Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

QUOTE(vakare-tyla @ 2008 12 11, 06:36)
Sveikit ir junkites, mes jusu lauksim visada 4u.gif

O kur paliekate vaikus, kai i darbus lekiat? g.gif  Man idomu, kur ar veda vaikus i darzelius , ar su auklemis paliekate blush2.gif Kalbejomes mes su viena mama apie Lakstingalos darzeli. Dar girdejau, kad Dvarcionyse yra. Bet kurioje vietoje Dvarcioniu. As kazkaip nepastebejau darzelio ten g.gif Jau pradejau dometis ax.gif Nors ruosiuosi sedet iki 3 metu, bet....zinant, mano buda, gali visko buti, kad ir anksciau isleksiu i darbus doh.gif

Sveikos,

Mes vedame i Skroblinuka, cia Vilkpedeje, siek tiek pakeliui i darbus abiems.

Nei Lakstingala, nei Molinukas Dvarcionyse nepriima, nes nepriklausome pagal gyv. vieta, o taip perpildyti abu darzeliai.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Muse, viskas bus gerai 4u.gif
Aš tai irgi dirbu, mažių pas savo mamą kol kas vežioju kas rytą, planuojam į darželį leisti gal pavasariop, tai neapsisprendžiam niekaip, į kurį doh.gif o kuris mums pagal gyv.vietą prilauso?
Ar puošiatės jau namus Kalėdoms? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pradejau darbuotis, kol kas po puse darbo dienos (susiradau kita darbuka, nors dar oficialiai mamytes atostogos pagrindiniam ir jie nieko apie nauja mano darbuka nenutuokia doh.gif blush2.gif ), tad visai neblogai gaunasi, nes dar is Sodros gaunu iki dvieju metu ismoka ir atlyginima naujam darbuky (antrajam pasirasem autorine sutarti) ax.gif
Po puse dienos todel, kad ligos atveju daug nekainuotu auklytes samdyt.. Bet kadangi dabar sergam, tai dar kol kas kasryt anyta is kito Vilniaus galo veziojuos ir priziuri rolleyes.gif
O lankom mes Molinuka Dvarcionyse, biskiukia suchimicinom (nes ne pagal gyv.vieta), bet eilej saziningai metelius atstovejom bigsmile.gif Is pradziu buvo tragedija, bet kadangi direktore laabbbaaiiii super, pakalbejom ir pakeitem aukletoja, tai dabar esu beeee gggggaaallllllllooooooooooo patenkinta - noriu i prailginta grupe vest, nes kai vakarop atvaziuoju pasiimt, mano panele net nesiruosia eiti namo ir tenka gerokai papluset, kad aprengtum doh.gif doh.gif

Siandien prisipirkau kalediniu dekoraciju namams, bet lauksiu savaitgalio rolleyes.gif Ir dar lauksiu ispardavimu, nes kurie man patinka zaisliukai, be proto brangus doh.gif lotuliukas.gif

Vakare-tyla, o kur jus gyvenat?? Jauciu kazkur salia musu, bet tos gatves nezinau g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Muse, sveikinu tave 4u.gif viskas bus gerai, tikrai smile.gif
noreciau ir as dar vieno maziuko, bet ziauriai bijau gimdymo, reiks laukt kol pasimirs ispudziai, nebent netyciukas aplankytu bigsmile.gif

paaiskinkit man nesupratelei, kuris gi darzelis mums priklauso pagal gyvenamaja vieta? g.gif as ir maniau kad dvarcioniai, bet Rainiaake, kaip supratau,jus ten tik todel kad pasiseke susitarti... kas mus bent jau teoriskai priimtu?
Atsakyti
Vooveriuk, jus Vilniaus miestui ar rajonui priklausot? Jei miestui, tai gal ir tinka Lakstingala arba Molinukas. Jei rajonui, kaip mes, tai Nemencines arba Nemezio darzeliai, 50 km nuo namu, ir dar lenkiskos grupes smile.gif

Smagu, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Pravalas su tais darželiais doh.gif reiks kombinuot kažką, reiškia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 12 11, 16:12)
Sveikutes,

Pradejau darbuotis, kol kas po puse darbo dienos (susiradau kita darbuka, nors dar oficialiai mamytes atostogos pagrindiniam ir jie nieko apie nauja mano darbuka nenutuokia doh.gif  blush2.gif ), tad visai neblogai gaunasi, nes dar is Sodros gaunu iki dvieju metu ismoka ir atlyginima naujam darbuky (antrajam pasirasem autorine sutarti) ax.gif
Po puse dienos todel, kad ligos atveju daug nekainuotu auklytes samdyt.. Bet kadangi dabar sergam, tai dar kol kas kasryt anyta is kito Vilniaus galo veziojuos ir priziuri rolleyes.gif
O lankom mes Molinuka Dvarcionyse, biskiukia suchimicinom (nes ne pagal gyv.vieta), bet eilej saziningai metelius atstovejom bigsmile.gif Is pradziu buvo tragedija, bet kadangi direktore laabbbaaiiii super, pakalbejom ir pakeitem aukletoja, tai dabar esu beeee gggggaaallllllllooooooooooo patenkinta - noriu i prailginta grupe vest, nes kai vakarop atvaziuoju pasiimt, mano panele net nesiruosia eiti namo ir tenka gerokai papluset, kad aprengtum doh.gif  doh.gif

Siandien prisipirkau kalediniu dekoraciju namams, bet lauksiu savaitgalio rolleyes.gif Ir dar lauksiu ispardavimu, nes kurie man patinka zaisliukai, be proto brangus doh.gif  lotuliukas.gif

Vakare-tyla, o kur jus gyvenat?? Jauciu kazkur salia musu, bet tos gatves nezinau g.gif

Labusikas 4u.gif

Mes gyvename netoli ribozeklio - Vilniaus pabaiga blush2.gif Nuo gatves namas matosi. Is Zvaigzdikiu reikia vaziuot. mirksiukas.gif

Del darzelio-tai cia idomiai. Dvarcioniu mokykloje kabo toks stendas, parodytos teritorijos, tiksliau gatves, kurios priklauso Dvarcioniu mokyklai. Mes priklausme, tai gal ir darzelis tada? g.gif
As galvoju gal jau laikas butu uzsirasyt, kad paskui problemu nebutu.

Musu namas visus metus papuostas ziba lotuliukas.gif Man kazkaip visiskai nesijaucia tos sventes blush2.gif nezinau kas cia darosi, gal kad namuose sedziu g.gif

voveriuk, ar buvote kur isvaziave siomis dienomis? Mes tai ,,ismaisem" Sauleteki ir egles apzurejome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2008 12 12, 20:23)
Labusikas 4u.gif

Mes gyvename netoli ribozeklio - Vilniaus pabaiga blush2.gif Nuo gatves namas matosi. Is Zvaigzdikiu reikia vaziuot. mirksiukas.gif

Del darzelio-tai cia idomiai. Dvarcioniu mokykloje kabo toks stendas,  parodytos teritorijos, tiksliau gatves, kurios priklauso Dvarcioniu mokyklai. Mes priklausme, tai gal ir darzelis tada? g.gif
As galvoju gal jau laikas butu uzsirasyt, kad paskui problemu nebutu.

Musu namas visus metus papuostas ziba lotuliukas.gif  Man kazkaip visiskai nesijaucia tos sventes blush2.gif  nezinau kas cia darosi, gal kad namuose sedziu g.gif

voveriuk, ar buvote kur isvaziave siomis dienomis? Mes tai ,,ismaisem" Sauleteki ir egles apzurejome thumbup.gif

g.gif g.gif reiks atkreipt demesi, kuris gi ten namas taip sviecia lotuliukas.gif
Jooo, su darzeliu teko pasistengt doh.gif zinau tik tiek, kad pagrindine Kairenu gatve priklauso Molinukui, o is jos issukancios gatves (pvz Meldu, Guboju, Lubinu ir pan.) nebepriklauso doh.gif Kai rasem prasyma, nurodem Meldu, nes dar net savo gatves pavadinimo neturejom doh.gif o kai priejom eile, direktore sako, vis tiek jusu nepriimsiu, nes Meldu g-ve mums nepriklauso doh.gif tada beliko ieskoti pazystamu, kas gyvena Dvarcionyse ir "kraustytis" pas juos tongue.gif Bet gi realiai direktore tai zino, kad mes nedvarcioniskiai, cia daugau Svietimo skyriui reikia to priklausancio darzeliui adreso doh.gif tai va teip va... Mes jau pasveikom ir treciadieni sudalyvausim pirmajam darzelio karnavale bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis 4u.gif

Ziurekit, ziurekit tongue.gif Musu gatveje dabar du sviecia: kaimynu (su Kaledu seni) ir musu-kuklesnis ax.gif

Kadangi as dirbu sioje sistemoje, puikiai zinau, tuos uzrasymu ir priemimu niuansus lotuliukas.gif Taip, Kairenu gatve skiria miesta nuo rajono( pagal plana). Mes dar priklausome Antakalniui, o jau kita puse-rajonas. Vaikus, kurie priklauso tam darzeliui jie privalo priimt, o visus likusius ir priima, jei turi laisvos vietos. Dvarcionyse gal mazas darzelis, nezinau ju situacijos, bet siaip, kiekviename prie dideliu noru vieta rasti galima ax.gif Vat , reikes nuvaziuoti i darzeli ir uzrasyti vaikina. Juk daznai vaziuoniu, nes mergina i mokykla ten eina. Tik kur tas darzelis Dvarcionyse??? g.gif I kuria puse vaziuot???
Siaip tai as labai noreciau i Pasakaite, Justiniskese. Mano mergina ten lanke ir paciai teko dirbti. Man ten labiausiai patiko, kiek teko matyt dazeliu Vilniuje thumbup.gif Tik kad jie velniskai toli ir ne pakeliui doh.gif

rainaake, smagios jums sventes 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes,

Labai aciu uz situacijos nusvietima 4u.gif
Paziurejus i zemelapi ir nustatytas vilniaus ribas, mes priklausom miestui dar, taigi sia savaite leksiu uzrasinet ir i Molinuka ir i Lakstingala smile.gif , kad atejus laikui neliktumem be nieko smile.gif .

Ar jau perkat kaledines dovanas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voooveriukas @ 2008 12 15, 19:32)
Sveikutes,

Labai aciu uz situacijos nusvietima 4u.gif
Paziurejus i zemelapi ir nustatytas vilniaus ribas, mes priklausom miestui dar, taigi sia savaite leksiu uzrasinet ir i Molinuka ir i Lakstingala smile.gif , kad atejus laikui neliktumem be nieko smile.gif .

Ar jau perkat kaledines dovanas?  smile.gif

Sveikutes 4u.gif

Reiktu ir man sia savaite nuvaziuot. ax.gif

Jau pradejau doh.gif todel pasivaikscioti po musu kaimeli neber kada. Sturmuoju parduotuves. Vakar mazajai dukrai ieskojau Barbiu namo doh.gif Na, niekaip nepavyksta itikinti jos, kad jai jau reiktu nebe zailsiuku doh.gif Parase laiska Kaledu seniui, kad nori namo ir viskas. Tai teko lakstyti ir ieskoti. Pasirodo, ne taip paprasta rast, ypac, po nuolaidu bumo, kai viskas issluota.
Atsakyti
Sveikos,

As jau pasiruosusi Kaledoms, dovanos supirktos ir supakuotos.

Si penktadieni vaikams darzelyje svente, tik dar rubu neparuosiau smile.gif.
O siaip tai blogumasima, labai pavargstu ir tingiu ka daryti...
Atsakyti