Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

Thai, aha, musu namas ten. Su veliava. Siaip gelsvas turetu buti. Kai pamatem, kad kaimynai tokia pat spalva dazo, tai net pykteleje buvom smile.gif.

Man regis as zinau Jusu nama.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 08 04, 15:37)
Thai, aha, musu namas ten. Su veliava. Siaip gelsvas turetu buti. Kai pamatem, kad kaimynai tokia pat spalva dazo, tai net pykteleje buvom smile.gif.

Man regis as zinau Jusu nama.

tai as nuo terasos savo jusu palocius matau biggrin.gif jei nuo savo ivaaziavimo ziuretumet palei miskeli i laukus, pamatytumet du namus - zalia ir juoda, tai tas juodas rastinis ir yra musu. galim susimojuot drinks_cheers.gif
Atsakyti
THAI, vakar grizau pro jusu namus smile.gif, ziuriu irgi statybu reikalais gyvenat -terasa ten bus?

O kiemas jusu bendras su zaliu namu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as nauja cia, katik uzsiregistravau ir ieskau draugiu biggrin.gif siaip esu ne is Galgiu, bet gyvenu ne taip toli nuo ju..M. Šikšnio gatvėj smile.gif...o jus pačiuose Galgiuose gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 08 11, 08:49)
THAI, vakar grizau pro jusu namus smile.gif, ziuriu irgi statybu reikalais gyvenat -terasa ten bus?

O kiemas jusu bendras su zaliu namu?

ten pas mus yra stogine masinoms, o ant virsaus bus kaip ir terasele is miegamojo iseit vakare vynelio ax.gif
kiemai tai musu skirtingi su zaliu namu, bet viena tvora apsitverem, nes nuo mokyklos laiku pazistami esam, pirmi vaikai panasaus amziaus, o ir kazkaip jaukiau taip, turint omeny, kad aplinkui daugiau jokiu namu nera.
Papildyta:
QUOTE(Diana&Smiltė @ 2011 08 11, 17:04)
Sveikutes  4u.gif  as nauja cia, katik uzsiregistravau ir ieskau draugiu  biggrin.gif  siaip esu ne is Galgiu, bet gyvenu ne taip toli nuo ju..M. Šikšnio gatvėj  smile.gif...o jus pačiuose Galgiuose gyvenat?

sveika sveika 4u.gif
o kur ta siksnio gatve?
mes tai kaip ir ant kairenu-galgiu ribos gyvenam. vaziuojant namo nuo sauletekio, tai iki galgiu nedavaziuoju, o ties baseinu centru suku i meldu gatve.
Atsakyti
Sveikutės,
ir mes jau Galgiuose apsigyvenamoe. Nors dar tik antra savaitė, bet mano kavalierius jau vis veda mane draugų ieškoti smile.gif Mano žirniui - 4, o pupai - 1.5. Mes kuriamės Meldų g. 61, truputį žvyrkeliu pavažiavus už asfalto pabaigos. Kol kas gelima lengvai atskirti - po stodą darbinikai ropinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliux @ 2011 09 01, 22:47)
Sveikutės,
ir mes jau Galgiuose apsigyvenamoe. Nors dar tik antra savaitė, bet mano kavalierius jau vis veda mane draugų ieškoti  smile.gif Mano žirniui - 4, o pupai - 1.5. Mes kuriamės Meldų g. 61, truputį žvyrkeliu pavažiavus už asfalto pabaigos. Kol kas gelima lengvai atskirti - po stodą darbinikai ropinėja smile.gif

Sveika atvykusi biggrin.gif
Kotedzas, ar ne? Tie rudai balti? As pro ten ryta vakara vaziuoju, reiks pasiziuret ir papypsenti kada smile.gif.
Atsakyti
Sveikutes,
Esu nauja sitoj temelej. Pamaniau butu smagu susipazinti su aplink gyvenanciais, beto ir suneliui jau draugu reikia smile.gif Mes gyvenam Kairenuose, bet netoli Galgiu, Guboju g. Suneliui 1m ir 3 men. Isvaiksciotos visos kaimynines gatves ir i Galgiu IKI nukeliaujam smile.gif
Atsakyti
Mamos, mes ieskom aukles 2 metu berniukui. Noretusi is siu apylinku. Gal galit kazka rekomenduoti? g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kaimynės 4u.gif
Aš su dviem klausimais - kadu meet'ą darom? biggrin.gif
Ir gal kas iš senbuvių žinote mūsų apylinkėse kam galėtų reikėt maišiuko nepergeriausių rūbelių ir batukų 2-3 metams? Gal yra kas nors, kam sunkiau? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na, kaimynėlės, prisipažinkit, kuri man pro šalį mašina važiuodama mojavo smile.gif Kitą kartą prašau sustoti susipažinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 09 12, 00:04)
Sveikos gyvos, kaimynės  4u.gif
Aš su dviem klausimais - kadu meet'ą darom?  biggrin.gif
Ir gal kas iš senbuvių žinote mūsų apylinkėse kam galėtų reikėt maišiuko nepergeriausių rūbelių ir  batukų 2-3 metams?  Gal yra kas nors, kam sunkiau? blush2.gif

Aš už meet'ą visom keturiom biggrin.gif Šią savaitę turiu užbaigtį didelį darbą, bet savaitgalį ar kitą savaitę laiko tikrai rasčiau.
Atsakyti
Nemojavau, bet einu maps.lt žiūrėt, kur čia reikėtų mojuot biggrin.gif
Atsakyti