Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

QUOTE(vakare-tyla @ 2008 12 07, 10:16)
Labas rytas biggrin.gif

Muse, norim  blush2.gif  ale, savatgaliai pas mane uzimti. Vakar sveciu turejau, reikia namus issikuopt ir suruosti pirmoke i mokykla. Nebent pirmadieni ax.gif
Beje, o tu Galgiuose gyveni ?O gal pavyks susiburti ir pasivaikscioti, jei orai leis? A, kaip manote...

Sveikutes,
Mes tai irgi noretume ax.gif , gal kokia paprasta diena iseitu susibegt?
Atsakyti
QUOTE(voooveriukas @ 2008 12 07, 12:21)
Sveikutes,
Mes tai irgi noretume ax.gif , gal kokia paprasta diena iseitu susibegt?

Agam, kai tik oras panasesnis butu smagu thumbup.gif

Muse, mes su voveriuku telf nr apsikeitem, Jei noresi prisijungt, parasyk i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, Voveriuk, mazyliui sveikinimai su nedidele, bet svente 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2008 12 07, 19:24)
Beje, Voveriuk, mazyliui sveikinimai su nedidele, bet svente 4u.gif  4u.gif

aciukas smile.gif , sikart kukliai, bet metukus tai svesim kaip reikiat biggrin.gif , net savo gatvej 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(voooveriukas @ 2008 12 07, 22:28)
aciukas smile.gif , sikart kukliai, bet metukus tai svesim kaip reikiat biggrin.gif , net savo gatvej  4u.gif

oi nesamone parasiau, nes daug darbu darau, blush2.gif ,norejau pasakyt, kad maziaus gimtadieni svesim, kad net tavo gatvej girdesis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voooveriukas @ 2008 12 07, 22:35)
aciukas smile.gif , sikart kukliai, bet metukus tai svesim kaip reikiat biggrin.gif , net savo gatvej  4u.gif

Papildyta:
oi nesamone parasiau, nes daug darbu darau, blush2.gif ,norejau pasakyt, kad maziaus gimtadieni svesim, kad net tavo gatvej girdesis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Supratau, taip ir reikia smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Idomu, kaip sian oras? Gal bus galima iseiti pasivaiskcioti??? As vakar visa diena su naktiniais pravaiksciojau. Po sveciu nieko daryt nesinorejo, nors namai, kaip po karo doh.gif Gal sian susikaupsiu tvarkai blush2.gif O dar akyje miezis keltis radejo blink.gif nusilpes organizmas, panasu. Nepamenu kada toki dziaugsma apturejau schmoll.gif
Atsakyti
Jei nelis, apie 12.30 planuoju lekt i lauka
Atsakyti
Sveikutes,

Jums gerai, galit susitikinet. As gi dirbu, vaikai darze, tai man arba vakarai, arba savaitgaliai. Tai sunkiai as prie jusu vaiksciojimu prisidet galiu smile.gif

reik turbut laukti siltesniu oru, tada galesit visi atvaryt pas mus ant ciuozyniu ir i smelio deze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 12 09, 14:21)
Sveikutes,

Jums gerai, galit susitikinet. As gi dirbu, vaikai darze, tai man arba vakarai, arba savaitgaliai. Tai sunkiai as prie jusu vaiksciojimu prisidet galiu smile.gif

reik turbut laukti siltesniu oru, tada galesit visi atvaryt pas  mus ant ciuozyniu ir i smelio deze smile.gif

Na, taip, mes nedirbame ax.gif Tikiuosi, kad dar bus progu susimatyti. Dabar dienos trumpos. Mes ir galime tik kokiai valandikei susibegti ir tai, nuo oro priklauso 4u.gif
Beje, Muse, pas tave ziuriu 2009m 08 klaustukai bigsmile.gif Gal dar prisijungsi prie musu triju aukseliu mamyciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 09 gruodžio 2008 - 19:41
QUOTE(vakare-tyla @ 2008 12 09, 19:38)

Beje, Muse, pas tave ziuriu 2009m 08 klaustukai bigsmile.gif  Gal dar prisijungsi prie musu triju aukseliu mamyciu mirksiukas.gif  4u.gif

Ups, pagavote smile.gif. Labai tikiuosi, nestumas yra, bet mazas labai dar, tai net liniuotes neuzsidejau, nes dar labai neaisku viskas...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 12 10, 12:16)
Ups, pagavote smile.gif. Labai tikiuosi, nestumas yra, bet mazas labai dar, tai net liniuotes neuzsidejau, nes dar labai neaisku viskas...

Nepergyvenk. Viskas bus gerai thumbup.gif Prisimenu ir as pirmasias dienas. Ypac ta ryta, kai suzinojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 12 10, 11:16)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Muse, sveikinu 4u.gif
As irgi darbuojuos, tai kazi kaip man cia pavyktu pasijungti g.gif O ir mazoji apsirgo verysad.gif Pirmakart per 1m 10men doh.gif Bandom kazkaip gydytis.. unsure.gif
Na bet kokiu atveju seku sita temuke, tai pasijungsim ir mes kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 12 10, 16:39)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Muse, sveikinu 4u.gif
As irgi darbuojuos, tai kazi kaip man cia pavyktu pasijungti g.gif O ir mazoji apsirgo verysad.gif Pirmakart per 1m 10men doh.gif Bandom kazkaip gydytis.. unsure.gif
Na bet kokiu atveju seku sita temuke, tai pasijungsim ir mes kada mirksiukas.gif

Sveikit ir junkites, mes jusu lauksim visada 4u.gif

O kur paliekate vaikus, kai i darbus lekiat? g.gif Man idomu, kur ar veda vaikus i darzelius , ar su auklemis paliekate blush2.gif Kalbejomes mes su viena mama apie Lakstingalos darzeli. Dar girdejau, kad Dvarcionyse yra. Bet kurioje vietoje Dvarcioniu. As kazkaip nepastebejau darzelio ten g.gif Jau pradejau dometis ax.gif Nors ruosiuosi sedet iki 3 metu, bet....zinant, mano buda, gali visko buti, kad ir anksciau isleksiu i darbus doh.gif
Atsakyti