Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gaziulka, Degute, Bite Maja aciu uz komentarus 4u.gif Spalvota man kol kas nesiziuri, spalvos nesiderina, siena ta pusbaisi, bet spalvota atiduosiu draugams.

Grethen, man patiko tavo apsvietimas, bet nepasakyciau kad Ah! Is pradziu tie laiptai kazkaip nesiziurejo, o dabar ziuriu ir priduoda lengvumo kazkokio g.gif Kvadratas ziurisi "sausai"
O vat antra man thumbup.gif megstu tokias, tik reika is jos isspausti maximuma, ar sugalvoti pavadinima, gal ir seselio gaila, galima buvo pabandyti apversti g.gif Vnz nekreipk demesio, jau marazmas senatvinis pas mane lotuliukas.gif
Paskutine- nu nepatinka man toks tonavimas, galejo buti ryskesne, apacia nukirpciau ir dar galvoju, ar pakelciau kontrasta g.gif O siaip nieko rolleyes.gif

Pinga, man atrodo kad foto turejo buti visai nieko, tik baisiai ji maza, nieko negaliu iziureti
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 23, 23:53)
O vat antra man  thumbup.gif megstu tokias, tik reika is jos isspausti maximuma, ar sugalvoti pavadinima, gal ir seselio gaila, galima buvo pabandyti apversti g.gif  Vnz nekreipk demesio, jau marazmas senatvinis pas mane lotuliukas.gif
Gerai yra tie marazmai! biggrin.gif dalinkites su manim kokiomis tik norit mintimis, as visad uz smile.gif
O su pavadinimais man visad prastai..

Papildyta:
Pinga, tikrai labai maza foto, bet rodos visai nieko, tik man vis tik truksta apcios.. suspausta atrodo
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 22:44)
Pinga, tikrai labai maza foto, bet rodos visai nieko, tik man vis tik truksta apcios.. suspausta atrodo

Didesnės kažkodėl neleidžia įkelti...
Va čia nebent galite pasižiūrėti http://i481.photobuc...pg?t=1224795892

O apačioj ištisai buvo aukšta kelio atitvara, tai specialiai nukirpau. Gal paskubėjau...
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2008 10 24, 01:09)
O apačioj ištisai buvo  aukšta kelio atitvara, tai specialiai nukirpau. Gal paskubėjau...
Na man labai labai reikia apcios, arba bent jau tos atitvaros gabala pasalinti, galima ir su liquify nutempti apacion. Nes siaip labai graziai ziuretusi, tos spalvos, migla, karves ar arkliai besiganantys mastau.gif
Atsakyti
pinga visai nieko vaizdelis. tik Žiurint iš toliau, atrodo kad foto svyra į dešinę pusę (optiškai dešinė pusė sunkesnė). man apačios netrūksta g.gif tik kliūna atitvaro kampas dešinėje. man priminė savaną lotuliukas.gif

grethen, superinė pirmoji tavo ŠMC foto thumbup.gif kad ir su trūkumais, bet juos nustelbia šviesa.

Anasko, visai patiko foto. su "oru" biggrin.gif

tiesa, "ta graži šviesa", man irgi nepatiko nei vienoje jūsų foto. atrodo brokas blush2.gif bet manau gaudant - galima tikrai puikių dalykų išpešti. svarbiausia - eksperimentuoti smile.gif o šiaip visokius "spindulius" paryškinti padeda dūmai, sukilusios dulkės ir panašūs ore sklandantys nelabai matomi dalykai. kai kurensit sode laužus, galit paeksperimentuot... na degutės kontražūras - be komentarų thumbup.gif su "prieskoniu" foto.

aš nieko nefotkinu. morališkai kaupiuos tam, kad su AUTO nufotkinus iš RAW reiks bandyti kažką traukti... nors norai grįžta. neturiu net nei vienos rudens foto blink.gif reiks auto režimų ratuką studijuot lotuliukas.gif kad mokėčiau "manipuliuot" diafragma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 spalio 2008 - 06:38
QUOTE(Sansara @ 2008 10 24, 06:38)
tiesa, "ta graži šviesa", man irgi nepatiko nei vienoje jūsų foto. atrodo brokas 

nesutinku. mano fotoje išgautas efektas yra tiksliai toks, kokio siekiau. apie turinį jau apturėjome diskusiją, neverta prie to grįžti.
jei nepatiko - kita kalba. bet tai ne brokas. tai - pavykęs eksperimentas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 24, 08:33)
jei nepatiko - kita kalba. bet tai ne brokas. tai - pavykęs eksperimentas..smile.gif

tai aš ir sakau, man nepatiko, nes atrodo kaip brokas mirksiukas.gif būtent dėl tos priežasties man ir nepatinka. nekalbu konkrečiai apie vieną foto, apie visas sumoje. vienos atrodė daugiau brokuotos, kitos mažiau... blush2.gif turinio galvoje neturiu nei per nago juodymą. tik techninį aspektą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 24, 08:04)
tai aš ir sakau, man nepatiko, nes atrodo kaip brokas  mirksiukas.gif būtent dėl tos priežasties man ir nepatinka. nekalbu konkrečiai apie vieną foto, apie visas sumoje. vienos atrodė daugiau brokuotos, kitos mažiau.

bet bent jau maniškėje techninis aspektas, turint omenyje, ko siekta, būtent ir yra be priekaištų - tik dėl to aš ir leidau sau viešai pasidžiaugti smile.gif o va su turiniu, deja, labai didelis nulis smile.gif

ai, dėl skonio neverta toliau ginčytis wink.gif
Atsakyti
As priimu jusu eksperimentines foto. Sutinku, kad pvz. galzulkos nuotraukose kontrasto noreciau daugiau, bet dziaugiuosi su sayonara, as tokiu net eksperimentiniu nuotrauku neturiu kol kas smile.gif
Atsakyti
Ateinu su dar viena foto blush2.gif Eksperimentas blush2.gif
Ar verta laikyti ar tik į šiukšledėžę?
user posted image
Atsakyti
mūsų blog'o lankomumas nukrito iki beveik 0 smile.gif gal turite idėjų, kas būtų dar naudinga, ką dar sukelti, ką pakeisti? g.gif

Zuzu, gerai kad bandai. man siuo atveju atvirksciai gal norisi, ryskiu uzmerktu akiu ir neryskaus kazkokio "sapno" ar "svajones". siaip minties nepagaunu smile.gif todel matau tik eksperimentą...
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 24, 14:09)
Ateinu su dar viena foto
Tikrai gerai kad eksperimentuoji, taciau as taip pat minties nepagaunu irkokia ji bebutu, igivendinta labai buitiskai
Atsakyti