitas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rumute: 19 spalio 2008 - 19:52
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 19, 20:28)
Polemonas daugiametis - lot. polemonium
Šitam margalapiui šilokui - sedum spectabile mediovariegata  būtina išlaužyti žalius lapus ir palikti tik margus, kitaip jis per laiką grįš į pradinę formą.

blink.gif oi kaip aciu uz pamokyma, nes tikrai nezinojau, matyt mama nesugebes, reiks vaziuot paciai atlikti silokui apipjaustyma, nes telefonu kol issaiskinsiu ko noriu, tai ji man lieps ko nors raminancio isgert lotuliukas.gif
Tkslinuosi-visus zalius lapelius nuskinti, palikt tik plika stieba , o prie stiebo su margais lapeliais nagu nekisti pioneer.gif
Atsakyti
[quote=saulute301,2008 10 19, 18:18]
[quote=jolaxus,2008 10 19, 11:57]

1. g.gif jei smulkiažiedės, tos kur "ledinukėm" vadinamos, tai jos vienmetės.

aš i rledinukes išlaikau kitiems metams, parsinešiau į kambarį pora kerelių iš lauko ir laikau per žiema kambarį o pavasarį nuskabau viršūnėles ir įšaknydinu taip vel turiu daug krūmelių mirksiukas.gif
[/quote]
mat kaip būna blink.gif labai įdomu, neteko girdėti ir net mintis nekilo, kad ledinukes galima išlaikyti unsure.gif

[quote=sobieska,2008 10 19, 19:14]
user posted image
[/quote]
tas tikrai įdomus toks palikęs, bet mat kaip su juo tvarkytis reikia, reikės ir mano margučius apžiūrėti ir atlikti apipjaustymą hihihi.gif , nes lyg užkliuvo už akies kažkuris krūmelis iš apačios beleidžiantis nemargą šakelę

[quote=*MONAMI*,2008 10 19, 19:25]
drinks_cheers.gif
ar apie šituos kalbėjot,kad šaknijasi iš šakelių g.gif
aš nusiskyniau porą šakelių įmerkiau ir lyg ir lenda šaknelės g.gif
o kur man juos dabar žiemai reiks kišti g.gif ta prasme kur laikyti per žiemą? ax.gif
[/quote]
kišk tiesiai į žemę ir tegul auga natūraliomis sąlygomis lauke, kol dar užšals turėtų spėti įsišaknyti, stipraus minuso, kuris įšaldytų žemę, dar nesimato. Žiemai galėsi pamulčiuoti šiek tiek.
Atsakyti
Kur galima įsigyti žagrenį?Ar daug kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2008 10 19, 21:11)
Kur galima įsigyti žagrenį?Ar daug kainuoja? ax.gif

jie labai sėkmingai atžalas leidžia, kur pamačius didesnį medelį, pakalbink šeimininkus, jei aplink pievelę pjaudami nenupjauna, tai tikrai ras kokį jaunėlį mirksiukas.gif
aišku, gal ir parduodamų yra, tačiau kažin ar verta pirkti, kai "gauti" nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 10 19, 08:37)
sveikos, jau mane turbut pamirsot doh.gif  as svieziai iskepta mama, vasara daug parguljau ligoninese, kad mazyte sulaikyt, tai mano gelynai liko be prieziuros. na kitamet gal atsigriebsiu smile.gif

Smagumėlis biggrin.gif Sveikinam dar vienos gražios (nujaučiu, kad tikrai taip ir yra) mergytės mamytę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar rasakilos lapus jau nupjaunat, ar laukiat lapkricio?
Atsakyti