Gaziulka, Degute, Bite Maja aciu uz komentarus Spalvota man kol kas nesiziuri, spalvos nesiderina, siena ta pusbaisi, bet spalvota atiduosiu draugams.
Grethen, man patiko tavo apsvietimas, bet nepasakyciau kad Ah! Is pradziu tie laiptai kazkaip nesiziurejo, o dabar ziuriu ir priduoda lengvumo kazkokio Kvadratas ziurisi "sausai"
O vat antra man megstu tokias, tik reika is jos isspausti maximuma, ar sugalvoti pavadinima, gal ir seselio gaila, galima buvo pabandyti apversti Vnz nekreipk demesio, jau marazmas senatvinis pas mane
Paskutine- nu nepatinka man toks tonavimas, galejo buti ryskesne, apacia nukirpciau ir dar galvoju, ar pakelciau kontrasta O siaip nieko
Pinga, man atrodo kad foto turejo buti visai nieko, tik baisiai ji maza, nieko negaliu iziureti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 23, 23:53)
O vat antra man megstu tokias, tik reika is jos isspausti maximuma, ar sugalvoti pavadinima, gal ir seselio gaila, galima buvo pabandyti apversti Vnz nekreipk demesio, jau marazmas senatvinis pas mane
Gerai yra tie marazmai! dalinkites su manim kokiomis tik norit mintimis, as visad uz O su pavadinimais man visad prastai..
Papildyta:
Pinga, tikrai labai maza foto, bet rodos visai nieko, tik man vis tik truksta apcios.. suspausta atrodo
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 22:44)
Pinga, tikrai labai maza foto, bet rodos visai nieko, tik man vis tik truksta apcios.. suspausta atrodo
Didesnės kažkodėl neleidžia įkelti...
Va čia nebent galite pasižiūrėti http://i481.photobuc...pg?t=1224795892
O apačioj ištisai buvo aukšta kelio atitvara, tai specialiai nukirpau. Gal paskubėjau...
QUOTE(pinga @ 2008 10 24, 01:09)
O apačioj ištisai buvo aukšta kelio atitvara, tai specialiai nukirpau. Gal paskubėjau...
Na man labai labai reikia apcios, arba bent jau tos atitvaros gabala pasalinti, galima ir su liquify nutempti apacion. Nes siaip labai graziai ziuretusi, tos spalvos, migla, karves ar arkliai besiganantys
pinga visai nieko vaizdelis. tik Žiurint iš toliau, atrodo kad foto svyra į dešinę pusę (optiškai dešinė pusė sunkesnė). man apačios netrūksta tik kliūna atitvaro kampas dešinėje. man priminė savaną
grethen, superinė pirmoji tavo ŠMC foto kad ir su trūkumais, bet juos nustelbia šviesa.
Anasko, visai patiko foto. su "oru"
tiesa, "ta graži šviesa", man irgi nepatiko nei vienoje jūsų foto. atrodo brokas bet manau gaudant - galima tikrai puikių dalykų išpešti. svarbiausia - eksperimentuoti o šiaip visokius "spindulius" paryškinti padeda dūmai, sukilusios dulkės ir panašūs ore sklandantys nelabai matomi dalykai. kai kurensit sode laužus, galit paeksperimentuot... na degutės kontražūras - be komentarų su "prieskoniu" foto.
aš nieko nefotkinu. morališkai kaupiuos tam, kad su AUTO nufotkinus iš RAW reiks bandyti kažką traukti... nors norai grįžta. neturiu net nei vienos rudens foto reiks auto režimų ratuką studijuot kad mokėčiau "manipuliuot" diafragma
grethen, superinė pirmoji tavo ŠMC foto kad ir su trūkumais, bet juos nustelbia šviesa.
Anasko, visai patiko foto. su "oru"
tiesa, "ta graži šviesa", man irgi nepatiko nei vienoje jūsų foto. atrodo brokas bet manau gaudant - galima tikrai puikių dalykų išpešti. svarbiausia - eksperimentuoti o šiaip visokius "spindulius" paryškinti padeda dūmai, sukilusios dulkės ir panašūs ore sklandantys nelabai matomi dalykai. kai kurensit sode laužus, galit paeksperimentuot... na degutės kontražūras - be komentarų su "prieskoniu" foto.
aš nieko nefotkinu. morališkai kaupiuos tam, kad su AUTO nufotkinus iš RAW reiks bandyti kažką traukti... nors norai grįžta. neturiu net nei vienos rudens foto reiks auto režimų ratuką studijuot kad mokėčiau "manipuliuot" diafragma
QUOTE(Sansara @ 2008 10 24, 06:38)
tiesa, "ta graži šviesa", man irgi nepatiko nei vienoje jūsų foto. atrodo brokas
nesutinku. mano fotoje išgautas efektas yra tiksliai toks, kokio siekiau. apie turinį jau apturėjome diskusiją, neverta prie to grįžti.
jei nepatiko - kita kalba. bet tai ne brokas. tai - pavykęs eksperimentas..
QUOTE(sayonara @ 2008 10 24, 08:33)
jei nepatiko - kita kalba. bet tai ne brokas. tai - pavykęs eksperimentas..
tai aš ir sakau, man nepatiko, nes atrodo kaip brokas būtent dėl tos priežasties man ir nepatinka. nekalbu konkrečiai apie vieną foto, apie visas sumoje. vienos atrodė daugiau brokuotos, kitos mažiau... turinio galvoje neturiu nei per nago juodymą. tik techninį aspektą
QUOTE(Sansara @ 2008 10 24, 08:04)
tai aš ir sakau, man nepatiko, nes atrodo kaip brokas būtent dėl tos priežasties man ir nepatinka. nekalbu konkrečiai apie vieną foto, apie visas sumoje. vienos atrodė daugiau brokuotos, kitos mažiau.
bet bent jau maniškėje techninis aspektas, turint omenyje, ko siekta, būtent ir yra be priekaištų - tik dėl to aš ir leidau sau viešai pasidžiaugti o va su turiniu, deja, labai didelis nulis
ai, dėl skonio neverta toliau ginčytis
As priimu jusu eksperimentines foto. Sutinku, kad pvz. galzulkos nuotraukose kontrasto noreciau daugiau, bet dziaugiuosi su sayonara, as tokiu net eksperimentiniu nuotrauku neturiu kol kas
Ateinu su dar viena foto Eksperimentas
Ar verta laikyti ar tik į šiukšledėžę?
Ar verta laikyti ar tik į šiukšledėžę?
mūsų blog'o lankomumas nukrito iki beveik 0 gal turite idėjų, kas būtų dar naudinga, ką dar sukelti, ką pakeisti?
Zuzu, gerai kad bandai. man siuo atveju atvirksciai gal norisi, ryskiu uzmerktu akiu ir neryskaus kazkokio "sapno" ar "svajones". siaip minties nepagaunu todel matau tik eksperimentą...
Zuzu, gerai kad bandai. man siuo atveju atvirksciai gal norisi, ryskiu uzmerktu akiu ir neryskaus kazkokio "sapno" ar "svajones". siaip minties nepagaunu todel matau tik eksperimentą...
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 24, 14:09)
Ateinu su dar viena foto
Tikrai gerai kad eksperimentuoji, taciau as taip pat minties nepagaunu irkokia ji bebutu, igivendinta labai buitiskai