Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 04:31)

jei ne kompozicija, šita būtų topinė.. bent jau man labai gražu, bet rakursas, netinkamai pasirinktas.. kažko trūksta, gal sijonėlio kraštelio? gal vos vos judesio? ar rankytės išlindusios. žodžiu kaip bandymas tobulas, kaip rezultatas - nepabaigtas, bet su perspektyvomis smile.gif
Atsakyti
Sea, o man abi nuotraukos WOW smile.gif pirmoji spalvomis, o del remelio puikiai tinka tos spalvos, kurios siaip butu isvadintos sintetinemis. antroji irgi suzavejo... uzpavydejau atkaklumo wink.gif
Atsakyti
Sea, abi nuotraukos tiesiog SUPER thumbup.gif Skirtingos, bet abi vienodai geros thumbup.gif Man tai jos be priekaistu...jokiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 spalio 2008 - 07:48
uoj, net nepatogiai pasijutau, kad bambu ir kabinėjuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 28, 09:16)
uoj, net nepatogiai pasijutau, kad bambu ir kabinėjuosi biggrin.gif

Keksas ir vertinant foto - Keksas. lotuliukas.gif
manau tavo pastabos taiklios ir sijonelio krasto uzsimaniau irgi wink.gif ale as taip uzpavydejau kadro, kad nebegaliu jo kritikuot... tiesiog pavydziu ir kenciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 20:08)
as tiesiog megstu foto kurios kalba savo formomis, simetrija ar asimetrija, geometrija, ritmu ir pan., man, kad nuotrauka kalbetu apie koki nors siuzeta nera visada svarbu. bet gal as apie savo foto labai subjektyviai galvoju smile.gif

aš nematau to, ką tu čia aprašei. reikėjo bandyt dar abstrakčiau, iš arčiau ar dar kažkaip. spalvų keitimas nieko nedavė nuotraukoms.

QUOTE(vugi @ 2008 10 27, 20:29)
o stai ir as banday pasirodyti, mane sita kazkuom kabina blush2.gif

visiškai nekabina. pirma nepatinka kompozicija, antra - apdirbimas - j/b per pilkas. toks kaip anksčiau būdavo laikraščių nuotraukos. bet jei toks autoriaus sumanymas, tebūnie. nesiginčysiu.

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 05:31)
Keliu dar kelis savo naujus bandymus 4u.gif

antra patiko. bet gal tikrai reiktų sijono, nes dabar tos kojos kaip iš niekur atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 28, 08:31)
Keksas ir vertinant foto - Keksas.  lotuliukas.gif
manau tavo pastabos taiklios ir sijonelio krasto uzsimaniau irgi wink.gif ale as taip uzpavydejau kadro, kad nebegaliu jo kritikuot... tiesiog pavydziu ir kenciu smile.gif

cyc, aš gi nepiktai..biggrin.gif
aš kadro irgi pavydžiu. tik gal nesikankinu taip.. gal net ne kadro pavydžiu, o tokio modelio visuomet šalia.. būtent turėdama galvoje, kad toks modeliukas visuomet šalia ir pakritikavau drąsiau, nes Sea tikriausiai turi daug šansų fotografuoti ir fotografuoti ir fotografuoti ją ir galės parodyti mums dar ne tokių dalykų..smile.gif
Atsakyti
laba laba mirksiukas.gif
pastaruoju metu nelabai turiu ką parodyt, bet nugriebus minučiukę užeinu vis paskaitinėt kuo gyvenat. ax.gif kad neužsimirčiau, jog fotikas gulėdamas rauda biggrin.gif

Sea, gražios kojytės mirksiukas.gif
pritariu, kad sijonukas būtų visai vietoj. šiaip man labiausiai noris keliukus dengt ir kompozicijos kitos paieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sea man visos tavo nuotraukos labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sea bigsmile.gif labai labai!!! Pirmoje foto gal veiduko nesinori tokio svesaus g.gif bet gal ir monitorius taip rodo (kvailiuoja jis mad.gif ) o antra man super irgi, tik kaip pastebejo Sayonara kazko truksta, bet nepaisant to, vis tiek puiku ir labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 03:31)

Nu gi gerai. Antrojoj sutinku, kad daugiau noretusi, arba bent apvers nuotrauka aukstyn kojom rolleyes.gif bet visumoj saunu 4u.gif Kuo ir kokia diafragma fotografavai pirmaja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 28, 06:31)
O as kaip visada priekaba tongue.gif
Pirmojoj spalvu galybe (ne ryskumas) man rezia aki, nebesuprantu ne kur ziuret, mergaites veidas labai blyskus.
O antroji miela, bet as taip pat sutinku kad noretus kokio sijonelio ir kitokio kampo, gulstesnio, ne taip frontaliai paimto smile.gif
Atsakyti