Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea kaip visuomet nuostabiai, smile.gif belieka ziureti ir mokytis.

evitafoto, gal tau kartais asistentes reiketu? blush2.gif

O as savo bandymu nebetersiu eterio smile.gif, supratau, kad nors man mielas bet nevykes bandymas smile.gif
Atsakyti
Ojei, kaip malonu, tikejausi daug daugiau kritikos smile.gif Aciu labai wub.gif
Del kojyciu, tai turejau ideja galvoje ir bandziau igyvendinti, idesiu dar viena foto vakare kritikai:)

Whysnia, su 50-uku, o pirmoji ant Av f2.8( exif paziurejau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 13:47)
Whysnia, su 50-uku, o pirmoji ant Av f2.8( exif paziurejau) 4u.gif

4u.gif grazu smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Sea, na grazu ziureti 4u.gif Tiek i miegancius, tiek ir i paskutines rodytas nuotraukytes. Sparciai zengi pirmyn ir jau daugeli lenki :-)

Grethen, g.gif spalvinis variantas neblogas, nu bet turinys nevez visai. Pasamone matyt nepriima tongue.gif

Vugi, na jei atvirai, tai neturiu ka pasakyt. Sakyciau kad tiesiog nepavykes kadras, jei nebutum parasius kad toks uzmanymas.
Papildyta:
Nu va, o as, kaip likusi antriems metams isklausyti kurso, dedu darbus "sutarsymui" is seimos albumo. Matyt, siuo atveju esu apakinta tuom, kad pagaliau pavyko abu mano vaikinukus pagauti bent jau pakenciamai viename kadre lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 10 28, 20:57)
]
Nu va, o as, kaip likusi antriems metams isklausyti kurso, dedu darbus "sutarsymui" is seimos albumo.
Na pirmojoj man trukta fokuso antram vaikuciui, ir kiek suspausti, bet siaip miela foto smile.gif
o antra labai naturali, patiko smile.gif
Atsakyti
Dar viena mano nesamoniu tongue.gif Jauciu sakysit kad nesiseka man su eksperimentais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Opa, man irgi pirmoje truksta ryskumo ir lyg pilkoka g.gif bet vis tiek saugok ja 4u.gif O antra man liuks ir atspalvis ir bendrai rolleyes.gif

Grethen, spalvos tavo nesamones man patinka, bet g.gif kazkaip ne mano skonio ax.gif ir dabar ziuriu visai nieko ziuretusi kaip antras sluoksnis kam nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 spalio 2008 - 20:16
Dabar sakykit ka man daryt... kai dedu nuotrauka i interneta, visos spalvos pasidaro purvinos, visai nebelieka kontrasto...
Ziurejau ziurejau, kad kzkas ne taip, tada atsidairau is kompo foto palyginimui, o gi ziuriu po paraliais doh.gif
Bet taip yra tik su RAW fotkinant, nors paverciu faila i jpg ir dar apdirbu, vis tiek kzkas ne taip... gal ir anksciau taip budavo, gal tik dabar pradejau pastebeti
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 19:34)
Bet taip yra tik su RAW fotkinant, nors paverciu faila i jpg ir dar apdirbu, vis tiek kzkas ne taip... gal ir anksciau taip budavo, gal tik dabar pradejau pastebeti

Ziurint su kokiom programom tvarkai nuotraukas. Viskas cia nuo profailu priklauso. Tvarkant tik su viena, tokios bedos pas mane nebuna. Atsiranda, jei atidarau canonu, po to tvarkau PS, na ir jei dar Lightroomas tai isvis kosmosas pasidaro su spalvom.
Atsakyti
Opa, antroji foto super thumbup.gif ir erdves ir pati aplinka liuks ,labai patinka thumbup.gif

Grethen patinka man tavo foto. O cia saldei kazka i ledukus? Man panasu i Daivos Kieles kazkada ideta foto su ledukais 4u.gif

Na kaip ir zadejau is mano vakaryksciu bandymu 4u.gif Bandysiu kuria diena, kai panele nores fakakuotis( jos kalba:) dar paekspermentuoti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 28, 23:05)
Ziurint su kokiom programom tvarkai nuotraukas. Viskas cia nuo profailu priklauso. Tvarkant tik su viena, tokios bedos pas mane nebuna. Atsiranda, jei atidarau canonu, po to tvarkau PS, na ir jei dar Lightroomas tai isvis kosmosas pasidaro su spalvom.
Tik PS ir nieko daugiau g.gif Dar pries tai RAW formatui apdirbti atsidaro kita lentele, bet ji PS, tada ten pastumdau exposure, kontrastus, wb ir verciu i jpg, tada curves ir kitus reikalus stumdau su paprasta PS programa. gal tai gali tureti itakos?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 28, 20:14)
Tik PS ir nieko daugiau  g.gif Dar pries tai RAW formatui apdirbti atsidaro kita lentele, bet ji PS, tada ten pastumdau exposure, kontrastus, wb ir verciu i jpg, tada curves ir kitus reikalus stumdau su paprasta PS programa. gal tai gali tureti itakos?

Nu ne, ten Adobe Bridge, tai su tuo bedu neturejau. Zinok nezinau, gal kas kitas patars g.gif
Atsakyti