Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 23:13)
Grethen patinka man tavo foto. O cia saldei kazka i ledukus? Man panasu i Daivos Kieles kazkada ideta foto su ledukais 4u.gif

Na kaip ir zadejau is mano vakaryksciu bandymu 4u.gif  Bandysiu kuria diena, kai panele nores fakakuotis( jos kalba:)  dar paekspermentuoti biggrin.gif

Priraskiau nudziuvusiu geliu ir uzsaldziau smile.gif aga, prisiminiau jos foto smile.gif tik ten daaaug labiau vyke kadrai sad.gif

O man sioje Tavo foto gaila to pliusinuko ausies ir sviesa sudaro toki ispudi, lyg butu su staline koncentruota lempa pasviesta is sono, noretus labiau isklaidytos sviesos smile.gif
Atsiprasau, as vel kabinejuos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 28, 23:18)
Nu ne, ten Adobe Bridge, tai su tuo bedu neturejau. Zinok nezinau, gal kas kitas patars g.gif
Tiesa, pas mane dabar CS4, gal ji tai kokias baikas krecia? Ir ten ne Bridge vadinas, o Camera Raw 5.0, na bet vis tiek PS sudedamoji dalis smile.gif
Zodziu aciu 4u.gif
gal tikrai kas kitas dar ka patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 13:20)
Priraskiau nudziuvusiu geliu ir uzsaldziau smile.gif aga, prisiminiau jos foto smile.gif tik ten daaaug labiau vyke kadrai sad.gif

O man sioje Tavo foto gaila to pliusinuko ausies ir sviesa sudaro toki ispudi, lyg butu su staline koncentruota lempa pasviesta is sono, noretus labiau isklaidytos sviesos smile.gif
Atsiprasau, as vel kabinejuos biggrin.gif

Ko cia atsiprasineji, gerai,kad kabinejiesi biggrin.gif Sviesa pro langa, tik tiek ,kad nelabai daug jos, tamsoki kambariai pas mus:( pati daug trukumu matau sioje foto, idejau ,kaip bandymo rezultata, bet bandysiu dar ir dar ir dar biggrin.gif tik sauletos dienos reikia ir paneles nuotaikos geros biggrin.gif Ir fona reikes islyginti, nes dabar rauksleles klonavau, bet nelabai sekmingai smile.gif Aciu uz kritika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 20:26)
Tiesa, pas mane dabar CS4, gal ji tai kokias baikas krecia? Ir ten ne Bridge vadinas, o Camera Raw 5.0, na bet vis tiek PS sudedamoji dalis smile.gif
Zodziu aciu  4u.gif
gal tikrai kas kitas dar ka patars smile.gif

A, nu va man taip buvo, jei as su camera raw atsidarinejau, o po to keldavau i PS. Vadinasi ir CS4 to dar nesutvarke g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 28, 23:31)
A, nu va man taip buvo, jei as su camera raw atsidarinejau, o po to keldavau i PS. Vadinasi ir CS4 to dar nesutvarke g.gif
Nu kokie idiotai doh.gif
O tai kuo dabar man atsidarineti? Dar yra Bridge kzkokia programa prie PS? smile.gif
Atsakyti
Grethen, o CS4 nauja versija? uzjauciu del spalvu grybavimo 4u.gif , mane Sansara isgelbejo wub.gif
Atsakyti
Na dar pasiurpinsiu.. tik nesakykit, kad nenoretumet tokios nuotraukos ant sienos? lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 23:44)
Grethen, o CS4 nauja versija? uzjauciu del spalvu grybavimo 4u.gif , mane Sansara isgelbejo  wub.gif
Na taip, CS4 yra naujausia PS versija smile.gif
O gal galetumei tumpai labai paaiskint ka ten man pakeist kur reikia? blush2.gif
Jauciu jei ieskosiu kur ten Sansara aiskino tai ir prazilsiu, ar cia praeitoj temoj buvo? jei praeitoj tai susirasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 28 spalio 2008 - 21:50
Grethen, kokybe patinka, spalvos taip pat, bet tik ne objektas biggrin.gif

Isemiau savo bandyma, geriau bandysiu perfotografuoti biggrin.gif
Papildyta:
Man reikejo tik fotoaparate pakeisti is Adobe i sRGB, bet jei ne Sansara nebuciau zinojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 23:56)
Isemiau savo bandyma, geriau bandysiu perfotografuoti biggrin.gif

Man reikejo tik fotoaparate pakeisti is Adobe i sRGB, bet jei ne Sansara nebuciau zinojus 4u.gif
Ei, gal geriau dek atgal, nes paskui as kalta liksiu, kad isemei, juk praktiskai mano vieninteles nuomone cia labai skirasi biggrin.gif

O as ieskojau fotike tu parametru, bet pas mane yra NEF (RAW) ir NEF (RAW) + JPG basic... tai gal man sita statyt? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 14:04)
Ei, gal geriau dek atgal, nes paskui as kalta liksiu, kad isemei, juk praktiskai mano vieninteles nuomone cia labai skirasi biggrin.gif

O as ieskojau fotike tu parametru, bet pas mane yra NEF (RAW) ir NEF (RAW) + JPG basic... tai gal man sita statyt?  blink.gif

kai perfotografuosiu idesiu kada nors biggrin.gif Ir mano nuomone su tavo sutapo biggrin.gif
Color space susirask meniu, as ten pasikeisti turejau, bet pas tave gal viskas tvarkoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 21:04)

O as ieskojau fotike tu parametru, bet pas mane yra NEF (RAW) ir NEF (RAW) + JPG basic... tai gal man sita statyt?  blink.gif

cia ne formatas, o color space. susirask per meniu. bet man tas nepadejo sad.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, radau, ziuresiu kaip bus 4u.gif
Atsakyti
Grethen, nu jei nezinociau kad ten vargselis paukstukas rolleyes.gif man patiktu, bet pasamone bigsmile.gif user posted image lotuliukas.gif kalta

Uztat duodu save apmetyti pomidorais biggrin.gif foto pradejau traukti is archyvu blush2.gif blyn guli fotikas be uzseimimo ant lentynos, jokiu ideju, jokio ikvepimo dry.gif
user posted image
Atsakyti