QUOTE(Grethenn @ 2008 10 24, 15:43)
Atradau viena vasaros paveiksliuka, mano akiai siuo momentu visai patiko
Kaip jums? nuobodu?
Kaip jums? nuobodu?
Visai nieko derinukas Ir dangus gražiai užpildo kadrą.
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 27, 03:39)
Mano sviezias darbas, kritika laukiama
Miela Kaip atvirukas. Tik tų pilkų kraštų man irgi nesinorėtų.
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 18:01)
Va vienas mano atsitiktiniu bandymu, zinau kad fokuso bisk ner, bet man visai gal net ir sarmo tatai priduoda Patinka man si kzkaip, kaip jums? kokios pastabos?
Man patiko. Spalva labai. Iš pirmo žvilgsnio netgi atrodė kaip pieno purslai
Kur spalva melsvesnė, tai man nelabai.
QUOTE(vugi @ 2008 10 27, 19:29)
o stai ir as banday pasirodyti, mane sita kazkuom kabina
Na, nžn. Nesuprantu, ką norėjai pavaizduoti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 04:31)
1. Man per daug spalvų. Bet pats kadras mielas ir kokybiškas.
2. Patiko Įdomi foto.
QUOTE(Opa @ 2008 10 28, 18:57)
Nu va, o as, kaip likusi antriems metams isklausyti kurso, dedu darbus "sutarsymui" is seimos albumo. Matyt, siuo atveju esu apakinta tuom, kad pagaliau pavyko abu mano vaikinukus pagauti bent jau pakenciamai viename kadre
1. Man irgi trūksta ryškumo. Ir ko gero, per pilkas kadras.
2. Labai patiko! Fainai mažiukai susėdę, nuotaikinga foto
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 20:34)
Dabar sakykit ka man daryt... kai dedu nuotrauka i interneta, visos spalvos pasidaro purvinos, visai nebelieka kontrasto...
Ziurejau ziurejau, kad kzkas ne taip, tada atsidairau is kompo foto palyginimui, o gi ziuriu po paraliais
Bet taip yra tik su RAW fotkinant, nors paverciu faila i jpg ir dar apdirbu, vis tiek kzkas ne taip... gal ir anksciau taip budavo, gal tik dabar pradejau pastebeti
Ziurejau ziurejau, kad kzkas ne taip, tada atsidairau is kompo foto palyginimui, o gi ziuriu po paraliais
Bet taip yra tik su RAW fotkinant, nors paverciu faila i jpg ir dar apdirbu, vis tiek kzkas ne taip... gal ir anksciau taip budavo, gal tik dabar pradejau pastebeti
Taip. Aš ir kai RAW fotkinu, turiu problemų su spalvom. Tai radau, kad Capture One Pro galima keisti spalvinius nustatymus. Kažkiek pagerėjo vaizdas.
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 21:52)
Na dar pasiurpinsiu.. tik nesakykit, kad nenoretumet tokios nuotraukos ant sienos?
Na, ant sienos šitos nenorėčiau
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 10 28, 22:30)
Uztat duodu save apmetyti pomidorais foto pradejau traukti is archyvu blyn guli fotikas be uzseimimo ant lentynos, jokiu ideju, jokio ikvepimo
Na, man kažkaip visko per daug čia. Jau gal tos anties ir nebereiktų
Papildyta:
Nu ką, parsivežiau dar juostelių
snieguotos mūsų žiemos
naktis ateina..