Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

Galim kita savaite pvz pas mane kuri vakara susibegt. Pas vyra sefas atlekia, tai visokios oficialios vakarienes, gris velai smile.gif, padesit man vaikus priziuret.
Atsakyti
O čia tik moterytės planuojame? Man be mb pagalbos nelabai išeitų - ilga ir skaudi daina, bet taip jau yra ax.gif
Atsakyti
Tai gal pirmam kartui bėgamės kam su kuo išeina - kad tik susipažintume gyvai smile.gif O vėliau jau žiūrėsime. Kaip manot?
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 09 13, 17:09)
O čia tik moterytės planuojame? Man be mb pagalbos nelabai išeitų - ilga ir skaudi daina, bet taip jau yra  ax.gif

Žiūriu, mūsų kavalieriukai lygiai vien mėnesiu amžiumi tesiskiria mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zyliux @ 2011 09 13, 22:08)
Tai gal pirmam kartui bėgamės kam su kuo išeina - kad tik susipažintume gyvai smile.gif O vėliau jau žiūrėsime. Kaip manot?
Papildyta:
Žiūriu, mūsų kavalieriukai lygiai vien mėnesiu amžiumi tesiskiria  mirksiukas.gif

Muse, primink, kuris jūsų namas?
Atsakyti
Tikrai - tik mėmesiuku - ot chebra būtų biggrin.gif
Musė - su vėliava lithuania.gif
Atsakyti
aha, mes su veliava smile.gif. Mokyklos g pratesimas, zvyrkelis, ties posukiu i Koperniko g kitoje gatves puseje. Ruda tvora, rudas stogas, kazkada buvo gelsvos sienos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės 4u.gif
Tai ar bandysim susibėgti šią savaitę? Aš ketvirtadienį ir penktadienį nelabai galiu, o kitos dienos laisvos.
Atsakyti
Sveikos. Manęs šią savaitę neskaičiuokit, nes mums vis dar grindis lieja ir mes laikinai persikėlę į butą doh.gif Negaliu... pasmaugčiau tuos pažadukus statybininkus mad.gif gun_bandana.gif Atsiprašau... blush2.gif Tai geriausiu atveju namo parsigarbinsim tik savaitgalį. Aj, o vaikiui - ausų uždegimas... verysad.gif
Atsakyti
As irgi turbut pasuoju. Vaikai ant sirgimo ribos. Siandien dar isejo i darza, ziuresiu, kokius pasiimsiu...
Atsakyti
Muse - laikykitės ir neįsisirkit 4u.gif Aš tempiau tempiau su kakavos sviestais ir arbatžolėm, taip vaistų nesinorėjo duot, o šiandien nulakinom pas daktarytę - abiejų ausų uždegimas, vienos jau pūlingas verysad.gif ir gavom antibiotikų receptuką doh.gif Žodžiu, vos "nenugydžiau" liaudiškais metodais blush2.gif
Atsakyti
Sveikatytės ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Tikiuosi, ligoniukų gretos sumažėjo, kai už lango tokia graži bobų vasara.
Mamyės, norėjau pasiteirauti, kur gydotės pačios ir gydote savo pipirus? Mes buvome Lazdynuose, bet dabar toloka per visą miestą pas daktarus važiuoti. Galvoju kur nors arčiau persirašyti. Gal ką rekomenduosite 4u.gif
Gražios dienelės 4u.gif
Atsakyti
Mes gydomes ANTAKALNIO POLIKLINIKOJ, patenkinti,
Atsakyti