Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(jolaxus @ 2008 10 17, 16:40)
nu ir turi laiko thumbup.gif aš neturiu jo šitiek, kad perskaityti ir įsigilinti... blush2.gif laaznija vakarienei laukia... biggrin.gif

ai, zinok, man greit iseina jau blush2.gif ir su foto, ir su tekstais... kai zinau, apie ka sneku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 17 spalio 2008 - 18:22
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 17, 17:40)
nu ir turi laiko thumbup.gif aš neturiu jo šitiek, kad perskaityti ir įsigilinti... blush2.gif laaznija vakarienei laukia... biggrin.gif

As tai obuoliu pyraga pasoviau i orkaite. Zinokit padariau atradima, kad su ruduoju cukrum jis gaunasi visai kitoks daug daug skanesnis. bet reikia deti ta pati tamsiausia ruda cukru ir nepagailet, o paprasto cukraus visai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 10 17, 12:31)
as cia prie viksvu kampelio siuliau.............prie asuotes ir eraicinu smile.gif

Rožės, viksvos ir "ramunėlių" forma tikrai žiūrisi nerealiai.

user posted image

Apie ežiuolę pagalvosiu, bet rudbekijos tai gal ne - nenumatyta tame plota geltona spalva (aišku, jei nenutiks kaip su rokoko pentiniais lotuliukas.gif )

Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 17, 17:13)
As tai obuoliu pyraga pasoviau i orkaite. Zinokit padariau atradima, kad su ruduoju cukrum jis gaunasi visai kitoks daug daug skanesnis. bet reikia deti ta pati tamsiausia ruda cukru ir nepagailet, o paprasto cukraus visai nereikia.

o rudo cukraus dėti tiek pat kiek paprasto ar mažiau?
Atsakyti
Besiknaisiodama po senas foto, radau toki kaimiska vaizdeli.user posted image

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 17, 08:55)
g.gif  Geras klausimas...nezinau ax.gif . Mama parsinese ir gestais parode kokio dydzio bus ziedai , koks mazdaug krumas ir t.t. pagal nupasakota vaizda, parinkau atitinkama vieta, tik kai pradejo augti supratau, koki augala mama apibudino biggrin.gif  Tai dabar apie tai ir renku info

o gal ji kaip nors gestais dar ir spalva apibudino biggrin.gif - jei zydi ne baltai, o bet kokia kita spalva, tai tada jokiu budu negalima pjaut, ir saugok, kad nenusaltu, nes ziedus krauna ant pernyksciu ugliu.

QUOTE(immm @ 2008 10 17, 13:38)
kažin iš kokio čia augalo  g.gif ?user posted image

manau, is skroblo sitas grozis...

QUOTE(rokoko @ 2008 10 17, 15:21)

kas ten pas tave tas didesnis krumiokas bord. ziedais zydi, astras? Man toks neaiskumas iskilo, ir visur atkreipiu dabar demesi i tuos astrus, kad jie nuo apacios nuplike, o maniskis violetiniai purpurinis (pilnaviduris) apzeles nuo pat zemes. Kazi kame reikalas, ko tie kiti nuplinka g.gif ? Mano jaunas kelmelis, pavasari dar visai nedideli persodinau.
Kuo atskyrei puriena nuo levandos? Pas mus kaip skiriamaja juosta (takeliams, gelynams) naudoja stora skarda (min 3 mm storio), islanksto is jos ivairias formas, ir kisa i zeme. Cia kaip alternatyva plastmasinei juostai.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 10 17, 21:24)
Besiknaisiodama po senas foto, radau toki kaimiska vaizdeli.

vaizdelis grazus, tik gaila, kad pagrindinis objektas i priesinga puse nusuktas tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 spalio 2008 - 21:37
QUOTE(vida777 @ 2008 10 17, 19:36)
kas ten pas tave tas didesnis krumiokas bord. ziedais zydi, astras? Man toks neaiskumas iskilo, ir visur atkreipiu dabar demesi i tuos astrus, kad jie nuo apacios nuplike, o maniskis violetiniai purpurinis (pilnaviduris) apzeles nuo pat zemes. Kazi kame reikalas, ko tie kiti nuplinka  g.gif ? Mano jaunas kelmelis, pavasari dar visai nedideli persodinau.

Atsakysiu už Rokoko,kol jos pačios nėra - taip,ten astras (ir aš tokį gavau iš jos, be-be-be tongue.gif ) O pas tave matyt veislė kita. Jų būna įvairių aukščių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 17, 20:59)
Apie ežiuolę pagalvosiu, bet rudbekijos tai gal ne

balta ramune su rozem - taip wub.gif
user posted image

rudbekija su roze - ne schmoll.gif
user posted image

ramune su rudbekija - taip, aisku thumbup.gif
user posted image

drinks_cheers.gif eziuoles irgi tiktu prie roziu kai kuriu, manau

QUOTE(smth1 @ 2008 10 17, 21:24)
Besiknaisiodama po senas foto, radau toki kaimiska vaizdeli.

labai miela.

QUOTE(vida777 @ 2008 10 17, 21:36)
kas ten pas tave tas didesnis krumiokas bord. ziedais zydi, astras?
ko tie kiti nuplinka 

Kuo atskyrei puriena nuo levandos?

astras, vargsas - kilnotas si rudeni du kartus jau zydintis doh.gif kol vieta ''rado'' [eme gelst, bet gyvens]
user posted image
na nuplinka tos apacios visada... g.gif

kisau toki baldines fanieros gabala, nuo purienu puses lakuota [ten foto sniuriuka patiesiau],
25cm gylio, metro ilgio isejo uztvara.
kasiau transeja 10cm plocio auksciau alkuniu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 17 spalio 2008 - 23:08
Mergaitės, pasirodau kaip gražiai paraudo ąžuolai. Tarsi nuo raugerškio raudonumas atsispindi ant jų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 17 spalio 2008 - 23:29
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 18, 00:20)
Mergaitės, pasirodau kaip gražiai paraudo ąžuolai. Tarsi nuo raugerškio raudonumas atsispindi ant jų  bigsmile.gif

Azuolai - vien pavadinimas taip skamba isdidziai. As dabar euforijoj, nes vyresnelis mokinasi musu visu praeita eilerasti "Traku pilis" na "pelesiais ir kerpem apaugus aukstai, Traku stai garbinga pilis, Jos aukstus valdovus uzmigde kapai , o ji tebestovi dar vis..." nostalgija spalvai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 10 17, 22:24)
Besiknaisiodama po senas foto, radau toki kaimiska vaizdeli.user posted image

Mano mazius irgi i "trirati pakinkytas" Labai patgus valdymas ar ne, jokios fizines jegos naudoti nereikia thumbup.gif Mazius tokioj aplinkoj ismiegotu cielas dvi valandas, ...jeigu pro sal nepravaziuotu jokia masina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 10 17, 23:20)
Mergaitės, pasirodau kaip gražiai paraudo ąžuolai. Tarsi nuo raugerškio raudonumas atsispindi ant jų  bigsmile.gif

llabai labai wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų kampeliai, ir kaimukas, ir ąžuolai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 17, 21:59)

user posted image

Apie ežiuolę pagalvosiu, bet rudbekijos tai gal ne - nenumatyta tame plota geltona spalva (aišku, jei nenutiks kaip su rokoko pentiniais  lotuliukas.gif )
Papildyta:
o rudo cukraus dėti tiek pat kiek paprasto ar mažiau?

Nezinau ar LT rudas cukrus toks pats, bet cia jis toks sulipes gabalais, visai nebirus, bet ir nekietas. Spaudi pirstu ir beveik kad minkosi. Nu nemoku paaiskint jeigu bus idomu. Nufotkinsiu ir idesiu plepesiu temoj. Nuo jo pyragas buna tamsus ir pats biskvitas turi vaisiu prieskoni. O paskutini karta nusipirkau dar tamsesnio cukraus, tai tas, net siek tiek kartumo turi. Net nezinau kiek as ten jo dedu, is akies, bet taip, kad pyragas tikrai saldus butu.
Atsakyti