Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 23, 15:25)
In My Humble Opinion

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 15:55)
Ei, nu tai paaskinsit jus man kas tas IMHO??!??!??! blink.gif

Ei tongue.gif

Pavydžiu šviesos eksperimentų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2008 10 23, 16:57)
noriu prisijungti į jūsų gretas  4u.gif
Sveika prisijungus smile.gif
Malonu matyti naujoka su kokybiska foto smile.gif Fokusas vietoj, su apsvietimu taip pat neblogai, wb nenusokes, zodz pradziai gerai smile.gif
O skaityti reiktu blog'a ir siaip google info pasieiskot

QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 17:00)
Nu kas cia vyksta, susimoket pries mane? blink.gif
Ka taip niekas ir nepaaiskins? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 23, 17:10)
Ne nu nusisausiu, garbes zodis! mega_shok.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Aaa...daejo daejo daejo,gi visos cia aiskina, bet as kaip visada biggrin.gif boze boze umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 spalio 2008 - 15:21
Na jei jau apie sviesa, tai dar paskutine foto.
Cia kzkaip viena diena taip pasiseseke man su ja smile.gif
komentaru visada laukiu (jei neuzknisau dar)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 spalio 2008 - 15:44
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 16:19)
Sveika prisijungus smile.gif
Malonu matyti naujoka su kokybiska foto smile.gif Fokusas vietoj, su apsvietimu taip pat neblogai, wb nenusokes, zodz pradziai gerai smile.gif
O skaityti reiktu blog'a ir siaip google info pasieiskot

dėkui dėkui, einu šviestis biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad buvo taip ilgai uztrukta su ND, kalta kalta kalta doh.gif

na kadangi po visu apsvarstymu ND taisyklės nepasikeite, taip pat ivertinusi paskutines jusu diskusijas SKELBIU ND TEMA "ŠVIESA".

Bandysiu per kelias dienas vel prie jusu jungtis (teko truputi pamirsti kuriam laikui fotografamima sad.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 10:17)
help.gif  mano PS raso man: "COULD NOT COMPLETE THE XXX COMMAND BECAUSE THE SCRATCH DISKS ARE FULL"  kas tas yr? cia kompiuterasta kviest reik ar koks biesas?  unsure.gif

Ką darei, kad gavai tokį pranešimą? Pritrūko RAM kažkokiai operacijai atlikti. Gal įrašei tiesiog per didelius parametrus kažkokius? Aš tokį pranešimą gavau, kai dariau crop su išmatavimais 600x900, o turėjau nurodyti 6x9 ar 60x90 tada būtų nesikeikę.
Jei yra per mažai scratch disk, galima nurodyti rankiniu būdu.
Va PS Elements help'e parodyta kaip:

When your system does not have enough RAM to perform an operation, Photoshop Elements uses a proprietary virtual memory technology, also called scratch disks. A scratch disk is any drive or partition of a drive with free memory. By default, Photoshop Elements uses the hard drive that the operating system is installed on as its primary scratch disk.

You can change the primary scratch disk or designate a second, third, or fourth scratch disk, to be used when the primary disk is full. Your primary scratch disk should be your fastest hard disk and have plenty of defragmented space available.

The following guidelines can help you assign scratch disks:

You can use up to four scratch disks of any size your file system supports. Photoshop lets you create up to 200 GB of scratch disk space.
For best performance, scratch disks should be on a different drive than any large files you are editing.
Scratch disks should be on a different drive than the one used for virtual memory.
Scratch disks should be on a local drive. That is, they should not be accessed over a network.
Scratch disks should be conventional (non-removable) media.
Raid disks/disk arrays are good choices for dedicated scratch disk volumes.
Drives with scratch disks should be defragmented regularly.
To change the scratch disk assignment:

Choose Edit > Preferences > Plug-Ins & Scratch Disks.
Select the desired disks from the Scratch Disks menu (you can assign up to four scratch disks).
Click OK.
Restart Photoshop Elements for the change to take effect.
Important: The scratch disk file that is created by Photoshop Elements must be in contiguous hard drive space. For this reason you should frequently defragment your hard drive. Adobe recommends that you use a disk tool utility, such as Windows Disk Defragmenter or Norton Speed Disk, to defragment your hard drive on a regular basis. See your Windows or Mac OS documentation for information on defragmentation utilities.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 23, 18:59)
Ką darei, kad gavai tokį pranešimą?

ištryniau dalį nuotraukų (ko nedariau jau apie 2metus blush2.gif ) ir vėl normaliai thumbup.gif
Bet lb didelis AČIŪS, kad nepatingėjai paaiškint aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 10:17)
help.gif  mano PS raso man: "COULD NOT COMPLETE THE XXXCOMMAND BECAUSE THE SCRATCH DISKS ARE FULL"  kas tas yr? cia kompiuterasta kviest reik ar koks biesas?  unsure.gif

Nu tas XXX... blush2.gif Jei ivestum i GOOGLE suzinotum ka tai reiskia... Sorry , juokauju... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 spalio 2008 - 19:05
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 23, 10:15)
californiagirl, neturiu mėlyno fono  schmoll.gif Turiu tik mėlynus naktinius (beje, siuvau pati prieš n metų  rolleyes.gif ), kurie atrodo pakankamai prabangiai kad būtų palaikyti suknele biggrin.gif

Ot neveikia mano galva siuo metu ir viskas doh.gif Dabar puikiai pamenu, kad mergina buvo melyna suknele, bet matyt man taip patiko ta melyna, kad uzstrigo kaip fonas lotuliukas.gif doh.gif Pagalvojau, kad vaiku nuotraukos melynam fone grazu butu ax.gif
Atsakyti

Jei jau su šviesa, tai ir aš pasidemonstruoju ax.gif
Komentarų ir kritikos taip pat mielai laukiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 10 23, 19:59)
Nu tas  XXX... blush2.gif 

turbut todel kompiuteris ir nenorejo daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 14:55)
Da viena, jau prastelesne

o man sita labai patiko thumbup.gif idomiai pamatytas pats kadras.

QUOTE(Žanė @ 2008 10 23, 14:57)
laba diena,

man tas seselis maiso g.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 10 23, 18:59)
Nu tas  XXX... blush2.gif  Jei ivestum i GOOGLE suzinotum ka tai reiskia... Sorry , juokauju... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti