Ačiū už komentarus mano nuotraukoms Visi tokie skirtingi
Smiltis, pritariu tau dėl studijinių nuotraukų, tikrai jos negali konkuruoti su nuotraukomis lauke. Lauke nuotraukos žymiai gyvesnės. Bet fotosesijos gamtoje kaprizingesnės - reikia tinkamo oro, tinkamo apšvietimo, tinkamo dienos meto..... Susitarus fotosesijai gamtoje kartais tenka savaitėmis laukti gero oro, o kartais ekspromtu bėgti fotografuoti. Aš kolkas šito sau leisti negaliu, nes dabar mano tikrasis darbas yra prižiūrėti metukų dukrytę Taigi tenka tenkintis studija, kur visada šilta ir šviečia saulė
Ši fotosesija gamtoje buvo išimtis - žmonės tiesiog norėjo bandomosios fotosesijos rinkdamiesi fotografą savo vestuvėms, taigi bėgom į lauką Man tai labai patiko - faini žmonės, gražus oras.... gera aparatūra Tikiuosi dar ateis laikas, kai galėsiu sau leisti viską mesti ir sulaukus gero oro tiesiog bėgti į lauką fotografuoti
P.S. Jau turiu užsakymą vestuvėms kitą vasarą
Kaktuke, super karoliukai, tik kitą kart dėk didesnę nuotrauką, norisi detaliau apžiūrėti.
Grethenn, man tik trečioji Gal tik norėtųsi spalvų mažiau prigesintų.
Man tai visai nesimato jokių violetinių atspalvių wyshnios portrete.
Tai parašyk e-mail'ą, permesiu
Ačiū labai už komentarus manosioms foto.
Grethen, aš specialiai dariau melsvą šaltą atspalvį. Neturėtų būti rusvumo nei vienoj aguonų foto.
Ir dar ką pastebėjau - tas melsvumas visai kitoks, kai įdedu į i-netą. Anksčiau nepastebėjau jokių spalvų neatitikimų, o vat su šitom dviem foto kažkokios keistenybės.
QUOTE(BN @ 2008 10 10, 15:21)
As irgi tos pirmos labai noreciau
Tai parašyk e-mail'ą, permesiu
Ačiū labai už komentarus manosioms foto.
Grethen, aš specialiai dariau melsvą šaltą atspalvį. Neturėtų būti rusvumo nei vienoj aguonų foto.
Ir dar ką pastebėjau - tas melsvumas visai kitoks, kai įdedu į i-netą. Anksčiau nepastebėjau jokių spalvų neatitikimų, o vat su šitom dviem foto kažkokios keistenybės.
Dar keleta... bet man rodos kad as paskutiniu momentu pykstuos su spalvom.. ypatingai rudens
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 10 10, 16:33)
Nesupratai raudona spalva gali buti i koki tik nori atspalvi, gelsva, melsva, rusva, violetini ir pan. tai as pirmojoj matau aguona siek tiek pridususios spalvos, lyginant su antraja. nors tas skirtumas vos matomas, bet as ji jauciu, tai gi ir sakau, pimos spalvos man labiau, bet pati foto antra
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 10, 15:55)
Nesupratai raudona spalva gali buti i koki tik nori atspalvi, gelsva, melsva, rusva, violetini ir pan. tai as pirmojoj matau aguona siek tiek pridususios spalvos, lyginant su antraja. nors tas skirtumas vos matomas, bet as ji jauciu, tai gi ir sakau, pimos spalvos man labiau, bet pati foto antra
Taip, pirmoj dustelėję tiek raudona, tiek melsva. Bet tik i-nete kažkodėl.
aciu visoms uz pagyras mano pasibadziojimams, atvirai sakau, nesitikejau
evita, sveikinu su uzsakymu o tie busimi jaunieji labai reiklus jei bandomaja sesija uzsisake, ar dabar tai normalu?
evita, sveikinu su uzsakymu o tie busimi jaunieji labai reiklus jei bandomaja sesija uzsisake, ar dabar tai normalu?
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 10:50)
Patiko spalvotosios - 2,5,6. Labai malonios spalvos. Gražu 5 ir 6 labai mielos detalės. Gražiai parodyta.
3-ioji irgi su nuotaika
7-oj nepatinka, kad mergina beveik pameta kelnes
8-am derinuke patiko antroji foto - tokia poilsiaujanti mergina
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 12:08)
mano pasibadziojimas po pievas
Nugi iš pirmo žvilgsnio gražu. Tik gaila, kad labai mažos foto, neįmanoma detaliau apžiūrėti.
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 10, 14:58)
Teismui
Eksperimentavau su spalvom, sakykit kas jums prie sirdies. paskutineje nuotraukoje prei spalvu apsoliuciai nelista, gal jos ir geriausios nors norisi kzkokios nostalgijos.. bet manau nieko gero neisejo
Eksperimentavau su spalvom, sakykit kas jums prie sirdies. paskutineje nuotraukoje prei spalvu apsoliuciai nelista, gal jos ir geriausios nors norisi kzkokios nostalgijos.. bet manau nieko gero neisejo
Patiko paskutinė foto. O priešpaskutinėj norėtusi merginos veido ryškaus, o lapų ne. Būtų tada visa paskendusi lapuose
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 10, 15:55)
Dar keleta... bet man rodos kad as paskutiniu momentu pykstuos su spalvom.. ypatingai rudens
Čia patiko antra ir trečia. Spalvingos, rudeniškos. Trečiojoj gal merginos norėtusi dar truputį kairiau. Ir iš dešinės dar daugiau jai erdvės atsirastų.
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 15:32)
Smiltis, pritariu tau dėl studijinių nuotraukų, tikrai jos negali konkuruoti su nuotraukomis lauke. Lauke nuotraukos žymiai gyvesnės. Bet fotosesijos gamtoje kaprizingesnės - reikia tinkamo oro, tinkamo apšvietimo, tinkamo dienos meto..... Susitarus fotosesijai gamtoje kartais tenka savaitėmis laukti gero oro, o kartais ekspromtu bėgti fotografuoti. Aš kolkas šito sau leisti negaliu, nes dabar mano tikrasis darbas yra prižiūrėti metukų dukrytę Taigi tenka tenkintis studija, kur visada šilta ir šviečia saulė
Tai kad studija irgi nėra blogai Tikrai yra gražių foto ir įdomiai galima sugalvot Kad ir iš taviškių, tas geišų vakarėlis , tai super. Įsivaizduoju kaip smagu tiek modeliams , tiek fotografui . Tokių lauke jau nelabai ir nufotkinsi Nereikia nuvertint tų studijinių darbų, galima juk labai daug visko prigalvoti O tu gali
Tai ar patenkinti bandymu būsimi jaunieji buvo Ar čia jų užsakymas ir yra jau
Grethen, iš šitų man pirma labiausiai patiko Gal kad tokia labiausiai nestandartiška, gražiai šviesa išryškėja
Kaktuke, kolkas tik jie norėjo bandomosios fotosesijos prieš vestuves. Šių metų jaunieji mane rinkosi tik pagal krikštynų nuotraukas, su vienais net susitikus nebuvau Bet man bandomoji fotosesija prieš vestuves labai sveikintinai atrodo, manau reikia išbandyti fotografą - kaip sekasi bendrauti ir ar patinki sau jo nuotraukose
Sea, ačiū Fotografavau su Canon 50mm 1.4f ir Canon 70-200mm 2.8f L IS Man pačiai penkiasdešimtukas labiau prie širdies, bet be tele sunku išsiversti, tik sunkus velnias .
Smiltis, tai čia jie Nuotraukos sakė tiko
Sea, ačiū Fotografavau su Canon 50mm 1.4f ir Canon 70-200mm 2.8f L IS Man pačiai penkiasdešimtukas labiau prie širdies, bet be tele sunku išsiversti, tik sunkus velnias .
Smiltis, tai čia jie Nuotraukos sakė tiko
Sveikuciai Prazuvele rodosi... Fotografine depresija mane apemus
Labai patiko Tik 4-ta isimciau....kol supratau kas tas issiliejes kleckas i kuri ji ziuri...
Evita, gal gali pakartoti sarasiuka ka studijai pirkai(butent apsvietima). Pamenu rasei, bet nebezinau kur ieskoti Dabar supratau, kad mano blykse(slave flash) neveiks nuimta nuo fotiko be "master" blykses...pamenu rasei kazkoki prietaisiuka pirkai, kad be laidu suveiktu.
Uzmaciau Wyshniuko daryta Bitutes portretuka....sutinku su visom kam nelabai odos atspalvis tinka Ir odos textura...
Man buvo uzejes periodas kai zavejo tokie isplauti, "perfect", nugludinti, leliski veidai...Zavejo, bet pati taip nemokejau padaryti. Dabar pradedu atsimerkti Nustojau kankintis ir visokiu pluginu ieskoti People are beautiful real Nesakau, kad kokio spuogo nepanaikinti, ar rauksles krentancios i aki, bet plastmasiniai veidai kazkaip nebelabai... Iskyrus tuo atveju jei tai "fashion" fotografijos, high key...
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 09:50)
Labai patiko Tik 4-ta isimciau....kol supratau kas tas issiliejes kleckas i kuri ji ziuri...
Evita, gal gali pakartoti sarasiuka ka studijai pirkai(butent apsvietima). Pamenu rasei, bet nebezinau kur ieskoti Dabar supratau, kad mano blykse(slave flash) neveiks nuimta nuo fotiko be "master" blykses...pamenu rasei kazkoki prietaisiuka pirkai, kad be laidu suveiktu.
Uzmaciau Wyshniuko daryta Bitutes portretuka....sutinku su visom kam nelabai odos atspalvis tinka Ir odos textura...
Man buvo uzejes periodas kai zavejo tokie isplauti, "perfect", nugludinti, leliski veidai...Zavejo, bet pati taip nemokejau padaryti. Dabar pradedu atsimerkti Nustojau kankintis ir visokiu pluginu ieskoti People are beautiful real Nesakau, kad kokio spuogo nepanaikinti, ar rauksles krentancios i aki, bet plastmasiniai veidai kazkaip nebelabai... Iskyrus tuo atveju jei tai "fashion" fotografijos, high key...