Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(Wolke @ 2008 10 16, 17:38)

lotuliukas.gif nu tikrai kad doh.gif , fantazijai ribu nera. Asmeniskai as nenoreciau tokios kiemo puosmenos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 10 16, 13:19)
gal jau per gerkle islysiu jums su savo pentiniais blush2.gif , bet kaip grazu wub.gif  wub.gif

na žinok lašas po lašo savo padaro... doh.gif įpaišiau šiandien pentinį į savo naują gėlyną lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ziauru cia su tuo murzinu lipciku doh.gif
Atsakyti
Wolke, vaizdelis super lotuliukas.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 16, 15:54)
Rokoko, tai man tik is krastu bandyt plesyt jeigu ten kas plesis?
O kas per vieni tie zieminiai cesnakai? Kada jie zydi?

nea.
paziurek gerai, kur stiebeliai prie pat zemes - gal ten IS VIENO pagrindinio stiebelio visas kerelis sakojasi, tada nieko neplesyk. jei matysi ten ju daugiau - tai labai atsargiai gali atskirt.

cesnakai zieminiai -darzoves. valgymui. kisu tarp braskiu krumeliu. mniammm. einu duonyte kept su cesnakiukais lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 17:52)
na žinok lašas po lašo savo padaro...  doh.gif  įpaišiau šiandien pentinį į savo naują gėlyną 

liuks thumbup.gif ne veltui cia kuola ant galvos tasau jums lotuliukas.gif blush2.gif

Atsakyti
O matau parase Roventa yra bigsmile.gif Noriu tau padekot uz kazkada dovanota juka. Ji grazute pas mane dabar suaugo. O taip pat kazkada gautas astrophytukas simet jau zydejo wub.gif Ech, gera, kad dar geru zmoniu sioj zemej yr.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 16, 19:28)
Nu ziauru cia su tuo murzinu lipciku  doh.gif

O MB sako, gal ir nieko blink.gif doh.gif

Dabar jau visai baisu plesyt ta gvazdikeli, bo nieko as ten neiziuriu doh.gif , susiraizges visas. Na, dar pagalvosiu ar rizikuot ar palaukt kitu metu rudens, kai bus issipletes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 16 spalio 2008 - 19:03
šiek tiek mano rekonstruojamos aplinkos foto (laukiu nesulaukiu, kada gyvatvorė atžels)

PRIEŠ

user posted image

Gėlynas numatytas palei visą gyvatvorės ilgį ir tą keliuką, kuris yra dešinėje.
Ten, kur per vidurį išdėlioti vazonai, gėlyno visgi nebus.

DABAR

user posted image
user posted image
user posted image

kritikos nepriimu, tik pagyras lotuliukas.gif

Atsakyti
sidabrinekuoja, tai tu pastatyk ka nors panasaus savo MB, nepagailek lotuliukas.gif Tik neisizeisk del sito mano komentaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 20:16)
kritikos nepriimu, tik pagyras  lotuliukas.gif

Ir isivyravo tyla...(jokas) lotuliukas.gif
Atsakyti
šiek tiek mano rekonstruojamos aplinkos foto (laukiu nesulaukiu, kada gyvatvorė atžels)

PRIEŠ
Gėlynas numatytas palei visą gyvatvorės ilgį ir tą keliuką, kuris yra dešinėje.
Ten, kur per vidurį išdėlioti vazonai, gėlyno visgi nebus.

DABAR

kritikos nepriimu, tik pagyras  lotuliukas.gif

nu su kastuvu padirbėta nuo dūšios thumbup.gif
palauksim, kol viskas suvešės ir tada imsim už gerklės biggrin.gif
Atsakyti
dabar žiūriu nuotraukas ir jau matau, ką ryt taisysiu. Man toks metodas patinka, nuotraukose labai matosi, kas ne vietoj auga rolleyes.gif
Atsakyti

O ka darysit su velena, nu taip graziai kruvos sonuose sukrautos. biggrin.gif As visada darbo metu stengiausi kuo greiciau nukasta velena is savo akiracio patraukti, net i kita sklypo gala nepatingedavau isvezt, kad akyse nesimaisytu, nes bais ji mane nervuodavo, todel is kart pastaroji man nuotraukose ir uzkliuvo lotuliukas.gif
Nu bet zeme tai tikrai nedovanele ir visas tas darbas uzkrautas vienai moteriskei ant peciu doh.gif Nu turejai gerai pasikacialint, net savaite stakliu nereikes, raumenukai savo kruvi gavo.
Turetu but grazu,kai viskas susitvarkys, konturas gelyno aiskus bus thumbup.gif
Nu verkiant reikia greiciau tvora apsizeldint rolleyes.gif O kur sodo teritorija photo.gif
Atsakyti