QUOTE(sobieska @ 2008 10 16, 17:51)
O ka darysit su velena, nu taip graziai kruvos sonuose sukrautos. As visada darbo metu stengiausi kuo greiciau nukasta velena is savo akiracio patraukti, net i kita sklypo gala nepatingedavau isvezt, kad akyse nesimaisytu, nes bais ji mane nervuodavo, todel is kart pastaroji man nuotraukose ir uzkliuvo
Nu bet zeme tai tikrai nedovanele ir visas tas darbas uzkrautas vienai moteriskei ant peciu Nu turejai gerai pasikacialint, net savaite stakliu nereikes, raumenukai savo kruvi gavo.
Turetu but grazu,kai viskas susitvarkys, konturas gelyno aiskus bus
Nu verkiant reikia greiciau tvora apsizeldint O kur sodo teritorija
Nu bet zeme tai tikrai nedovanele ir visas tas darbas uzkrautas vienai moteriskei ant peciu Nu turejai gerai pasikacialint, net savaite stakliu nereikes, raumenukai savo kruvi gavo.
Turetu but grazu,kai viskas susitvarkys, konturas gelyno aiskus bus
Nu verkiant reikia greiciau tvora apsizeldint O kur sodo teritorija
Oi, nepilk druskos ant žaizdos. Dvi dienas savo vyriškiui duzgiau, kad išvežtų krūvas, bet jam vis rankos neprieina Jaučiu, reiks ryt pačiai viską dirbti. Man irgi akis bado, bet kažkaip norėjosi darbus "broliškai" pasidalinti.
Tvora tai mano vargelis. Kitoj pusėj kalnapušių ir eglių prisodinta, bet dar mažos. O gyvatvorę jau radom tokią kiaura apačia, nupjovėm tik viršų, kad iš apačios vėl atželtų.