QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 18, 18:46)
o čia Rokoko pageidavimu - ribos
foto gerai atrodo
tokios ribos labai aptiktu MB, nes jis nuolat mane traukia per danti del visu tiesiu mano ''bordiuru''
QUOTE(Knifofija @ 2008 10 18, 20:19)
Čia daugiametis žirnelis, žydi gausiau už paprastą tik nekvepia. Auga iki 2,5 metro, reikia stiprokų atramų. Pas mane auga vienoj vietoj virš 10 metų. Persodinti galima tik 1 metų daigelį, didesnis nebeprigyja.
Medetkas galima sėti ir iš rudens ir pavasarį, praktiškai jokio skirtumo.
aciu
tai kadangi siemet tik isdyges pas mane tas zirnelis, kitamet pavasari, jei prireiks, galesiu ''patraukt'' ar persodint.
Kazkaip dar del jo vietos abejoniu
- jis ''stulpu'' tarp baltos raganes, melynos kurpeles, balto bijuno [bet tada dar nezydetu zirn], didzioji roze tams/roz. salia... bet is priekio ziurint jis butu uz rozines tradeskantes - kaip tesinys
Spresiu.
galbut ant tinklo paleisiu vienam kiemo uzkampy, bet ten kaimyne uz to tinklo nasturtas ''paleidzia''
QUOTE(Žydriausia @ 2008 10 19, 10:37)
sveikos, jau mane turbut pamirsot
as svieziai iskepta mama,
ka daryt su
bakopa ir ziluoju slamuciu?
na dar yra
pelargonijos kaip pelartgonijas ziema laikyt
grazaus augimo jums
slamuti ir pelargonijas sukisau auginukais i mazus vazoniukus pries kelias sav - laukiu isisaknijimo, laikysiu vesioj verandoj mini tokius augaliukus.
Bakopas paemiau pora nedid. kupsteliu [buvo tokiu pas mane] - kol kas prie namo, bet irgi ziemos verandoj zydincios. Vasario men. dauginsiu jas auginukais.
Gali ir auginukais jas issisaugot.
t.y. nusiskabyk sakeliu, ir ikisk i zeme saknydintis.
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 19, 11:14)
užkliuvo už akies tokie įdomūs, panašu, kad ant vieno stiebo keli žiedukai, lotyniškai jie vadinasi "narcissus cheerfulness", gal kiek vėloka jiems jau, tačiau šaltuko dar nesimato, tikiuosi spės įsišaknyti...
o man tokie nepatiko, vos neismeciau saviskiu
bet pagailejau ir pasodinau
, nes zinau, kad po kiek laiko ''iziuriu'' grozi ten, kur jo anksciau nemaciau. smulkus pas mane tie ziedeliai, balti.
isisaknys, pamatysi
Jolaxus, kur ziemoja pas tave ta
sunine cimzieda?
ir ta
violetine cimbzieda?
laikau kol kas lauke jas, bet juk jau nebeilgai...
o ta
chlorofita tiesiog kambary augini, taip? as i vandeni pamerkus db. noriu dar juos ten atskirt kupstelius [padaugint]- matyt, kad is keliu suaugusiu skroteliu... Kaip manai, galima? turbut skalpelio reiks ieskot