Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

Sveikutes,

Maciau viena ryta kaip kazkokie turbut "auksti" dedes kazka diskutavo naujo asfalto pradzioj, gal pridavinejo darbus g.gif O gal dar praasfaltuos ir toliau g.gif O gal musu Kerpiu imsis lotuliukas.gif Neee, nesitikiu greitu metu schmoll.gif Nors pas mus gyvena kazkas is aukstesniu Savivaldybej, tai gal ir pramus g.gif bigsmile.gif O tai si pavasari buvo linksma, kai niekas savaite negalejo isvaziuoti is purvynu doh.gif Gatves pradzioj atsirado alia parkingas ir visi pedino iki namu pestute doh.gif O kaip mums buvo - susiruosem i furseta, vyriskis su naujais batais, as su kablukais, ir kagi - uzsikasem molyne doh.gif doh.gif Ir kaip zinodamas pro sali vaziavo traktoriukas, tai net nepasiklauses atsikabino priekaba ir istrauke rolleyes.gif Davem 10Lt, sako: oj, per daug, man tik alaus keliu litu uzteks blush2.gif Va kokie saziningi kaimieciai rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena:)
[quote=Muse,2008 10 23, 16:57]
jolacka, kur jus gyvenat, jei tik 200 metru neasfaltuotoje Meldu g.??
nu, sorry, tikslaus adreso viešai nerašysiu, vis tiek čia skaito kas nori, tai po to svečių neatsiginsiu biggrin.gif jau kai sutarsim susitikt, tai pasipasakosim viską drinks_cheers.gif

[quote=rainiaake,2008 10 23, 17:33]
pestute doh.gif O kaip mums buvo - susiruosem i furseta, vyriskis su naujais batais, as su kablukais, ir kagi - uzsikasem molyne doh.gif doh.gif Ir kaip zinodamas pro sali vaziavo traktoriukas, tai net nepasiklauses atsikabino priekaba ir istrauke rolleyes.gif Davem 10Lt, sako: oj, per daug, man tik alaus keliu litu uzteks blush2.gif Va kokie saziningi kaimieciai rolleyes.gif lotuliukas.gif
[/quote]
oho, koks sąžiningas pakliuvo, reikėjo sakyt, kad tie 10 lt čia dar į priekį jeigu kada reiks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Atsakyti
Labutis,

Ar jau Lietuvoj??
Tai kada susimatom? g.gif Mes jau pietu miegelio 2a diena liekam miegoti, tai turbut greitu metu turesiu daauuugg laisvo laiko lotuliukas.gif Nors... ryt laukiu atsakymo del naujo darbo, tai jei pasirinks mane, teks keliauti dirbti verysad.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, del pasimatymu tai nebent savaitgali. As gi dirbu... Kita savaite vel komandiruoteje visa, tai vaikai pas senelius.

Rainiaake, o tai nesinori dirbti, kad taip liudnai cia parasei? Ir dar naujam darbe, taigi smagu... As irgi laukiu atsakymo del vienos vietos, gal keisciau, jei pasirinktu mane (nors labai tuo abejoju). Arba tada reik dar vaikus gimdyt, nes jau pabodo dirbti...

O mes darziukyje jau nebeverkiam nei vienas. Tai taip smagu man...
Atsakyti
Du metukai mums sueina vasari, tai buvo toks planas, kad pripratinu i darzeli ir iki vasario turiu tik savo vienos laika, juolab kad pinigelius vis dar moka rolleyes.gif Tuo paciu savais kanalais paskleidziau, kad i senaji darba nebegriztu ir ieskausi naujos vietos, tai va ir islindo doh.gif Taip greit tiesiog nesitikejau schmoll.gif Galvojau dar namuose apsitvarkysiu, ka nors mielo dusiai pasidarysiu, bet jei paims (toks itarimas yra), tai baigsis mano Bonifacijaus atostogos lotuliukas.gif
Tau pabodo dirbti, o man pabodo vaika priziureti, labai jau reikli pas mane mergina lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai neturejau kas padetu auginti, tai sunkoka.. Juolab kad mes tokie anksciau tusovscikai buvom, o kai vaikas gime baigesi musu traleliuskes.. Tuo norejau pasakyti, kad nesu namiseda, o vaikas visgi priverte namie uzsidaryti, galvojau, gims - tai leksim, vaziuosim, bet kad su ja net i parduotuve nebuvo imanoma nuvaziuoti - klyksmas didziausias doh.gif Per pirma men. po gimdymo iskart nukrito 16kg doh.gif net daugiau, negu kad sveriau pries pastodama doh.gif Aisku, paskui jie sugryzo blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsakyti
Ir vel - sveikos smile.gif
Atsakyti
Sveikute sveikutes,

Visos kazkur dinge unsure.gif unsure.gif As atvirai pasakius esu kiek uzsikasus doh.gif doh.gif Darbu darbeliu, tai ir prie kompo mazai pasedziu doh.gif Mazoji jau visai dienai sekmingai darziuky isbuna, tai taip uzsinorejau save palepinti, kad tai baseiniukas, tai masazai, tai dar kokios proceduros blush2.gif O nuo pirmadienio jau i nauja darbeli keliausiu, tai dar to laiko sumazes.. unsure.gif Bet reiks gi kazkaip susimatyt doh.gif Ar visu vaikiukai sveiki??

4u.gif
Atsakyti
Mes kol kas sveiki smile.gif

O del susimatymo, tai as manau kad tik pavasariop gal kas iseis smile.gif. Gi dabar Kaledos, sventes... Po to salta ziema, o va pavasari, kai dienos ilgesnes tai jau ir pazindintis galima. Na, cia as taip manau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes gyvenam Kairenuose, taip pat noreciau susipazinti su jumis ir jusu vaikuciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voooveriukas @ 2008 11 18, 21:49)
Sveikutes, mes gyvenam Kairenuose, taip pat noreciau susipazinti su jumis ir jusu vaikuciais 4u.gif

Sveika biggrin.gif

Tylus tas musu skyrelis.
Atsakyti