Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 10 12, 15:10)
Sveiki,

meetininkams sekėsi gerai...

juostelė jau džiūsta cool.gif
Atsakyti
dedu kelias foto iš susitikimo į albumą, kur visi kiti susitikimai guli, slaptažodis tas pats, kaip visada
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 10 12, 16:50)
juostelė jau džiūsta cool.gif

oho tempai blink.gif thumbup.gif

beje, prakalbom apie nefokusą, tai aš, atrodo, irgi turiu tą problemą. nė vienos foto iš šiandienos normalios nėra biggrin.gif patikrinau back/front fokusą - nu viskas normaliai.. su objektyvu.. su manim, vadinasi, kažkas ne visai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 spalio 2008 - 17:03
QUOTE(gitulia @ 2008 10 11, 23:20)
o gal el. pastu atsiustum, idomu pamatyti kaip kiti koreguoja foto

nesu tikra ar tai iš tiesų verta dėmesio , bet išsiunčiau (nuotraukos nebeturėjau, bet perdariau kažką panašaus). smile.gif
Atsakyti
Karbyne, aciu. Bet man nelabai patinko tokia veido odos spalva, vaikas toks nenaturaliai isbales. Bet vis tiek idomu palyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 12, 17:51)
dedu kelias foto iš susitikimo į albumą, kur visi kiti susitikimai guli, slaptažodis tas pats, kaip visada

thumbup.gif thumbup.gif bitesmajos susimastymas puikiai atskleistas lotuliukas.gif (man cekavai zosei idomiau apie ka ji ten galvojo lotuliukas.gif )
o pirma foto puikiai atskleidzia mano problemas, kai kalbama apie techninius/technologinius dalykus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 12 spalio 2008 - 18:24
QUOTE(Sansara @ 2008 10 12, 18:19)
thumbup.gif  thumbup.gif bitesmajos susimastymas puikiai atskleistas  lotuliukas.gif (man cekavai zosei idomiau apie ka ji ten galvojo  lotuliukas.gif )
o pirma foto puikiai atskleidzia mano problemas, kai kalbama apie techninius/technologinius dalykus  lotuliukas.gif

aha, galima sakyti, kad bitė buvo susimąsčius visomis pozomis biggrin.gif
pirma foto ne atskleidžia, o simbolizuoja ne vien Tavo problemas, susijusias su techniniais dalykais biggrin.gif
Atsakyti
Sansara žiūriu užziėmusi tą pačią poziciją oranžiniam bare biggrin.gif
Bitele turbūt vėl apie namų darbus liūdnai masto biggrin.gif
Emilija, gaila negalėjau atvaryt, tikiuosi kitą kartą pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2008 10 11, 16:18)
Na štai ir mano pasivaikšiojimai:
"Langas į rudenį"
Na taip, ne tik rudens virusu, bet ir remu virusu smile.gif o sio pastorojo tikrai stenkis atsikratyt..
siaip irma patiktu, jei truputi daugiau erdves aplink langeli ir as vis tik ta virsu tai pat kirpciau smile.gif

QUOTE(friske @ 2008 10 11, 23:14)
hey,
naujoke as coa blush2.gif  , bet idesiu savo pabandymus. Dekosiu uz kritika  : che che smile.gif
Na o as manau kad kaip pradziai neblogai, patiko spalvos foto su boruzele smile.gif

QUOTE(gitulia @ 2008 10 12, 16:01)
Galima dar viena kadra apie vyriska meile komentarams ?
Kokybiskas, mielas kadras, bet tik prisiminimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 12, 20:36)
Kokybiskas, mielas kadras, bet tik prisiminimui smile.gif

Aciu. Na man kol kas turbut ir svarbiausia ar kokybiskas, juk visu pirma naujokams reikia ismokti susidraugauti su technika ir suprasti kaip ji veikia. O su ta menine gyslele slidus dalykas, gal ne kiekvienam ir pavyks taip pamatyti kaip mato kai kurie is cia esanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jau padžiuvo, tai ir dedu po truputį. skanuota ir sumažinta (šiek tiek, labai labai mažai šarpo).
Atsakyti
ziuriu andriuska sukelineja mano prifotkintas foto. galiu pasakyt tik viena - didziuojuos savim lotuliukas.gif ir andriuskos fotoaparatu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vat. sudėjau (visas 15, vienas kadras neišėjo dėl to, kad blykstė nepasikrovė). Sansara - turi tvirtas rankas: 1/60 su 150 mm židinio nuotoliu ir viskas o.k. bigsmile.gif (matyt ne be reikalo mano kievą tampei lotuliukas.gif ). jei kurios reikia, tai galiu meilu negatyvą atsiųsti, galėsi pašopinti.

p.s. man mano nuotraukos patiko. ir pavadinimai po juom. ačiū.
Atsakyti