Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 19:19)
californiagirl, aš naudou Canon IR blicų paleidėją. Būna ir radiobangų paleidėjai, turiu cactus sistemą - visai nebrangi, pirkau is e-bay, bet nevisada suveikia blicai.

O kaip tas blicu paleidejas angliskai??? blush2.gif Arba gal gali nuoroda imesti, nes net nesuprantu kaip ieskoti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites,gal patarsit...kuri is siu rinktumetes?http://www.vilbrafoto.lt/index.php?id=88&pid=11996 ar http://www.vilbrafot...?id=89&pid=7356
Atsakyti
o, neatsakomi klausimai laugh.gif Man tiktų ir vienas ir kitas. Be pridėtinių objektyvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 10 spalio 2008 - 19:47
Pora portretuku jusu teismui ax.gif Praktiskai nieko nekeiciau, minimaliai pasharpinau mazindama, nekarpiau. O gal reikejo?
Pirmasis man paciai gal kliuna, kad fokusas pabego i pirmam plane esancias zoles, o ne veiduka. Antras - gal galejo buti daugiau apacios, nukirptos rankytes. g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 10, 19:26)
O kaip tas blicu paleidejas angliskai??? blush2.gif  Arba gal gali nuoroda imesti, nes net nesuprantu kaip ieskoti doh.gif  biggrin.gif

http://www.amazon.co...s/dp/B00004WCFY
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 19:52)

ACIU 4u.gif

Radau ir savo megstamoje parduotuveje beveik uz tokia pat kaina thumbup.gif
My Webpage

Cia tas pats?
Atsakyti
sveiki visi smile.gif
Giru degutes aguonas, tik kadravimas pimojoj man netinka smile.gif
Karbynes ruku, paskutine idomiausia 4u.gif
Ir Evos fotosesija - sauniai. Mano favotites 1,3,6,7 turbut, nors siaip nenoreciau isskirt. Sveikinu su busimom vestuvem, tikiu, kad jaunieji liks labai patenkinti 4u.gif

Smagu skaityt, kaip skiriasi nuomones Biteles portreto. Tiesa, violetinio atspalvio ten nera, pasikalibruokit monitorius tongue.gif Daryta irgi gana paprastai - prislopintos spalvos (hue/saturation), siek tiek sviesinta (curves) , padidintas kontrastas (leyeriu blendinimas) ir sharpinta (edge sharpening) smile.gif Toks apdirbimas zinoma ne i kiekvieno skoni, bet svarbu, kad man ir kam reikia patiko smile.gif ...tikiuosi patiko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 10 10, 20:52)

apie antrą nepasisakysiu, rankytes pati paminėjai, man dar spalviškai "režia", o va pirma kažkuom užkabino, kuom nežinau, bet sėdėjau ir eksperimentavau ką pati kiek kitaip su spalvom, kontrastu ir pan. daryčiau.

Buvau įdėjus parodyt, bet internetiniam albume spalvos pasirodė visiškai kitokios ir baisios nei kompiutery, tai ištryniau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 11 spalio 2008 - 00:02
QUOTE(Maserati @ 2008 10 10, 19:30)
mergaites,gal patarsit...kuri is siu rinktumetes?http://www.vilbrafoto.lt/index.php?id=88&pid=11996  ar http://www.vilbrafot...?id=89&pid=7356

Nieko, jei berniukai atsakys? lotuliukas.gif
O kiek patirties turi? Jei renkiesi pirmąjį DSLR, žiūrėk pigesnį (gamintojas nesvarbu) ir geriau investuok į kokį rimtesnį objektyvą ar išorinę blykstę. Iš tavo nurodytų Canon'as naujas, bet "entry" lygio, Nikon'as rimtesnis, bet 2 metų senumo. Kol išmoksi juo naudotis (išnaudosi visas jo galimybes), praeis nemažai laiko. Ar verta dabar pirkti ferrari, jei dar tik mokaisi važiuoti ir važinėsi 2 pavara mirksiukas.gif

QUOTE(gitulia @ 2008 10 10, 19:52)
Pora portretuku jusu teismui  ax.gif  Praktiskai nieko nekeiciau, minimaliai pasharpinau mazindama, nekarpiau. O gal reikejo?
Pirmasis man paciai gal kliuna, kad fokusas pabego i pirmam plane esancias zoles, o ne veiduka. Antras - gal galejo buti daugiau apacios, nukirptos rankytes.  g.gif

Man atrodo, kad trūko ryškumo, o bandydama pataisyti šarpindama sugadinai. O galbūt neteisingai šarpini?

QUOTE(wyshnia @ 2008 10 10, 23:53)
Smagu skaityt, kaip skiriasi nuomones Biteles portreto. Tiesa, violetinio atspalvio ten nera, pasikalibruokit monitorius tongue.gif Daryta irgi gana paprastai - prislopintos spalvos (hue/saturation), siek tiek sviesinta (curves) , padidintas kontrastas (leyeriu blendinimas) ir sharpinta (edge sharpening) smile.gif Toks apdirbimas zinoma ne i kiekvieno skoni, bet svarbu, kad man ir kam reikia patiko smile.gif ...tikiuosi patiko hihihi.gif

Ačiū, wyshnia. Beja, ir aš nematau violetinio atspalvio.
Atsakyti
Na štai ir mano pasivaikšiojimai:
"Langas į rudenį"

user posted image

user posted image

kaip ir dauguma užsikrėčiau rudens virusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 11 spalio 2008 - 14:21
QUOTE(vugi @ 2008 10 11, 15:18)
Na štai ir mano pasivaikšiojimai:
"Langas į rudenį"

kaip ir dauguma užsikrėčiau rudens virusu smile.gif

Kažkas su spalvom negerai... Labai jau purvinos g.gif Šiaip pirmos mintis labai nebloga.. Tik jau rėmeliai man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 spalio 2008 - 14:53
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 10, 23:53)
bet svarbu, kad man ir kam reikia patiko smile.gif ...tikiuosi patiko hihihi.gif

Na tas svarbiausia zinoma drinks_cheers.gif 4u.gif
Techniskai Tavo nuotraukos nepriekaistingos, o apdirbimas tai jau kiekvieno musu skonio reikalas.

QUOTE(sillwio @ 2008 10 11, 08:27)
Ačiū, wyshnia. Beja, ir aš nematau violetinio atspalvio.

Pas mane gal ne violetinis, bet ir ne naturalios odos atspalvis, saltas labai...

Tiesa, labai patiko Degutes aguonos wub.gif Saunuole thumbup.gif As neturiu tokio matymo gamtoje cool.gif

Vugi, pirmiausia tai remai uzgozia viska blink.gif Pirma foto nebloga, tik gal virsus nereikalingas...kirpciau iki ten kur prasideda siena.

Gitulia, pirmoji visai neblogas bandymas, tik spalvos niurokos.
Atsakyti