Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

Sveiki! 4u.gif
Esu 23 metu linksma, atsakinga, be zalingu iprociu mergina. Kol studijavau, 5 metus dirbau valandine auklyte, vasarom kasdien, labai patinka darbas su vaikais Priziurejau vaikucius nuo 3 men iki 6 metuku, greitai susidraugaujam ir linksmai, bet turiningai leidziam dieneles Siuo metu dirbu ne su vaikais, bet 2-3 dienos per savaite laisvos, tad labai noreciau padirbeti auklyte papildomai Gyvenu Kairenuose, Meldu g.,galiu vaikucius priziureti ir savo namuose, ir ateiti pas Jus, Labai lauksiu naujo mazo draugo ar drauges Beje darbelio ieskau nuo geguzes antros puses-birzelio pradzios

Rasykit i AZ,
arba mano nr 867558285,
e-mail: Lenochka8510@yandex.ru
Atsakyti
Ku-ku, kaimynkos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynės

Mes gyvenam Galgiuose, esu kiek tolimesnė jūsų kaimynė. Maloniai nustebau pamačiusi, kad kaimynių su bendraamžiais vaikais ir šitam krašte visai nemažai smile.gif

Aš kol kas nedirbu, namuose būnu su beveik dvejų metukų dukryte ir trijų mėnesių sūneliu.

Darželio klausimas mums baisiai aktualus. Negaliu nuspręst, ką daryt... Eiti prašytis visaip kaip į Dvarčionis, ar numot ranka ir ieškot kokio daržiuko namuose...
Atsakyti
Sveika prisijungusi kaiminka smile.gif

QUOTE(Mitutok @ 2009 05 01, 22:03)
Sveikos, kaimynės

Mes gyvenam Galgiuose, esu kiek tolimesnė jūsų kaimynė. Maloniai nustebau pamačiusi, kad kaimynių su bendraamžiais vaikais ir šitam krašte visai nemažai smile.gif

Aš kol kas nedirbu, namuose būnu su beveik dvejų metukų dukryte ir trijų mėnesių sūneliu.

Darželio klausimas mums baisiai aktualus. Negaliu nuspręst, ką daryt... Eiti prašytis visaip kaip į Dvarčionis, ar numot ranka ir ieškot kokio daržiuko namuose...

Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2009 05 01, 22:03)
Sveikos, kaimynės

Sveikute 4u.gif

Miegam doh.gif lotuliukas.gif

Buvau as Dvarcioniu darzelyje... Kalbejau su pacia direktore. Kadangi mes nepriklausome pagal gyvenam vieta, ji man pasake, jog uzrasyti negali. Bus ivesta naujoji vaiku uzrasymo tvarka, kai tevai vaika gales uzrasyti tik i viena darzeli. Direktore man pasiule vaziuoti i svietimo skyriu ir ten tartis su jais... Isisaiskinusi, kad priklausome kitam darzeliui, nuvaziavau ir ten. Be problemu uzrasiau maziuka. Tik iki siol likau nesupratusi kuri is siu dvieju dirketoriu meluoja ar tiesiog nera iki galo informuotos pacios, bet antroji apie naujaji uzrasymo buda nieko nesake, o kai as konkreciai to paklausiau, pasake ,kad tai nesamone ir tevai toliau gali uzrasyti vaikus i kuri tik nori darzeli..Vat taip va . Spreskit patys, kaip norit lotuliukas.gif Tokia jau musu sistema thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba : mamytes su vasara visas sveikinu : : tourist5.gif
Atsakyti
Sveikos mamites smile.gif
Nzn gal ne cia rasau, bet ieskau galgiuose sklypo apie 10-11 a smile.gif su namu valda namuko statimui, gal turite kazkokiu kontaktu ar zinote kas pardavineja.. smile.gif 4u.gif ax.gif arba gali buti pavilnys ...labiausiai nuoretusi gal Meldu g smile.gif bet aisku viska remsis i kaina blush2.gif aciu uz bet kokia informacija 4u.gif
Jei gu ka galit rasyti cia arba i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimusixx: 30 rugsėjo 2009 - 07:58
Sveikutes,
gaila, kad tik dabar pamaciau sia temute, nes virs metu atsedejau namie, o pasirodo kaiminysteje buvo musu bedraamziu.
Mes is Kastonu gatves - cia tas sunkelis, kaip rainiaake musu keliuka pavadino smile.gif
musu namas arciau kelio, o uz musu namo kaimynu rastinis juodas.

Muse, o Jusu namas, cia tas kur veliava visu sio krasto lietuviu dziaugsmui plevesuoja istisus metus? smile.gif

rainiaake, labai simpatiskas Jusu namukas thumbup.gif

tikiuosi, kad pavasarejant atgims tema ir galesim susibegti kada.
Atsakyti
Laba mamytes. 4u.gif As dabar su mazute sedziu namuose. Esu kirpeja, jei kam reikia ,kreipkites.
Atvyksiu i namus smile.gif
]Isanksto pasitarus, man su vyru pasiderinus] biggrin.gif

tel: 861418122
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilioke16: 18 sausio 2010 - 10:15
sveikos, mes gyvename prie Norfos, auginu du sunus, mazajam bus birzeli metukai, vyresniajam rugpjuti penkeri, smagu prisijungti i jusu buri
Atsakyti
Sveikos. Radau sia tema, bet matau apmirusi ji tokia. Greiciausiai busim jusu kaimynai Galgiuose. Kaip supratau su darzeliais striuka, dvarcionys ne itin atvirai nusiteike, teks ieskotis prie darbu. Na, kuri man papasakos apie gyvenima Galgiuose? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, kaimynės bigsmile.gif
Geras, aptikau šią temą... tik dabar. Aš iš Žvaigždikių g. Musų antrajam už porps dienų metukai mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti