Sveikos,
gal kas gali rekomenduoti gerą valandinę auklytę gyvenančią Galgiuose metukų berniukui. Būčiau dėkinga.
Sveikos. Ir aš jungiuosi prie Galgių/Kairėnų mamų. Vasaros pradžioje atsikraustėme į Kairėnų kaimą Už kapinaičių, tai, spėju, toliausiai iš visų. Bet draugų tai vistiek ieškom Mano vaikiui rugpjūtį bus 4, visi esame ant asfalto užaugę miestiečiai, o dabar renovuojame rastinę trobą, auginame kelias vištas, su žoliapjove bandom nupjaut 35 arus ir visaip kitaip juokinam vietinius Gaivinkime temą, nes nugi augalais keistis reiks ir šiaip kompanijoje kepama mėsytė skanesnė
Laba Taip, mes ten tolyn tolyn, dar už Akies ir fermų lyg kažkokių Žodžiu, pro langą į miškus žiūrim. O jūs kur? Vakar iš aprašymo bandžiau nustatyt - čia kur vėliava kieme?
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 07 22, 16:53)
Laba Taip, mes ten tolyn tolyn, dar už Akies ir fermų lyg kažkokių Žodžiu, pro langą į miškus žiūrim. O jūs kur? Vakar iš aprašymo bandžiau nustatyt - čia kur vėliava kieme?
Aha, kur veliava . Prasom kada i svecius -tiesiog prie vartu sustokit ir garsiai rekit .
Vakarais mes dazniausiai kieme namie bunam...
Sustosim būtinai ir dar konsultacijos dėl vėliavos prašysim, nes mums jos irgi reik
Mes irgi kieme sėdim, nes namie beveik griuvėsiai O jus tai matę esam, ir jūs mus turbūt - sidabrinis SAAB.
Tai tokią pažintį savaitgaliui gal paplanuoti reikia - su alum
O tai mes čia dvi tokios?
Mes irgi kieme sėdim, nes namie beveik griuvėsiai O jus tai matę esam, ir jūs mus turbūt - sidabrinis SAAB.
Tai tokią pažintį savaitgaliui gal paplanuoti reikia - su alum
O tai mes čia dvi tokios?
Sveikutes
Labai noriu i jusu buri Tuoj bus metai kaip galgiuose gyvenu kastonu gatvej (cia tasa kerpiu gatves) - kaip ir is kairenu namus pasiekiam, bet skaitomes galgiaiski
Turiu du berniukus; 4,5 ir 2 metu, trecias pakeliui, tai galvoju, kad reikia susibendraauti, nes nuo proto nusoksiu cia tarp lauku sededama
Jei kuri su vezimais per kastonu gatve stumiates, skambtelkit i vartus ir vartai atsidarys
gaila, kad tema apmirusi, nes gi ir koki meet'a su vaikais galima padaryti.
Labai noriu i jusu buri Tuoj bus metai kaip galgiuose gyvenu kastonu gatvej (cia tasa kerpiu gatves) - kaip ir is kairenu namus pasiekiam, bet skaitomes galgiaiski
Turiu du berniukus; 4,5 ir 2 metu, trecias pakeliui, tai galvoju, kad reikia susibendraauti, nes nuo proto nusoksiu cia tarp lauku sededama
Jei kuri su vezimais per kastonu gatve stumiates, skambtelkit i vartus ir vartai atsidarys
gaila, kad tema apmirusi, nes gi ir koki meet'a su vaikais galima padaryti.
Sveikos Buvom "be ryšio" trumpam
Smagu matyt dar naujų atavarų mūsų būry ir ypač tokių gražių, gausesnių šeimų.
Susibėgt smagu būtų, bet kažkaip netikėtai aiškėja, kad artimiausias savaitgalis namie - antrasis rugsėjo. Nebent vidury savaitės.
Aš irgi tik pagrindinę gatvę žinau, nes pas mus tai jau anei gatvės, anei šaligatvio, tik kaimynų ožkos krūmus atakuoja
Susibėgt smagu būtų, bet kažkaip netikėtai aiškėja, kad artimiausias savaitgalis namie - antrasis rugsėjo. Nebent vidury savaitės.
Aš irgi tik pagrindinę gatvę žinau, nes pas mus tai jau anei gatvės, anei šaligatvio, tik kaimynų ožkos krūmus atakuoja
QUOTE(Muse @ 2011 08 01, 16:10)
Thai, sveika. Reiks kada pravaziuot, "pasicekavyt" kur ta Kastonu g. Man beda su gatvemis, nepamenu pavadinimu. Sukti i Kerpiu g. reikia kaip suprantu?
is aprasymo, tai jus kartais ne ten, kur vaziuojant tolokai mokyklos gatve prie nusukimo i koperniko gatve stovi du zalsvi namai, vienas is ju su veliava?
o musu kastonu gatve tai net nepazymeta, nors jau du metus kaip pavadinima turim, ale kastonu palei tvora prisodinom kerpiu gatve reikia vaziuoti, kol i laukus atsitrenki ir vidury lauku du namus pamatai - zalia ir juoda bendra tvora aptvertus, tai mes juodam bazuojames. lexit pro sali, pyptelkit
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 08 02, 14:52)
Sveikos Buvom "be ryšio" trumpam
nu, kada gal istaikysim susimatyt. reix pravaziuot po apylinkes ir pasidairyt, nes jau beveik metai cia, o o nieko nepazistam