Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 18, 00:20)
Mergaitės, pasirodau kaip gražiai paraudo ąžuolai. Tarsi nuo raugerškio raudonumas atsispindi ant jų  bigsmile.gif

Fantastika! Pagarba azuolu augintojai. Neseniai vyras perpasakojo kazkokia laida, kad ne taip lengva azuola uzaugint.
Atsakyti

pasirinkau medetku seklu. seti dabar, pavasari, ar ir taip ir taip?

noriu pabert prie placialapio ir tankiaziedzio katilelio, kad ''padengtu'' vasaros pab-rudeni, kai sie nusipjauna. gal dar prie auskarelio..
Atsakyti

Gal padesit identifikuot? 4u.gif
Praejusi rudeni pasirinkau nuo patvorio pelezirniu seklu - jie kasmet ten tame patvory. pasejau balandi, sudygo po 2menesiu birzeli, jau tarp ratiliu toj vietoj ikistu [nebeturejau vilties kad isdygs pelez.] Itariu bus kazkokie daugiameciai tie pelezirniai g.gif , siemet nezydejo [tokia ruzava ciklamenu sp.], zaluma skiriasi nuo kvapiuju pelez., sitebai tokie storesni, lapai pailgi.
va radau sena foto, daryta spalio men.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 18, 10:56)
Nufotkinsiu ir idesiu plepesiu temoj.

as ir sitoj temoj vos speju su jumis unsure.gif o jus dar kazkur kitur nubegat paplepet unsure.gif unsure.gif
keletas rudeniniu ideju su chrizantemomis mirksiukas.gif gal pravers kam 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rokoko, kvepiantys žirneliai būna divejų rūšių - vienmečiai ir daugiamečiai. Kažkada žinojau ir kuo jie skiriasi, bet dabar neprisiminsiu ax.gif

O aš "pagimdžiau" galų gale... lotuliukas.gif Penkis kartus kaitaliojau skirtoingus augaliukus tame gabaliuke tarp plautės ir didžiojo kadagio, kurio šakos į viršų žiūri. Ir galiausiai apsistojau ties minimaliu kiekiu augalų (su mintimi, kad ten bus sodinamos tulpės, narcizai ir pan.)... Beje, pentinių nebeliko, kitur iškeliavo doh.gif
Dabar tik reikia kantrybės nepradėti augalus kaitalioti iki kol jie suaugs lotuliukas.gif

user posted image

o čia Rokoko pageidavimu - ribos 4u.gif (galų gale MB TEIKĖSI išvežti manotriūso vaisius doh.gif )

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 10 18, 14:57)

Šita nuotrauka man labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 18 spalio 2008 - 18:47
QUOTE(rokoko @ 2008 10 18, 16:48)
Gal padesit identifikuot?  4u.gif
Praejusi rudeni pasirinkau nuo patvorio pelezirniu seklu - jie kasmet ten tame patvory. pasejau balandi, sudygo po 2menesiu birzeli, jau tarp ratiliu toj vietoj ikistu [nebeturejau vilties kad isdygs pelez.] Itariu bus kazkokie daugiameciai tie pelezirniai g.gif ,  siemet nezydejo [tokia ruzava ciklamenu sp.], zaluma skiriasi nuo kvapiuju pelez., sitebai tokie storesni,  lapai pailgi.
va radau sena foto, daryta spalio men.

user posted image

Čia daugiametis žirnelis, žydi gausiau už paprastą tik nekvepia. Auga iki 2,5 metro, reikia stiprokų atramų. Pas mane auga vienoj vietoj virš 10 metų. Persodinti galima tik 1 metų daigelį, didesnis nebeprigyja.
Medetkas galima sėti ir iš rudens ir pavasarį, praktiškai jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 17, 22:53)
kasiau transeja 10cm plocio auksciau alkuniu doh.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi, kad tau bus atlyginta (placiaja prasme) uz toki triusa biggrin.gif ...

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 18, 18:46)
O aš "pagimdžiau" galų gale...  lotuliukas.gif
user posted image

na dabar jau "kudikis" visai padoriai atrodo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 10 18, 18:53)
na dabar jau "kudikis" visai padoriai atrodo  ax.gif .

Ačiū ax.gif
labai dėl vienos rožės pergyvenu ax.gif Pirmą kartą gyvenime pati šaknydinau rožės šakeles. Iš dešimties gal trys prigijo. Dabar kinkas drebinu, ar nors kuri peržiemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 18, 19:46)
O aš "pagimdžiau" galų gale... 

turėtų būti gražu... kontūras toks lengvas... baltai pavydžiu jau suaugusių medžių ax.gif nereikia įkinkyti fantazijos kaip bus, kai užaugs, beleika prie jų pasiderinti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, jau mane turbut pamirsot doh.gif as svieziai iskepta mama, vasara daug parguljau ligoninese, kad mazyte sulaikyt, tai mano gelynai liko be prieziuros. na kitamet gal atsigriebsiu smile.gif

tikmdar noriu ka galima isgelbet kitiems metams g.gif

padekit man, visazines tongue.gif blush2.gif

ka daryt su bakopa ir ziluoju slamuciu? kaip per ziem a ir kur juos laikyt g.gif jos gi daugiametes, bet kaip jas paruost ziemai g.gif

na pausktapiene ir ranikulu svoguneliai dar neiskati, bet zadu kada iskast ir juos kazkaip irgi reik i rusi nunest ar ne? o ten sausai juos laikyt, ar reik kazkaip ziema tuos svogunus priziuret g.gif doh.gif

Begonijos irgi daugiametes, ar ne? ka su jom daryt? g.gif

Na o surfinijos, laumakes, sernenciai, jurginukai tai kai vienmeciai, tai jie galvos slkasumo nekelai, israusiu ir viskas, net be pieziuros jie ten jau apnyke ir apdziuve g.gif

na dar yra pelargonijos [/B]g.gif kaip pelartgonijas ziema laikyt g.gif

oij kiek klausimu, neturejau kada gelemis ir aplinka dometis sia vasara ir rudeni, nes maziuke siek tiek anksciau pasibelde ir vis po liogonines doh.gif

busiu labai dekinga uz atsakymus blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 19 spalio 2008 - 10:38
QUOTE(Žydriausia @ 2008 10 19, 11:37)
sveikos, jau mane turbut pamirsot doh.gif  as svieziai iskepta mama, vasara daug parguljau ligoninese, kad mazyte sulaikyt, tai mano gelynai liko be prieziuros. na kitamet gal atsigriebsiu smile.gif
...

sveika sugrįžus ir sveikinimai šviežutėlei mažiukei ir visai jos sulaukusiai šeimynėlėi! aukit sveikučiai ir didučiai!user posted image
pasistengsim atsakyti į tavo klausimėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 10 19, 10:37)
sveikos, jau mane turbut pamirsot doh.gif  as svieziai iskepta mama...

Dyyyydeliausi sveikinimai jums - kuo daugiau dziaugsmo, ir kuo maziau rupesciu soske.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti