Įkraunama...
Įkraunama...

Galgių Mamytės

Sveikos,

gal kas gali rekomenduoti gerą valandinę auklytę gyvenančią Galgiuose metukų berniukui. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikos,

Mirusi musu temute.

Prisiminiau ja su ta pacia problema kaip ir linutesaulute -man irgi reikia auklytes, kuri priziuretu vaikucius ju ligos atveju, kai negales lankyti darzelio. Atlygis dieninis uz faktiskai isdirbta laika.
Jei ka isgirsite -duokit zinia.

Aciu.
Atsakyti
Sveikos. Ir aš jungiuosi prie Galgių/Kairėnų mamų. Vasaros pradžioje atsikraustėme į Kairėnų kaimą smile.gif Už kapinaičių, tai, spėju, toliausiai iš visų. Bet draugų tai vistiek ieškom ax.gif Mano vaikiui rugpjūtį bus 4, visi esame ant asfalto užaugę miestiečiai, o dabar renovuojame rastinę trobą, auginame kelias vištas, su žoliapjove bandom nupjaut 35 arus ir visaip kitaip juokinam vietinius biggrin.gif Gaivinkime temą, nes nugi augalais keistis reiks ir šiaip kompanijoje kepama mėsytė skanesnė 4u.gif
Atsakyti
Crasy Daisy, sveika, atvykus i kaima smile.gif. Uz kuriu kapinaiciu jus gyvenate? Vaziuojat pagrindine Galgiu Mokyklos gatve tolyn tolyn zvyrkeliu link misko?
Atsakyti
Laba 4u.gif Taip, mes ten tolyn tolyn, dar už Akies ir fermų lyg kažkokių g.gif Žodžiu, pro langą į miškus žiūrim. O jūs kur? Vakar iš aprašymo bandžiau nustatyt - čia kur vėliava kieme? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 07 22, 16:53)
Laba  4u.gif Taip, mes ten tolyn tolyn, dar už Akies ir fermų lyg kažkokių  g.gif  Žodžiu, pro langą į miškus žiūrim. O jūs kur? Vakar iš aprašymo bandžiau nustatyt - čia kur vėliava kieme?  ax.gif

Aha, kur veliava smile.gif. Prasom kada i svecius -tiesiog prie vartu sustokit ir garsiai rekit smile.gif.
Vakarais mes dazniausiai kieme namie bunam...
Atsakyti
Sustosim būtinai ir dar konsultacijos dėl vėliavos prašysim, nes mums jos irgi reik ax.gif
Mes irgi kieme sėdim, nes namie beveik griuvėsiai biggrin.gif O jus tai matę esam, ir jūs mus turbūt - sidabrinis SAAB.
Tai tokią pažintį savaitgaliui gal paplanuoti reikia - su alum blush2.gif
O tai mes čia dvi tokios?
Atsakyti
Si savaitgali tai niekaip, nes mes be vaiku (pas senelius priduoti), tai kambarius perdazyt planuojam. Bet kita savaite kada -mielai prasom.

Yra ir daugiau mamu, tiesiog cia nesilanko. Visos saunios smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai noriu i jusu buri blush2.gif Tuoj bus metai kaip galgiuose gyvenu kastonu gatvej (cia tasa kerpiu gatves) - kaip ir is kairenu namus pasiekiam, bet skaitomes galgiaiski biggrin.gif
Turiu du berniukus; 4,5 ir 2 metu, trecias pakeliui, tai galvoju, kad reikia susibendraauti, nes nuo proto nusoksiu cia tarp lauku sededama doh.gif
Jei kuri su vezimais per kastonu gatve stumiates, skambtelkit i vartus ir vartai atsidarys mirksiukas.gif
gaila, kad tema apmirusi, nes gi ir koki meet'a su vaikais galima padaryti.
Atsakyti
Thai, sveika. Reiks kada pravaziuot, "pasicekavyt" kur ta Kastonu g. Man beda su gatvemis, nepamenu pavadinimu. Sukti i Kerpiu g. reikia kaip suprantu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Buvom "be ryšio" trumpam doh.gif
Smagu matyt dar naujų atavarų mūsų būry biggrin.gif ir ypač tokių gražių, gausesnių šeimų. wub.gif
Susibėgt smagu būtų, bet kažkaip netikėtai aiškėja, kad artimiausias savaitgalis namie - antrasis rugsėjo. Nebent vidury savaitės.
Aš irgi tik pagrindinę gatvę žinau, nes pas mus tai jau anei gatvės, anei šaligatvio, tik kaimynų ožkos krūmus atakuoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 08 01, 16:10)
Thai, sveika. Reiks kada pravaziuot, "pasicekavyt" kur ta Kastonu g. Man beda su gatvemis, nepamenu pavadinimu. Sukti i Kerpiu g. reikia kaip suprantu?

is aprasymo, tai jus kartais ne ten, kur vaziuojant tolokai mokyklos gatve prie nusukimo i koperniko gatve stovi du zalsvi namai, vienas is ju su veliava?

o musu kastonu gatve tai net nepazymeta, nors jau du metus kaip pavadinima turim, ale kastonu palei tvora prisodinom smile.gif kerpiu gatve reikia vaziuoti, kol i laukus atsitrenki ir vidury lauku du namus pamatai - zalia ir juoda bendra tvora aptvertus, tai mes juodam bazuojames. lexit pro sali, pyptelkit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 08 02, 14:52)
Sveikos  4u.gif  Buvom "be ryšio" trumpam  doh.gif
Smagu matyt dar naujų atavarų mūsų būry  biggrin.gif  ir ypač tokių gražių, gausesnių šeimų.  wub.gif
Susibėgt smagu būtų, bet kažkaip netikėtai aiškėja, kad artimiausias savaitgalis namie - antrasis rugsėjo. Nebent vidury savaitės.
Aš irgi tik pagrindinę gatvę žinau, nes pas mus tai jau anei gatvės, anei šaligatvio, tik kaimynų ožkos krūmus atakuoja  doh.gif   biggrin.gif

nu, kada gal istaikysim susimatyt. reix pravaziuot po apylinkes ir pasidairyt, nes jau beveik metai cia, o o nieko nepazistam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo THAI: 03 rugpjūčio 2011 - 20:04