O čia tik moterytės planuojame? Man be mb pagalbos nelabai išeitų - ilga ir skaudi daina, bet taip jau yra
Tai gal pirmam kartui bėgamės kam su kuo išeina - kad tik susipažintume gyvai O vėliau jau žiūrėsime. Kaip manot?
Papildyta:
Žiūriu, mūsų kavalieriukai lygiai vien mėnesiu amžiumi tesiskiria
Papildyta:
Muse, primink, kuris jūsų namas?
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 09 13, 17:09)
O čia tik moterytės planuojame? Man be mb pagalbos nelabai išeitų - ilga ir skaudi daina, bet taip jau yra
Papildyta:
QUOTE(zyliux @ 2011 09 13, 22:08)
Tai gal pirmam kartui bėgamės kam su kuo išeina - kad tik susipažintume gyvai O vėliau jau žiūrėsime. Kaip manot?
Papildyta:
Papildyta:
Muse, primink, kuris jūsų namas?
Tikrai - tik mėmesiuku - ot chebra būtų
Musė - su vėliava
Musė - su vėliava
Labas rytas, mamytės
Tai ar bandysim susibėgti šią savaitę? Aš ketvirtadienį ir penktadienį nelabai galiu, o kitos dienos laisvos.
Tai ar bandysim susibėgti šią savaitę? Aš ketvirtadienį ir penktadienį nelabai galiu, o kitos dienos laisvos.
Sveikos. Manęs šią savaitę neskaičiuokit, nes mums vis dar grindis lieja ir mes laikinai persikėlę į butą Negaliu... pasmaugčiau tuos pažadukus statybininkus Atsiprašau... Tai geriausiu atveju namo parsigarbinsim tik savaitgalį. Aj, o vaikiui - ausų uždegimas...
Muse - laikykitės ir neįsisirkit Aš tempiau tempiau su kakavos sviestais ir arbatžolėm, taip vaistų nesinorėjo duot, o šiandien nulakinom pas daktarytę - abiejų ausų uždegimas, vienos jau pūlingas ir gavom antibiotikų receptuką Žodžiu, vos "nenugydžiau" liaudiškais metodais
Sveikatytės ligoniukams
Labutis
Tikiuosi, ligoniukų gretos sumažėjo, kai už lango tokia graži bobų vasara.
Mamyės, norėjau pasiteirauti, kur gydotės pačios ir gydote savo pipirus? Mes buvome Lazdynuose, bet dabar toloka per visą miestą pas daktarus važiuoti. Galvoju kur nors arčiau persirašyti. Gal ką rekomenduosite
Gražios dienelės
Tikiuosi, ligoniukų gretos sumažėjo, kai už lango tokia graži bobų vasara.
Mamyės, norėjau pasiteirauti, kur gydotės pačios ir gydote savo pipirus? Mes buvome Lazdynuose, bet dabar toloka per visą miestą pas daktarus važiuoti. Galvoju kur nors arčiau persirašyti. Gal ką rekomenduosite
Gražios dienelės