Labutis
Kazkaip visai netycia radau Galgiu mamyciu skyreli
Tai mes irgi is cia
Sveikutes
As ir netycia radau sia temele(ieskojau info apie darzelius).
Mes ir gyvename Kairenuose, Purienu gt., netoli Vilniaus pabaigos ribozenklio Butu labai smagu, jei priimtumet i savo buri
Gyvename cia jau du metus, bet apart artimiausio kaimyno seimynos ir vyriausios dukros draugu nelabai ka cia ir bepazistu.
Daznai iseinu pasivaikscioti su maziuku ar dukrytemis, bet siaubingai bijau sunu...o paskutiniu metu ju pas mus padaugejo Tad tenka mazaji migdyti terasoje.
Papildyta:
Niekis, pakelsim As sedziu namuose
As ir netycia radau sia temele(ieskojau info apie darzelius).
Mes ir gyvename Kairenuose, Purienu gt., netoli Vilniaus pabaigos ribozenklio Butu labai smagu, jei priimtumet i savo buri
Gyvename cia jau du metus, bet apart artimiausio kaimyno seimynos ir vyriausios dukros draugu nelabai ka cia ir bepazistu.
Daznai iseinu pasivaikscioti su maziuku ar dukrytemis, bet siaubingai bijau sunu...o paskutiniu metu ju pas mus padaugejo Tad tenka mazaji migdyti terasoje.
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2008 11 19, 11:20)
Niekis, pakelsim As sedziu namuose
Vakare,
Mes jauciu netoli gyvenam kitoje kelio pusej t.y. Pieniu gatvej
Mes jauciu netoli gyvenam kitoje kelio pusej t.y. Pieniu gatvej
QUOTE(voooveriukas @ 2008 11 26, 21:12)
Taip As dazniausiai ir vaikstau pieniu g, nes man ji labiausiai patinka. Tai kaimynes Reiktu kada ir susibegti su vezimeliais
QUOTE(vakare-tyla @ 2008 11 26, 21:33)
Taip As dazniausiai ir vaikstau pieniu g, nes man ji labiausiai patinka. Tai kaimynes Reiktu kada ir susibegti su vezimeliais
Nu fainai, as tai nors ir siandien, bet oras labai jau vejuotas reiktu kada pirmoj dienos pusej susibegt, nes po pietu labai jau greit temsta
QUOTE(voooveriukas @ 2008 11 29, 12:29)
Nu fainai, as tai nors ir siandien, bet oras labai jau vejuotas reiktu kada pirmoj dienos pusej susibegt, nes po pietu labai jau greit temsta
Mes buvom isvaziave iki parduotuves, feee koks bjaurus oras
As ir manau, kad geriau pirmoje puseje dienos, nes po to grizta mano seimyna, prasideda pamoku ruosimai, vakarienes gaminimas ir .t.t
Jei pamatysi vazinejant mamule su sviesiu, kreminiu vezimeliu-tai as dar galim ir SM az arba sms surisaryti
QUOTE(Muse @ 2008 12 06, 20:33)
Ku-ku
As namie viena su vaikais nuobodziauju, gal kas norit i svecius?? bet kol kas perskaitys turbut ir kitas savaitgalis ateis
As namie viena su vaikais nuobodziauju, gal kas norit i svecius?? bet kol kas perskaitys turbut ir kitas savaitgalis ateis
Labas rytas
Muse, norim ale, savatgaliai pas mane uzimti. Vakar sveciu turejau, reikia namus issikuopt ir suruosti pirmoke i mokykla. Nebent pirmadieni
Beje, o tu Galgiuose gyveni ?O gal pavyks susiburti ir pasivaikscioti, jei orai leis? A, kaip manote...