Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(MAMICY @ 2008 10 17, 09:03)
turiu eilini kvaila klausima... atsitiko taip, kad pries pora geru (gal net daugiau) savaiciu sukisau visokius savo svogunus (tulpes krokus ir pan) i vazonus... dabar gavosi taip, kad pirmadieni jau lygtais des trinkeles, o tada kaip ir jau turesiu pastovia vieta tiems krokams... gal sakau dar galima butu tuos svogunus iskrapstyti is vazonu ir sukisti ten kur ju vieta... g.gif

geriau kišk juos į numatytą vietą su visais vazonais, užkask vazonus sulig žemės paviršium ir tegul taip žiemoja, pavasarį sėkmingai sužydės. Pirmam sezonui jiems tikrai užteks erdvės augti ir žydėti, o iš vazonų galėsi iškrapštyti vasarą po žydėjimo ir vėl sukišti jau palaidus į žemę.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 17, 07:36)
o tos išrautosios dalies turbūt jau nebeliko  ax.gif

o kiek tau reikia? jos labai greitai dauginasi ir plečiasi, galėčiau pažiūrėt, ku dar galėčiau praretint mirksiukas.gif
Atsakyti
o dabar jau bus ka nors isaugine tie svogunai?
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 17, 06:37)
o kiek tau reikia? jos labai greitai dauginasi ir plečiasi, galėčiau pažiūrėt, ku dar galėčiau praretint mirksiukas.gif

pradžiai daigelių poros užtektų rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 17, 08:12)
Sidarinekuoja kaip as tave uzjuciu pas mane beveik tas pats su vyru vakar buvo. Tik aciu dievui kolegu nepartempe namo. manau siandien ne tik tau bet ir vyrui  doctor.gif

Mano MB vakar irgi tusinosi. Bet tvarkingai grizo smile.gif Kalusykit gal jie kartu ten buvo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 17, 07:47)
Sobieska, o kokia pas tave hortenzija. Pas man mane šluotelinė, tai jos nereikia žiemai dengti ax.gif

g.gif Geras klausimas...nezinau ax.gif . Mama parsinese ir gestais parode kokio dydzio bus ziedai , koks mazdaug krumas ir t.t. pagal nupasakota vaizda, parinkau atitinkama vieta, tik kai pradejo augti supratau, koki augala mama apibudino biggrin.gif Tai dabar apie tai ir renku info

QUOTE(drieziukas @ 2008 10 17, 08:17)
Yra visokių jų rūšių, maniškė tikrai siekia 50 cm, jei ne daugiau, nes šiemet išroviau dalį, nes sidabrakrūmį jau buvo visai užgožusios doh.gif

drinks_cheers.gif as turejau heuchera zaliais lapais tai ji tikrai kad puse metro buvo ryskiai pralenkusi ir bordo aukstu maciau, tiktai tos gauruotosios lygtais zemo ugio (dydzio biggrin.gif )buna
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 17, 10:52)
Mano MB vakar irgi tusinosi. Bet tvarkingai grizo smile.gif Kalusykit gal jie kartu ten buvo?  lotuliukas.gif

gaila bet turbut nekartu. nes maniskis Vilniuje o taviskis turbut Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
O jie ten palei Vilniu buvo, kasio rungtynes imone organizavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 17, 11:22)
O jie ten palei Vilniu buvo, kasio rungtynes imone organizavo  smile.gif

irnesakyk.gif maniskis kasio neziadzia. maniskis darbe prisišniojo wacko.gif
Atsakyti
[quote=Ingerele,2008 10 17, 08:12]
[quote=kasiopeja,2008 10 17, 00:21]
Kibioji ašuotė... jei iš vilniečių kam reikia - atliko 4u.gif
o ta smilga visai faina? kaip ji tiktu prie baseino? manau puikiai isipaisytu prie bergenijos, viendieniu mastau.gif ?

Sidarinekuoja kaip as tave uzjuciu pas mane beveik tas pats su vyru vakar buvo. Tik aciu dievui kolegu nepartempe namo. manau siandien ne tik tau bet ir vyrui doctor.gif
[/quote]
Aciu 4u.gif . Jau kad "jautrus" tie vyrai , tai ne duok Dieve doh.gif . O jeigu jiems ka suskausta, ar krenks pradeda, tai jau baisu baisu, dangus griuva. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 17, 08:43)
pradžiai daigelių poros užtektų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tiek tai laisvai iškasiu mirksiukas.gif susirašom kitą savaitę per AŽ, nes aš šį savaitgalį nebusiu Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 17, 08:02)
drinks_cheers.gif tiek tai laisvai iškasiu mirksiukas.gif susirašom kitą savaitę per AŽ, nes aš šį savaitgalį nebusiu Vilniuje mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 17, 07:49)
Aciu 4u.gif . Jau kad "jautrus" tie vyrai , tai ne duok Dieve doh.gif . O jeigu jiems ka suskausta, ar krenks pradeda, tai jau baisu baisu, dangus griuva. doh.gif

100 proc. thumbup.gif
Atsakyti