Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

giveni tai šiandien mirksiukas.gif bus geresni laikai - nusipirksi haselį (nors geriau nepirk, apie kažką svajoti juk reikia). o šiandien fotografuok su tuo, ką kišenė leidžia. reik mokėti kompromisus tarp norų ir kišenės rasti...
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 26, 19:39)
skamba gan panasiai kaip ir eiliniai fotokursai pas Ziobaka ar fotovideo unsure.gif Galvojau, gal daugiau i pazengusius orientuojasi, ar daugiau i 'mena' taiko, ne siaip techninius aspektus. gal rankomis ka nors pamokys daryt (ryskint, spaust) - kazko panasaus tikejausi unsure.gif
As kalbejau su akademiku treciakursiu kuris studijuoja pirmu numeriu, sake, kad kursus lankyti apsimoka, tikrai neeiliniai, techninius dalykus mazai liecia, jie ateina savaime, labiau moko mastyti. Ten ir suauge ateina, ne tik ruosisantys stoti, jau ir as gundausi, tik kad kisene nelabai leidzia
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 10 26, 19:44)
labas, labas, kur dingus?  biggrin.gif grįžk pas reksus  mirksiukas.gif

blush2.gif smagu kad pasigendat, bet va vis čia įlendu paskaityti, pažiūrėti ir "trenirujus na koshkah" hihihi.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 26, 20:55)
As kalbejau su akademiku treciakursiu kuris studijuoja pirmu numeriu, sake, kad kursus lankyti apsimoka, tikrai neeiliniai, techninius dalykus mazai liecia, jie ateina savaime, labiau moko mastyti. Ten ir suauge ateina, ne tik ruosisantys stoti, jau ir as gundausi, tik kad kisene nelabai leidzia

tai vat iš to, ką sakė per pirmą susitikimą labai sunku nuspresti kas ten ir kaip... dėstytojas sakė, kad bandys "išlukštenti" norinčius ir pasiduodančius "išlukštenimui" (įsiminiau tą jo posakį biggrin.gif)
o publika tikrai įvairi susirinko - nuo abituriento, kuris mąsto apie VDA, iki gan vyrensio amžiaus jau ne pirmus metus fotografiją besidominčių smile.gif
Atsakyti
jau kzkas klause, bet nepamenu ax.gif kur rasti actionus ps? atsidarai programa, nutempi ta faila, o kaip po to? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 10 26, 13:20)
Aš atvairuoju su pastebėjimu, kad vis dažniau pastebiu tokį momentą - norimą efektą (na kai iš tiesų žinai kaip nori nufotografuoti smile.gif ) išgaunu tik su M režimu smile.gif sakykite ką norite bet su kokiu Av ar Tv fotikas vistiek nugrybauja, (kad ir kiek reguliuotum kitus nustatymus, o juk jų reguliavimas jau praktiškai atitinka M režimo reguliavimus - ta prasme užtrunka jau tiek pat)...ir tik nervuoja tad jei tenka fotografuoti ką nors kontrastingo ar prie sudėtingesnio apšvietimo - gelbsti tik M režimas cool.gif

Nu va. Tikra tiesa.

Sveiki 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Grethen F9 paspaudus ar Alt + F9 turi atsidaryti actions, jei nemaisau 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 26 spalio 2008 - 22:40
Mano sviezias darbas, kritika laukiama 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 27 spalio 2008 - 03:41
Sea_ pilkumo to tai tikrai nereik. blasko, darko ir atima erdve ir lengvuma is foto. siaip labai patinka, tik berniuko akyse nelabai fokuso liko. bet sumoje ziurint - labai svelni, puiki, lengva foto.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 26, 22:08)
jau kzkas klause, bet nepamenu  ax.gif  kur rasti actionus ps? atsidarai programa, nutempi ta faila, o kaip po to?  blink.gif

Actionsai PS'e tupi šalia history wink.gif atsidarai nuotrauką ir užlipusi ant norimo actiono susirandi kur paspausti play mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 10 26, 22:20)
Nu va. Tikra tiesa.
Sveiki  4u.gif

o super, pritarimas biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 27, 03:39)

mano manymu - be trūkumų... ax.gif smagu žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 27, 08:40)
Sea_ pilkumo to tai tikrai nereik. blasko, darko ir atima erdve ir lengvuma is foto. siaip labai patinka, tik berniuko akyse nelabai fokuso liko. bet sumoje ziurint - labai svelni, puiki, lengva foto.

aš "pilkumas" turėjau galvoje "rėmas" doh.gif nesusideda mintys rišliai
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 27, 02:39)

bigsmile.gif Kai ziuri ir gera, ka cia bekritikuosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gražus darbas. patiko atspalvis... toks warmtonas... kažką panašaus gavau nuotraukas juodoje arbatoje palaikęs biggrin.gif
Atsakyti