Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka, 34 tema

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 12:31)
Tikrai taip, rožės iš  paties taško kaipir Srauniaus. Kokybė fantastinė, kaina irgi normali. Dabar dar kelių rožių laukiu. Va tokios, kurios žiemą dengti nereikia

http://www.rozes.lt/...l_perpetual.htm

blink.gif kazkokia mistika - rozes kuriu nereikia dengti doh.gif nu niekaip mociutes neitikinciau nekrauti egles saku ax.gif visose srityse vyksta "digimonizacija" lotuliukas.gif
Grazuole, kurios nereikia dengti
user posted image

O gal visdelto gavot kokiu nors nekondiciniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 16, 13:06)
Sobieska, jei dar domina plokšti akmenys, žiūrėk, ką radau:

Srauniau 4u.gif Antra karta paminesiu - tu lobis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 spalio 2008 - 12:07
Labai grazi roze wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 16, 12:27)
pacituosiu J. Rukšano Svogūninių gėlių pražydinimą ( Vilnius, "Mokslas", 1984m., )

Aha tikrai, kad daug terliones doh.gif
Na bet bent jau joks sunekas ju nenusiaubs verysad.gif
Atsakyti
Aš krokus į žolę susodinau (mačiau pas kaimynus pavasarį,toks grožis buvo)lauksiu rezultato.....
g.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 10 16, 15:00)
Aš krokus į žolę susodinau (mačiau pas kaimynus pavasarį,toks grožis buvo)lauksiu rezultato.....
g.gif

Nepamirsk ir musu nuotraukomis pradziugint. mirksiukas.gif

Rokoko, o tu tulpes sodini i indelius be dugno tik busimo iskasimo sumetimais ar daugiau apsaugai juos nuo kitu augalu saknu. Prie melsviu as irgi sodinsiu indeliuose, o kitur "palaidai"

Panos, kokia tikimybe arba kaip atskirti, ar mano hortenzija kitais metais zydes, nes siemet tai ziedais ji manes nesiteike palepinti. Tik daug zaliu sodriu lapu, beje ka man toliau su ja daryt, ar uzteks tik ziemai nukirpus pridengt ax.gif
Tikrai nezinau ka daryt, nes cia mano pirmu metu augintinis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 16, 15:15)
Panos, kokia tikimybe arba kaip atskirti, ar mano hortenzija kitais metais zydes, nes siemet tai ziedais ji manes nesiteike palepinti. Tik daug zaliu sodriu lapu, beje ka man toliau su ja daryt, ar uzteks tik ziemai nukirpus pridengt ax.gif

vasarą ir anksti rudenį žydintys vasaržaliai krūmai genimi anksti pavasarį. Prieš žiemą galima nukirpti trečdaliu arba tik paformuoti krūmą mirksiukas.gif ( Kaip ir kada genėti ).
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 10 16, 15:15)
Tikrai nezinau ka daryt, nes cia mano pirmu metu augintinis blush2.gif
user posted image

Man atrodo,kad cia stambialape hortenzija ax.gif ir jos nerekomenduoja geneti,nes ziedus krauna ant antrameciu ugliu(jei teisingai issireiskiau).O jei nukarpai arba apsala,tai nebuna ziedu.Tokia info radau internete,tai siemet zadu dengti savo ruzava stambialape.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 10 16, 15:26)
vasarą ir anksti rudenį žydintys vasaržaliai krūmai genimi anksti pavasarį. Prieš žiemą galima nukirpti trečdaliu arba tik paformuoti krūmą  mirksiukas.gif ( Kaip ir kada genėti ).

Pagal si straipsniuka iseitu, kad man isvis prie hortenzijos nagu kisti siemet nereikia; krumelis jaunas, sudziuvusiu saku nera, nei per retas, nei per tankus... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2008 10 16, 15:35)
Man atrodo,kad cia stambialape hortenzija ax.gif  ir jos nerekomenduoja geneti,nes ziedus krauna ant antrameciu ugliu(jei teisingai issireiskiau).O jei nukarpai arba apsala,tai nebuna ziedu.Tokia info radau internete,tai siemet zadu dengti savo ruzava stambialape.

Tai uzteks tik pridengti mastau.gif
Atsakyti
gal jau per gerkle islysiu jums su savo pentiniais blush2.gif , bet kaip grazu wub.gif wub.gif
nakvisu bordiuras paciame ryskume wub.gif

user posted image

mano graziausias spejo prazysti wub.gif , o balti ypatingai gausiai thumbup.gif

user posted image

visai antrakart neatzele rozinis verysad.gif , bet gal pavasari pasirodys..
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 10 16, 10:05)
Nusipirkau balta silini sliauzianti gvazdika, bet bijau pjaustyt. Vazoniukas toks nemazas, bet vienos saknys. O noriu po maza gabaleli prie vejos krasto pasodint, ten kur pietine saule siekia, kad juosta butu.  Ka daryt? Ar rizikuot draskyt?

atsargiai. ten gali buti keras is vieno stiebelio prie zemiu.
siaip sodindama ta saknyna vazone susidariusi pakrascius padraskau.

QUOTE(Tina* @ 2008 10 16, 10:49)
Kada prazystu hiacintai dabar pasodinti kambaryje? Gal juos reikia saldytuve palaikyt? Kaip ten daro? Noreciau per Kaledas jais dziaugtis.

be to, ka Sraunius parase, gali pasiskaityt hiacintu temoj,berods ten apie tai neseniai kalbeta.

QUOTE(kasiopeja @ 2008 10 16, 11:31)
Rokoko, nelenk kol kas šakos, be pavasario vistiek nieko nebus. Dabar galima nebet kaspinėlį toj vietoj užrišti, kur į žemę kiši  :

grazios bus rozes tavo wub.gif
nekisau, kazkaip nesigavo blush2.gif , reiktu akmeniu prispaust g.gif

QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 10 16, 14:00)

bus grazu thumbup.gif . tik nuo veisles kroku priklausys, ar jie neprades nykt toje vejoje.
As jau antra veisle bandau ax.gif buvo violet [kaip saldainiu popieriukai pametyti doh.gif ], db geltonus sukisau.

QUOTE(sobieska @ 2008 10 16, 14:15)
Rokoko, o tu tulpes sodini i indelius be dugno tik busimo iskasimo sumetimais ar daugiau apsaugai juos nuo kitu augalu saknu. Prie melsviu as irgi sodinsiu indeliuose, o kitur "palaidai"

ir del to, ir del to. nes sakiau, kad suzeidziu iskasinedama. blush2.gif
siemet visur kisu su indeliais: ir prie melsves, ir kitur.

As negaliu patiketi, kad JAU VISKA PASODINAU siandien blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

dar liko prie viesojo prudo nemazai sukaisiot, Kasiopeja kiek viendieniu man prikase thumbup.gif

Norejau i darza zieminius cesnakus sukist tarp braskiu, bet pradejo lyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 16 spalio 2008 - 15:39
Rokoko, tai man tik is krastu bandyt plesyt jeigu ten kas plesis? g.gif
O kas per vieni tie zieminiai cesnakai? Kada jie zydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 16 spalio 2008 - 15:56
doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti