Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 10 27, 20:54)
kas čia?  unsure.gif
tongue.gif prasom atspeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 20:00)
tongue.gif  prasom atspeti biggrin.gif

kaukole mirksiukas.gif tik ne tradiciniu rakursu lotuliukas.gif o is pakausio puses. aisku, ne zmogaus biggrin.gif
nieko idomaus nematau g.gif kuo ji tave zavi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 spalio 2008 - 19:04
Sea, man patiko ir atspalvis ir pati foto, del remo jau parase mirksiukas.gif

P.S. labai sunku susivaldyti su turbut pasamone ir nepradeti kopijuoti savo megstamiausius autorius blush2.gif pastebejau ko daugiau ziuriu foto, tuo labiau norisi is vieno panaudoti viena is kito kita, o galu gale prarandi save verysad.gif o neziureti kitus darbus irgi blogai, tada nera stimulo geresniam fotografavimui g.gif Kazkoks ydingas ratas unsure.gif

Grethen, cia skeletas? Patiko spalvos, bet turinys schmoll.gif Cia jau mano pasamone biggrin.gif nepriima
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 27, 21:02)
kaukole  mirksiukas.gif
nieko idomaus nematau  g.gif kuo ji tave zavi?
Labai teisingai biggrin.gif
o kaip Anasko sako, pasamone nepriima, tai musiet mano pasamonei patinka smile.gif
as tiesiog megstu foto kurios kalba savo formomis, simetrija ar asimetrija, geometrija, ritmu ir pan., man, kad nuotrauka kalbetu apie koki nors siuzeta nera visada svarbu. bet gal as apie savo foto labai subjektyviai galvoju smile.gif
Atsakyti
Anasko, pirmuose etapuose kopijavimas nera blogas dalykas. jis vercia pazinti procesus, spalvas, sviesa, redagavimus ir t.t. tai yra tikrai svarbu ir gerai. o veliau jau savaime atsiveria kazkas savo smile.gif

grethen, na mane irgi simetrijos, ritmai zavi, bet siuo atveju jo nelabai jauciasi smile.gif asimetrija moment issisoka stebint centrini kauliuka, siaura ryskumo zona atima ta ritma. todel lieka tik asimetriska kaulu kruvele, kurioje mane zavi tik spalva smile.gif bet gerai, kad turi savo nuomone, juk ne butinai mus turi zaveti vienodi dalykai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 spalio 2008 - 19:12
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 19:01)
Va vienas mano atsitiktiniu bandymu, zinau kad fokuso bisk ner, bet man visai gal net ir sarmo tatai priduoda smile.gif Patinka man si kzkaip, kaip jums? kokios pastabos?

nuotraukos turinys manes nesuzavejo, ir sarmo kazkaip tikrai nematau g.gif

o stai ir as banday pasirodyti, mane sita kazkuom kabina blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Na nors niekam ir nepatiko, bet vis tiek noriu su jumis pasikonsultuoti? ax.gif
Gal sis atspalvis geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 20:40)
Na nors niekam ir nepatiko, bet vis tiek noriu su jumis pasikonsultuoti?  ax.gif
Gal sis atspalvis geriau?

Man sitas labiau, nes gal tas saltumas taip labiau tinka.
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2008 10 27, 21:29)
nuotraukos turinys manes nesuzavejo, ir sarmo kazkaip tikrai nematau  g.gif

user posted image

manes tai ji nekabina, gal reikejo visa ranka palikt, arba veida, nors ir issiliejes vaizdas, g.gif
fokuso ner g.gif g.gif g.gif
spalva man tinka, svelni, siuo metu jb man graziausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2008 10 27, 21:29)
Manes ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 27, 21:27)
manes tai ji nekabina, gal reikejo visa ranka palikt, arba veida, nors ir issiliejes vaizdas,  g.gif
fokuso ner  g.gif  g.gif  g.gif
spalva man tinka, svelni, siuo metu jb man graziausios 4u.gif

Cia toks uzmanymas buvo, ji visai nekarpyta, tai nei rankos nei veido pridet nelabai, bet matau nekoks smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 27, 21:42)
Manes ne  4u.gif

Tiesiai sviesiai, aciu smile.gif
Atsakyti
Wyshnia 4u.gif

Grethen, patinka spalvos ir kadro tvarkingumas 4u.gif

Vugi, nekabina tavoji foto 4u.gif

Keliu dar kelis savo naujus bandymus 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti