Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(sobieska @ 2008 10 16, 17:51)
O ka darysit su velena, nu taip graziai kruvos sonuose sukrautos. biggrin.gif  As visada darbo metu stengiausi kuo greiciau nukasta velena is savo akiracio patraukti, net i kita sklypo gala nepatingedavau isvezt, kad akyse nesimaisytu, nes bais ji mane nervuodavo, todel is kart pastaroji man nuotraukose ir uzkliuvo lotuliukas.gif
      Nu bet zeme tai tikrai nedovanele ir visas tas darbas uzkrautas vienai moteriskei ant peciu doh.gif Nu turejai gerai pasikacialint, net savaite stakliu nereikes, raumenukai savo kruvi gavo.
        Turetu but grazu,kai viskas susitvarkys, konturas gelyno aiskus bus thumbup.gif
Nu verkiant reikia greiciau tvora apsizeldint rolleyes.gif  O kur sodo teritorija photo.gif

Oi, nepilk druskos ant žaizdos. Dvi dienas savo vyriškiui duzgiau, kad išvežtų krūvas, bet jam vis rankos neprieina doh.gif Jaučiu, reiks ryt pačiai viską dirbti. Man irgi akis bado, bet kažkaip norėjosi darbus "broliškai" pasidalinti.

Tvora tai mano vargelis. Kitoj pusėj kalnapušių ir eglių prisodinta, bet dar mažos. O gyvatvorę jau radom tokią kiaura apačia, nupjovėm tik viršų, kad iš apačios vėl atželtų.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 16, 20:29)
sidabrinekuoja, tai tu pastatyk ka nors panasaus savo MB, nepagailek  lotuliukas.gif Tik neisizeisk del sito mano komentaro  drinks_cheers.gif

Neisizeidziau irnesakyk.gif . As jam guza tuoj kaktoj istatysiu. Jau kaip uzpykau. Atsiprasau, bet truputi patersiu eteri ne i tema, pasiguosiu. Uzvakar apsinuodijau skrandi kazkuo, visa nakti vemiau, po to visa diena tiesiog paslika gulejau. dar niekad taip sssss nesijauciau. Grizo dukra is mokyklos tai net valgyt nebuvo ko, kirto vargse sausainius su pienu. Tiesiog nepajegiau nieko daryt, o MB po darbo su darbdaviu i paba nupedino ir dar paskui pas mus brendzio taurelei uzsuko. Nu truksta zodziu ir dar teisuoli blyn vaidina.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 20:16)
kritikos nepriimu, tik pagyras  lotuliukas.gif

uuuuu, kaip gražiai smilgos palinkusios bigsmile.gif

Šian tyrinėjau rožių kompanjones, miksai su rusmenėmis, pentiniais, lubinais, levandom, karpatiniais katilėliais, rasakilom... Elementaru, bet tooooks romantiškas sodas gaunasi. Dar ir tavieji bukietai iš galvos neišeina wacko.gif bigsmile.gif

topsecret.gif A, Picea abies Inversa trūūūksta tongue.gif

Sidabrinekuoja, console.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 16, 19:54)
uuuuu, kaip gražiai smilgos palinkusios  bigsmile.gif

Kibioji ašuotė... jei iš vilniečių kam reikia - atliko 4u.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 10 16, 19:54)
  topsecret.gif A, Picea abies Inversa trūūūksta tongue.gif

gera mintis drinks_cheers.gif gabaliuką darysiu vien tik spygliuočių, bus kaip tik. O trys vienoj vietoj žiūrėsis drinks_cheers.gif ajnu į protingą knygelę užsirašyti, bo pamiršiu iki pavasario lotuliukas.gif

Ir dar jaučiu teks Rokoko atsiprašyti ir stoti į eilę bijūno bordiniais lapais blush2.gif Nebent kas nors pasufleruos kitą augalą dekoratyviais bordiniais lapais 50-70 cm ūgio (žiedai - baltų, rausvų ar violetinių atspalvių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 spalio 2008 - 22:24
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 22:21)
Ir dar jaučiu teks Rokoko atsiprašyti ir stoti į eilę bijūno bordiniais lapais  blush2.gif  Nebent kas nors pasufleruos kitą augalą dekoratyviais bordiniais lapais 50-70 cm ūgio (žiedai - baltų, rausvų ar violetinių atspalvių).

O nenori pabandyti Heiheros?

Sobieska, o kokia pas tave hortenzija. Pas man mane šluotelinė, tai jos nereikia žiemai dengti ax.gif
Atsakyti
[quote=kasiopeja,2008 10 17, 00:21]
Kibioji ašuotė... jei iš vilniečių kam reikia - atliko 4u.gif
o ta smilga visai faina? kaip ji tiktu prie baseino? manau puikiai isipaisytu prie bergenijos, viendieniu mastau.gif ?

Sidarinekuoja kaip as tave uzjuciu pas mane beveik tas pats su vyru vakar buvo. Tik aciu dievui kolegu nepartempe namo. manau siandien ne tik tau bet ir vyrui doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 17 spalio 2008 - 07:17
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 17, 04:47)

tai kad heicheros lapai nesiekia 50 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 17, 07:14)
tai kad heicheros lapai nesiekia 50 cm  g.gif

Yra visokių jų rūšių, maniškė tikrai siekia 50 cm, jei ne daugiau, nes šiemet išroviau dalį, nes sidabrakrūmį jau buvo visai užgožusios doh.gif
Atsakyti
[quote=drieziukas,2008 10 17, 08:47]

as kazkodel irgi is karto apie ja pagalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 10 17, 05:12)
o ta smilga visai faina? kaip ji tiktu prie baseino? manau puikiai isipaisytu prie bergenijos, viendieniu  mastau.gif  ?

gal ir tiktų g.gif
Gali pamėginti. Dar eraičinus abiejų rūšių likusius sudėsiu, tai gausis smilgų kampelis lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(drieziukas @ 2008 10 17, 05:17)
Yra visokių jų rūšių, maniškė tikrai siekia 50 cm, jei ne daugiau, nes šiemet išroviau dalį, nes sidabrakrūmį jau buvo visai užgožusios doh.gif

o tos išrautosios dalies turbūt jau nebeliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 23:21)
Ir dar jaučiu teks Rokoko atsiprašyti ir stoti į eilę bijūno bordiniais lapais  blush2.gif  Nebent kas nors pasufleruos kitą augalą dekoratyviais bordiniais lapais 50-70 cm ūgio (žiedai - baltų, rausvų ar violetinių atspalvių).

user posted image Weigela florida Minor Black

user posted image Weigela Midnight Wine bigsmile.gif

Visžalis:
user posted image - Leukotoja, atvėsus orams nusidažo vyšnine spalva.

user posted image dar Java red ir Nana purpurea pasidomėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 17 spalio 2008 - 07:59
turiu eilini kvaila klausima... atsitiko taip, kad pries pora geru (gal net daugiau) savaiciu sukisau visokius savo svogunus (tulpes krokus ir pan) i vazonus... dabar gavosi taip, kad pirmadieni jau lygtais des trinkeles, o tada kaip ir jau turesiu pastovia vieta tiems krokams... gal sakau dar galima butu tuos svogunus iskrapstyti is vazonu ir sukisti ten kur ju vieta... g.gif
Atsakyti