Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

QUOTE(Muse @ 2011 10 05, 14:49)
Aha, su veliava musu. Netoli ten, priprasit smile.gif

Po miesto tikrai reikia priprasti prie atstumų. Dėl to esu priversta mokytis vairuoti biggrin.gif Oj, gyvenimo iššūkis čia man...
Atsakyti
As irgi vairuoti pradejau tik i nama atsikrausciusi, ir tai po metu geru -ta laika vaikus auginau, tai kaime ir sedejau istisai. Kai i darba reikejo grizt, nebebuvo kur dingti smile.gif
Atsakyti
Labutis,
na va, jau po "Tado Blindos". Likau sužavėta, puikus filmas, rekomenduoju nueit. Dar kartą patvirtina, kad lietuviai moka kurti filmus lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(zyliux @ 2011 10 01, 19:52)
Ir jūs Lazdynuose gyvenot? Kurioj vietoj?

Vis dar gyvenam doh.gif , nes grindų liejimas kaip prasidėjo, taip be pabaigos - tai vieną, tai kitą "patvarkyt" reikia. Už Paparčio ax.gif
Tai vat, mes dabar kolkas nebekaimynai, nes dirbam centre, važiuojam vakare vištukių palesint, nakvojam Lazdynuose - viskas dėžėse, nu kaip čigonai kokie doh.gif Šunį nusipirkom - tai anam butas per pečius siauras biggrin.gif
MB prisižadėjo savaitgalį keltis į belekokias sąlygas, tai žiūrėsim, kaip čia bus.
Gal kas turėsit noro sekmadienį į labdaringą šunų parodą - turėtų smagu būt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynkos 4u.gif Kaip begyvenate žiemą? Mes truputuką pasirodom:
user posted image
user posted image
tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Suvirpins vėjas ploną gruodžio stygą,
Ledinis šalčio valsas sielą palytės.
Ištirpdys svetimumo tylą.
Jauti – aguonų pieno kvapas kyla.
Jos jau čia pat... Leis nebejaust kaltės –
Įlies vilties ir šilumos į Metų knygą.
Kalėdos ...

Šviesių, jaukių švenčių mažoms ir didelėms širdutėms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

Su Naujais!

Klausykit, man reikia valandines aukles, kuri paziuretu vaikus ligos atveju -gal kokia kaimyne is Galgiu turite/zinote laisva? Ar siaip kokia mergina, moteriske, kuri su auto butu ir galetu mums padeti... Gal dar ir del namu tvarkymo ka sutartume, papildomai... Zodziu, jei ka isgirsite, pamatysite, duokite zinoti..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Susirašom kartą į metus, tai galvoju, ar ne per anksti čia aš šįkart? tongue.gif
Kaip kas gyvenat? Gal naujų šeimų atsirado? Pas mus palei mišką namai dygsta - gal iš SM kieno? ax.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes! Noriu susipazinti 4u.gif Jau puse meteliu gyvename Vakario g. Su salia esanciais kaimynais susipazinome ir graziai bendraujame, sakau reikia plestis mirksiukas.gif
Atsakyti
ko tai tema apmirus smile.gif gyvenam Spalio g. auginam 9 men. sunu, ieskom draugu 4u.gif
Atsakyti
SOS! 2013-07-07 Galgiuose, Vakario gatveje dingo mopsu veisles suniukas. 6 men, smelio spalvos su juoda kauke ant snukucio. Patinas, buvo su rudomis petnesomis. Nuseke paskui paauglius. Maciusiis prasau skambinkit tel. 868533239. Jusu kaimyne!
Atsakyti
Sveikos mamytes,

mes neseniai isikelem I Vakario gtv.Kur visos dingusios?

Kas noretu susiburti pabendrauti,arbatos pagerti ir siaip praplesti kaimynu rata wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti