Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 24, 15:43)
Atradau viena vasaros paveiksliuka, mano akiai siuo momentu visai patiko smile.gif
Kaip jums? nuobodu?

Visai nieko derinukas smile.gif Ir dangus gražiai užpildo kadrą.

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 27, 03:39)
Mano sviezias darbas, kritika laukiama 4u.gif

Miela smile.gif Kaip atvirukas. Tik tų pilkų kraštų man irgi nesinorėtų.

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 18:01)
Va vienas mano atsitiktiniu bandymu, zinau kad fokuso bisk ner, bet man visai gal net ir sarmo tatai priduoda smile.gif Patinka man si kzkaip, kaip jums? kokios pastabos?

smile.gif Man patiko. Spalva labai. Iš pirmo žvilgsnio netgi atrodė kaip pieno purslai smile.gif
Kur spalva melsvesnė, tai man nelabai.

QUOTE(vugi @ 2008 10 27, 19:29)
o stai ir as banday pasirodyti, mane sita kazkuom kabina blush2.gif

Na, nžn. Nesuprantu, ką norėjai pavaizduoti g.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 04:31)
Keliu dar kelis savo naujus bandymus 4u.gif

1. Man per daug spalvų. Bet pats kadras mielas ir kokybiškas.
2. Patiko smile.gif Įdomi foto.

QUOTE(Opa @ 2008 10 28, 18:57)
Nu va, o as, kaip likusi antriems metams isklausyti kurso, dedu darbus "sutarsymui" is seimos albumo. Matyt, siuo atveju esu apakinta tuom, kad pagaliau pavyko abu mano vaikinukus pagauti bent jau pakenciamai viename kadre  lotuliukas.gif

1. Man irgi trūksta ryškumo. Ir ko gero, per pilkas kadras.
2. Labai patiko! Fainai mažiukai susėdę, nuotaikinga foto smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 20:34)
Dabar sakykit ka man daryt... kai dedu nuotrauka i interneta, visos spalvos pasidaro purvinos, visai nebelieka kontrasto...
Ziurejau ziurejau, kad kzkas ne taip, tada atsidairau is kompo foto palyginimui, o gi ziuriu po paraliais  doh.gif
Bet taip yra tik su RAW fotkinant, nors paverciu faila i jpg ir dar apdirbu, vis tiek kzkas ne taip... gal ir anksciau taip budavo, gal tik dabar pradejau pastebeti

Taip. Aš ir kai RAW fotkinu, turiu problemų su spalvom. Tai radau, kad Capture One Pro galima keisti spalvinius nustatymus. Kažkiek pagerėjo vaizdas.

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 21:52)
Na dar pasiurpinsiu.. tik nesakykit, kad nenoretumet tokios nuotraukos ant sienos?  lotuliukas.gif

Na, ant sienos šitos nenorėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 10 28, 22:30)
Uztat duodu save apmetyti pomidorais  biggrin.gif foto pradejau traukti is archyvu  blush2.gif  blyn guli fotikas be uzseimimo ant lentynos, jokiu ideju, jokio ikvepimo  dry.gif

Na, man kažkaip visko per daug čia. Jau gal tos anties ir nebereiktų g.gif
Papildyta:
Nu ką, parsivežiau dar juostelių smile.gif

snieguotos mūsų žiemos

user posted image

naktis ateina..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 29, 00:30)
Grethen, nu jei nezinociau kad ten vargselis paukstukas rolleyes.gif  man patiktu, bet pasamone  bigsmile.gif
foto pradejau traukti is archyvu 
biggrin.gif oj tos moteriskes, vis jom britku biggrin.gif beje, cia ne paukstukas, cia briedzio bigsmile.gif

O va Tavoji man visai patiko, tik tie persvietimai.. labai jau aki rezia balti tureklai g.gif kzkodel tuiu nuojauta kad is spalvoto varianto galima istraukt gera kadra

Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 10 29, 00:52)
Nu ką, parsivežiau dar juostelių smile.gif
Oo..cia juosteles! maciau viena foto kudroj, bet nepakabino, taciau nesupratau kad juostele smile.gif jei juostele tai respect, bet vis tiek man tie perdegimai netinka.. ir pernelyg intensyvios melynos spalvos.
o su kokiu fotiku darytos nuotraukos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 22:56)

Oo..cia juosteles! maciau viena foto kudroj, bet nepakabino, taciau  nesupratau kad juostele smile.gif jei juostele tai respect, bet vis tiek man tie perdegimai netinka.. ir pernelyg intensyvios melynos spalvos.
o su kokiu fotiku darytos nuotraukos? smile.gif

Fotikas Canon EOS 300.
Spalva dėl cross'o smile.gif
Detalių trūkumas gali būti ir nuo perdegimo, ir nuo proceso ypatumų smile.gif
Pirmoje dar ir dėl to, kad trys kadrai sufotkinti į vieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 29, 01:09)
Fotikas Canon EOS 300.
Spalva dėl cross'o smile.gif
Detalių trūkumas gali būti ir nuo perdegimo, ir nuo proceso ypatumų smile.gif
Pirmoje dar ir dėl to, kad trys kadrai sufotkinti į vieną smile.gif
Tai supratau, kad del crosso smile.gif tik tas krosas kiek suprantu ne visada sekmiongas buna smile.gif man graziausia kai kelios spalvos kontrastuoja, zinoma ne visais atvejais smile.gif
Va as zenita noriu trauktis, tik galvoju ar ten galima daryt 2viguma ar 10guba ekspozicija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 28, 22:52)
Na, man kažkaip visko per daug čia. Jau gal tos anties ir nebereiktų  g.gif
Tai kad antele man beveik pagrindine heroje biggrin.gif "tipo" is multiko "kas gyvena tvenkinyje" ar kaip tn tiksliau bus biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 22:56)
biggrin.gif oj tos moteriskes, vis jom britku biggrin.gif beje, cia ne paukstukas, cia briedzio  bigsmile.gif

O va Tavoji man visai patiko, tik tie persvietimai.. labai jau aki rezia balti tureklai  g.gif  kzkodel tuiu nuojauta kad is spalvoto varianto galima istraukt gera kadra
Vargsas briedis biggrin.gif is kur tu trauki tuos vargsus biggrin.gif As jauciu, kad tuoj pradesiu vel geles fotografuoti rolleyes.gif bigsmile.gif

Spalvotas variantas sakyciau visai i seimos albuma, vidudieni fotografavau, bet isdegimu originale nera, cia turbut del j/b g.gif

Degute, pirma, kazko tai nelabai kaip fotografija, bet savotiskai visai idomiai ziurisi, o antra man atrodo kraupokai, toks jausmas kad uzgesins langelyje sviesa ir prasides siaubiakas su vampirais ir su raganom ir tt. blink.gif rolleyes.gif

Papildyta:
Dar duodu kritikai is senienu, vis vien mazai foto rodote, tai ir negeda pasirodyti ikyriai tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 spalio 2008 - 23:37
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 24, 14:43)
Atradau viena vasaros paveiksliuka, mano akiai siuo momentu visai patiko smile.gif
Kaip jums? nuobodu?

Pamirsau parasyti... Man nenuobodu - patiko smile.gif

QUOTE(vugi @ 2008 10 27, 18:29)
o stai ir as banday pasirodyti, mane sita kazkuom kabina blush2.gif

O kas tau paciai joje patinka? g.gif

QUOTE(Opa @ 2008 10 28, 17:57)
Nu va, o as, kaip likusi antriems metams isklausyti kurso, dedu darbus "sutarsymui" is seimos albumo.

Antroji labai fainuoliska 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 20:13)
Na kaip ir zadejau is mano vakaryksciu bandymu 4u.gif  Bandysiu kuria diena, kai panele nores fakakuotis( jos kalba:)  dar paekspermentuoti biggrin.gif

Man si nelabai, nes per daug detaliu. Tokiu nelabai susijusiu ax.gif As gal sakyciau tiesiog kojytes ir sijonuko krasciukas butu liuks g.gif smile.gif

Pavydziu Degutei, kad juosta prisijaukino. As kazkaip nedaaugu iki jos biggrin.gif

Anasko, jei galima kabinetis, tai man apdirbimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 29, 01:32)
Vargsas briedis  biggrin.gif  is kur tu trauki tuos vargsus  biggrin.gif  As jauciu, kad tuoj pradesiu vel geles fotografuoti  rolleyes.gif  bigsmile.gif
Dar duodu kritikai is senienu, vis vien mazai foto rodote, tai ir negeda pasirodyti ikyriai  tongue.gif
Nu is kur is kur, is misku, pekliu biggrin.gif

Na o seniena ganetinai kokybiska, bet foto aacia tokia lyg papburinta atrodo g.gif nieks nedaryta?

Atsakyti
Wyshnia, Grethen 4u.gif aciu, blogis tas Avytess pluginas doh.gif vis randu jame kazkokius triukus biggrin.gif vat radau blura doh.gif ir man jis patinka doh.gif kaip pasveikti, neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 29 spalio 2008 - 00:00
QUOTE(Anasko @ 2008 10 29, 01:59)
Wyshnia, Grethen  4u.gif  aciu, blogis tas Avytess pluginas doh.gif  vis randu jame kazkokius triukus  biggrin.gif  vat radau blura  doh.gif ir man jis patinka  doh.gif  kaip pasveikti, neisivaizduoju doh.gif
Trint ta plugin'a velniop tongue.gif
siaip man patinka tas svelnumas, matosi sioks toks bluras visoje foto, bet krastai nekokybiski atrodo, negi pluginas gali taip foto iskreipti? gal ten kas maskuota? mastau.gif
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti