Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2008 10 12, 21:20)
Sansara - turi tvirtas rankas: 1/60 su 150 mm židinio nuotoliu ir viskas o.k. bigsmile.gif  (matyt ne be reikalo mano kievą tampei lotuliukas.gif ). jei kurios reikia, tai galiu meilu negatyvą atsiųsti, galėsi pašopinti.

lotuliukas.gif cia turbut kaip visu mamu, turinciu dar pakankamai mazo amziaus vaikus - kai patampai 12 kg, bronica nulaikyt ne taip ir sunku lotuliukas.gif
man buvo depresija, kad man bronica visai neprilipo, tik isgasdino doh.gif na bet rezultatai dziugina bigsmile.gif ir kyla minciu, kas gautusi su "limpanciu ir mylimu" fotoaparatu... tik kur ji rasti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 12, 17:51)
beje, prakalbom apie nefokusą, tai aš, atrodo, irgi turiu tą problemą. nė vienos foto iš šiandienos normalios nėra biggrin.gif patikrinau back/front fokusą - nu viskas normaliai.. su objektyvu.. su manim, vadinasi, kažkas ne visai gerai  rolleyes.gif

šiandien ir pas mane labai daug su pabėgusiu fokusu unsure.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 10 12, 19:19)
thumbup.gif  thumbup.gif bitesmajos susimastymas puikiai atskleistas  lotuliukas.gif (man cekavai zosei idomiau apie ka ji ten galvojo  lotuliukas.gif )

palikit ramybėj mano apmąstymus lotuliukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 10 12, 21:02)
ziuriu andriuska sukelineja mano prifotkintas foto. galiu pasakyt tik viena - didziuojuos savim  lotuliukas.gif ir andriuskos fotoaparatu  lotuliukas.gif

tikrai turi didžiuotis thumbup.gif bendras vaizdas man labai patiko, o ypač viena blush2.gif (su kuriuo dabar čia tartis dėl kadro? )
Atsakyti
aš šiuo atveju tik techninis personalas ax.gif visos autorinės teisės priklauso Sansarai.
Atsakyti
nu žodžiu, fainos fotkės, fainai susitikom, faina, kad buvo naujų veidų, laukiam ir likusių foto (BN, ciburaska 4u.gif ), laukiu ir lapkričio pabaigos, kai pas andriuską vyks būrimo seansas biggrin.gif
ir pastaba - reik dažniau. pvz., kartą per mėnesį. kaip manot? bitė sukaups visą savo portretų galeriją biggrin.gif o aš - grimasų..smile.gif)
čia vietoj ND būtų..biggrin.gif tema: "nufotkink bitę DAR geriau" biggrin.gif arba "pagauk NAUJĄ sayonaros grimasą.. arba "Sansara su VĖL KITU fotiku fotkina" lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu buvo jūsų susitikimo foto pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
bite, suorganizuosiu tau ta foto mirksiukas.gif

sayonara, tavo nuotaika man is kompo lenda lotuliukas.gif sian tu mane linksmini lotuliukas.gif

andriuska, ryt del negatyvu parasysiu, kai pati atsirinksiu kas patinka labiausiai. ir dar karta dekui uz leidima pabandyti tavo "zveri". patirtis neikainojama ir puiki. is karto smegenyse tapo kazkuriam kampe sviesiau tuo klausimu 4u.gif

labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 12, 22:18)
bite, suorganizuosiu tau ta foto  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif o dar šita....mėlynę paakyje galėsi pašviesint? lotuliukas.gif
Atsakyti
Perziurejau meeto foto bigsmile.gif Saunus kadrai, tik Bitemaja atrodo nuobodziavo biggrin.gif

Londono meeto foto taip pat labai patiko thumbup.gif Crazy jus merginos biggrin.gif thumbup.gif

Mano vakaryksciai darbai 4u.gif Kritika laukiama 4u.gif

user posted image
remelio spalva, tai jau nukopijuota ideja is avytess, bet man pas ja viska taip patinka, kad net negeda viesai prisipazinti doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
jauciasi, kad smagus jusu meetas buvo thumbup.gif

o ka ten oranziniam bare duoda, kad net fokusas pabega g.gif lotuliukas.gif

gaila, kad nuotrauku nematau, imeskite cia kokia noras tipo "komentaramas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 12, 23:56)
Mano vakaryksciai darbai 4u.gif Kritika laukiama 4u.gif 
Man tai labai patiko smile.gif o cia su kzkokiu pluginu? ir dar kzkokia tekstura deta ant antos foto ar vaidenas? siose foto jau matau kzka savito ir man tai patinka, saunuole smile.gif

O cia mano, ne is tolo neprilygstamas sea portretas verysad.gif kritika laukiama, laukiu daaaug kritikos
user posted image
Atsakyti
Paziurejau meetuko nuotraukas. Saunu, smagu Jums. Bitele tik kazko labai rinta visur biggrin.gif 4u.gif

Sea, na ka as galiu pasakyti...grazu wub.gif Pirma nuostabi, antra irgi. Trecioje nesu tikra ar patinka tas pasvirimas remelyje ir jeigu dar labai kabinetis, tai ausis galetu buti nenukirpta ir daugiau rankos, laikancios gele, galetu matytis ax.gif

Grethen, sakai daaauuug kritikos nori biggrin.gif Daug tikrai nebus, man labai patinka. Nuostabus modelis, svelnios spalvos, labai tinkancios rudeniskam portretui. Tikrai nekimbu prie nieko, tik gal vos erdves noreciau daugiau, kazkiek ireminimas jaucias...O siaip tai- nustebinai labai maloniai thumbup.gif
Papildyta:
Idedu ir as viena portretuka...kai kurie turbut jau Kudroje matet. Pries pora dienu sia mergaiciuke fotografavau. Negalejau atsidziaugti, kad modeliukas man liezuvio nerodo ir nebega nuo manes biggrin.gif Labai naturali mergye wub.gif

user posted image
Atsakyti
Smagu jums meetinates, o as va ir vel iki pavasario seile varvinsiu... Jei dar kas menesi susitikinesi unsure.gif verysad.gif biggrin.gif ...Pagaliau pamaciau, kaip Andriuska atodo bigsmile.gif biggrin.gif

Sea, na tave turiu pagirt - uz atkakluma biggrin.gif Dar truputi ir visai nebeatskirsiu, kur tavosios nuotraukos, kur avytess mirksiukas.gif Del remelio, tai man jis kazkaip ne - bet jei jau toks autoriaus sumanymas smile.gif .... Vidurine nuotrauka man idomiausia, kitos kompoziciskai nelabai ziurisi 4u.gif

Grethenn, labai grazus modeliukas smile.gif bet jei kalbet apie apdirbima, man desaturacijos periodas, todel nenaturaliai geltonas veidas nepatinka. Nors gal sakau cia makiazas toks, nes atrodo, kaip kauke ant veido uzdeta - skyrimas baltas palikes... g.gif gal bandyk jb?

o Sally, jau Kudroj matyta, miela miela mergyte wub.gif Grazi fotografija, tik gal kaktos vos vos per daug palikta g.gif Kirpciau, kad tos vietos, kur plaukuciai prasideda, nesimatytu ax.gif Bet nepaisant to, grazu. Sauniai padirbejai californiagirl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 13 spalio 2008 - 02:51