Tiek laiko nesilankiusi galvojau pabandyti atlikti "pilietine" pareiga ir viska pakomentuoti... bet galiausiai manau apsistosiu ties tuo kas vis gi man per 20 psl. labiausiai istrigo
, nes realiai tiek minusai tiek pliusiai manau isdiskutuoti.
Patiko man
Opa tiltukas, tiksliau ta versija kurią
Sayonara (jei neklystu) pakoregavo.
na ir dar toji nuotrauka su pavesine (kurios, daugumos nuomone, taip pat ir mano, nereikia) visai patiko, man kazka tokio turejo.
QUOTE(BN @ 2008 10 16, 15:29)
Oho, Sayonara, nu ir pavarei
Surasysiu savo taisykles naujokams (nes as irgi kazkada pradejau ir jom vadovavausi) - pradziai geriau ideti viena geriausia nuotrauka, ir ramiai isklausyt komentaru, o ne krauti viska ka turime.
Labai pravartu perskaityti: einama tema nuo pradziu; bloga (nuoroda pirmam puslapyje), bei nors 5 pirmas temas (ten tikrai daug info), o pagrindinis skaitynys - fotoaparato instrukcija!
Man grazu / negrazu - nera argumentas
Tuo tarpu - nera fokuso, bloga kompozicija, isdeges daugus ir pan - yra argumentai ir labai konkrecios pastabos i kurias reiktu atsizvelgti.
Nuotraukas dedame per internetinius albumus (photobucket.com, fotki.com ar pan) ir laikomes mazdaug 400 x 600 pikseliu - kad visiems i ekrana tilptu
(man rodos, net forumo taisyklese tai nurodyta)
Beje, dar labai pravartu paziureti daromus namu darbus - irgi nuoroda pirmam psl. Ju yra ivairiu, galima ir darbus paziureti, ir komentarus paskaityti , ir patiems tas temas pabandyti.
Tikrai yra nuo ko pradeti
Mes ne profai, ir ne pikti zmones, mes mokomes
Va sitas
BN komentaras mano is pradedanciosios poziciju manau labai naudingas, manau galima ji butu ir placiau paviesinti, kad vis pasirodant naujiems veidams butu aiskiau
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 10:43)
Mokausi aš labai labai lėtai ir kartais tikrai sunku būdavo būti čia, kai mačiau kokiu greičiu pažangą daro žmonės pradėję lyg ir vėliau už mane (tarkim tos pačios Elinos atvejis - kai ji pati buvo pagauta entuziazmo, kaip sparčiai matėsi, kaip kinta jos nuotraukos). O aš pati juk buvau jau pirmoje temoje, dar tokių temų užuomazgose...ir mačiau, kaip ateina ir pralenkia, o aš vis lieku lieku ir lieku. Iki to laiko kai žmonės bent kai kuriose mano nuotraukose ėmė matyti kažkokį rezultatą praėjo bene 3 metai
, nors kai kurie dalykai (tarkim kompoziciniai) teoriškai atrodė aiškūs dar iki noro mokytis fotografuoti. Tai per tiek laiko nors noras mokytis niekur nedingo, bet rezultato "čia, dabar, viems skoniams ir visom prasmėm" tikrai išmokau nebesitikėti. Nes su tokiu požiūriu jau n kartų būčiau viską metus, o va vis dar bandau kabintis ir save įtikint kad prasilaušiu.
Va toks pasisakymas sekmadieniui. Dėkui visiems už komentarus, jei į juos sureaguoju to tikrai nereikia priimti kaip ginčo ar kaip priekaišto, kad pasakyta kažkas ko man visai nereikėjo. Reikia man visko. Ir viską vertinu. Ir su laiku mokausi atsirinkti kas man mokytis padėtų.
Karbyne galima tau i kompanija?
evitafoto visai patiko man tavo studijine nuotrauka, labiausiai gal efekta man vis gi padare melyni naktinukai
Degute na tos "kojytes".. tikrai atminty istrigo, kaip ir ne vienai manau
Hm.. o daugiau nelabai ka is atminties galiu istraukti, kad butu kas uzkliuve ir koki zodeli noretusi pasakyti.
[/B]Sea[B] nuostabus vaikuciai, nuotrauka kuria taip ir norisi pasideti ant lentynos, tik jau kaip dauguma minejo remai tai brrr...