Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 10, 13:02)
aš tai tuo atveju laikaus vidurio pozicijos  lotuliukas.gif  - svarbu tas ir tas. Norint art vaizdžiai kalbant reikalingas ir arklas ir kas moka juom naudotis. Mokantis art be įrankio vis tik nepadarys taip kaip su juo, o nemokantis ir su turbo automatizuotu nesuars. Tik čia jau niuansai kiek su kuriuo įrankiu galima, kiek iš kurio galima ištraukt. Neturiu kur dėtis, tai savo situacijoj saviškį kamuoju kamuoju ir jis pasiduoda. Iš nevilties, nuo kankinimų gal laugh.gif

Va sitai minciai ir as pritariu, kad fotografuoja tai zinoma zmogus, bet jei technines galimybes ribotos... na tai ir auksine akis nieko nepadarys smile.gif
Atsakyti
Man šiaip laikas nesvarbus, todėl aš galėčiau ir kitą savaitgalį. Dar norinčių yra prisidėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 10 10, 13:32)
Man šiaip laikas nesvarbus, todėl aš galėčiau ir kitą savaitgalį. Dar norinčių yra prisidėt? smile.gif

kitas savaitgalis tinka smile.gif

kas dar i kompanija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 09, 18:06)
O dar gavau leidima, tai idesiu viena portreta. Cia vis is meeto smile.gif
Na vat as matyt kitaip matau.. vienintele doh.gif
Man nepatinka violetinis atspalvis, te nesupyksta Bite ir Wysnia, bet veido spalva numireliska, jei tai butu koks spacialus siuzetas saltumui pabrezti, tada taip, o dabar Bite sypsosi, ir geras emocijas uzmusa tas atspalvis, matos kad kreive kiek per daug paspausta lig melyno, nes net asfaltas tokio atspalvio

QUOTE(Degutė @ 2008 10 09, 21:27)
rudens ašaros
Nu, Degute, pas Tave ir ryzto doh.gif As jau saindien galvojau atsikelsiu anxciau pafotografuot, ale kaip tycia ruko nebuvo, bet tiesa sakant anxciau neatsikeliau, tik planavau i paskaita gerokai paveluoti biggrin.gif
o ka galiu pasakyt apie nuotraukas? super, ypac antra!!! savo kompozicija, taciau atspalviais, nors jie labai minimaliai skirasi - pirma smile.gif joje matau daugiau rusvumo

QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 11:50)
Sveiki smile.gif
Įdedu kelias rudenines miniatiūras jūsų teismui:
Na nezinau pire ko ir prikibti... smile.gif gal maziausiai patiko foto kur vienoje moteriske o kitoje gele, kazkaip nedera man jos smile.gif gal truputi kai kur truksta naturalumo, kiek dirbtinoka, bet cia tik kabinejimasis, kad butu dar geriau. siaip super suvaldyta atspalviai, kompozicija, formos, grazu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 13:08)
mano pasibadziojimas po pievas
Oj sekmingi smile.gif tik didesnes prasom kita karta 4u.gif tada ir pagyru bus daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 10, 14:04)
Na vat as matyt kitaip matau.. vienintele  doh.gif
Man nepatinka violetinis atspalvis, te nesupyksta Bite ir Wysnia, bet veido spalva numireliska, jei tai butu koks spacialus siuzetas saltumui pabrezti, tada taip, o dabar Bite sypsosi, ir geras emocijas uzmusa tas atspalvis, matos kad kreive kiek per daug paspausta lig melyno, nes net asfaltas tokio atspalvio

supykau beee.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif nu nežinau, nežinau.... subjektyviai žiūrint, man patinka ši nuotrauka su visais jos šaltais ir "numirėliškais" atspalviais blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Teismui smile.gif
Eksperimentavau su spalvom, sakykit kas jums prie sirdies. paskutineje nuotraukoje prei spalvu apsoliuciai nelista, gal jos ir geriausios g.gif nors norisi kzkokios nostalgijos.. bet manau nieko gero neisejo
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 10 10, 15:30)
supykau  beee.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif nu nežinau, nežinau.... subjektyviai žiūrint, man patinka ši nuotrauka su visais jos šaltais ir "numirėliškais" atspalviais  blush2.gif
Nu sakau kad as kzkokia nenormali doh.gif Arba apkaltinkim geriau mano monitoriu blush2.gif
O tai kaip tada mano atspalviai sakykite, man rodos pykstuos as su spalvom, tad prasom ant manes nepykti
Atsakyti
Grethen, atspalvius "numireliskus" ir as maciau bites foto. akyse tau nesivaidena biggrin.gif bet kita vertus, taip isryskeja akiu ir plauku rudumas... be to ne vienas portreture plug'inas uzdeda butent tokius ir dar numireliskesnius ax.gif todel i tai as jau imu ziuret taip pat atlaidziai kaip ir visokius "isdegimus" portretuose 4u.gif
del tavo foto, paskutines spalvos geriausios, ir siaip geriausia foto. dar antra patiko savo nuotaika, ale dar levelinciau iki "rudeninio" spalvu sodrumo (prilipinus pavadinima "su cinkeliu" tikrai puikiai prasisuktum) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 10, 14:58)
Teismui smile.gif
Eksperimentavau su spalvom, sakykit kas jums prie sirdies. paskutineje nuotraukoje prei spalvu apsoliuciai nelista, gal jos ir geriausios  g.gif  nors norisi kzkokios nostalgijos.. bet manau nieko gero neisejo

Man trečia geriausiai spalviškai patinka. Tik erdvės ten kiek daugiau norisi (kas čia man šiandien su ta erdve lotuliukas.gif ). O kur dangus, tai jau jis per ryškus ir nustelbia lapų spalvas, pritrūksta kažkaip subtilumo smile.gif

Pažiūrėjau Wyshnios portretą, kažkaip praleidus buvau. Tai man irgi šiuo atveju spalvos nepasiteisina schmoll.gif, daugiau jos atima ten nei prideda g.gif Ir dar akys taip kaip yra ten nelabai unsure.gif Kažkaip dėl tų akių g.gif , vienu metu man jos visur kliuvo, kai žvilgsnis taip nelabai natūraliai nukreiptas, tai paskui peržiūrėjau krūvą portretų, pastebėjau , kad kai kur toks žvilgsnis visai gražiai atrodo, bet šiuo atveju jis man per daug įtemptas
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 10, 16:06)
Grethen, atspalvius "numireliskus" ir as maciau bites foto. akyse tau nesivaidena biggrin.gif bet kita vertus, taip isryskeja akiu ir plauku rudumas... be to ne vienas portreture plug'inas uzdeda butent tokius ir dar numireliskesnius  ax.gif todel i tai as jau imu ziuret taip pat atlaidziai kaip ir visokius "isdegimus" portretuose  4u.gif
O man plauku rudumas neisryskeja, isryskeja violetinumas, o violetinumas priduoda zilumo. Dar specialiai atsidariau foto paziureti. bet cia tikrai negincitynas reikalas smile.gif tik man taip knieti tai foto ciut ciut gelsvumo priduot biggrin.gif
Atsakyti
Grethen, man geriausia trecioji, tik kaip Smiltis jau rase, erdves noretusi daugiau ir diafragma privert (kad maziau mergina isplauktu) arba fokuso i JA. o spalviksai si man lb lb rudeniska thumbup.gif
apie kitas: pirmoji ir ketvirtoji- tiesiog KITAS rakursas, del kokybes nesigincysiu smile.gif . antrojoje maziau dangaus- daugiau zemes (ir koju bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 10 spalio 2008 - 14:22
Isiuntinejau visiems, ka prisiminiau, pakvietimus sudalyvauti sekamdieni. Beje, naujokams irgi galima jungtis 4u.gif
Grethen, smagios nuotraukos, man gal 3 labiausiai patinka. Antra irgi liuks, bet as gal vos virsaus kirpciau; o dar trikdo tas desines puses konturas - susidaro ryskus seselis ant desines (nuotraukos) rankos ir plauku, tai daugus toks lyg sintetinis ir "priklijuotas". Manau, kad pazaidus splavomis, kaip sake Sansara, stiprai patobuletu.
Man Vysnios darytas Bites portretas labai opatiko; spalvos tik pabrezia naturalu grozi ir veido bruozus, na tiesiog vau! Beje, Vysnia, neslepk, pamokyk mus 4u.gif

Ko dar nepaminejau - patiko Kaktukes pasibadziojimai, Karbynes rukai (cia Kaunas, ar ne?), bet degutes aguonos tiesiog nuostabios! As irgi tos pirmos labai noreciau blush2.gif
Grazus evitos etiudai - 3 mano absoliuti favorite; taciau ir spalvotos patinka.
As siandien susiplanavau paveluot i darba, kad galeciau ruka pafotografuot - o jo nebuvo!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 10, 14:58)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Teismui smile.gif
Eksperimentavau su spalvom, sakykit kas jums prie sirdies. paskutineje nuotraukoje prei spalvu apsoliuciai nelista, gal jos ir geriausios  g.gif  nors norisi kzkokios nostalgijos.. bet manau nieko gero neisejo
Papildyta:
Nu sakau kad as kzkokia nenormali  doh.gif  Arba apkaltinkim geriau mano monitoriu  blush2.gif
O tai kaip tada mano atspalviai sakykite, man rodos pykstuos as su spalvom, tad prasom ant manes nepykti

Man 3 ir 4 smile.gif 4 tas melyna geltona man labai dera ir visai nesipjauna..o va 2 tai jau kazkaip per daug tu spalvu kai ir dangus ryskus ir zole zaliuoja ir lapai.. nelimpa prie akiu smile.gif
Atsakyti