Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aš nesu išpuoselėtų kompozicijų žinovas. vertinimas mano ituityviai primityvus: gražu-negražu. dabar gi laiptų prošvėsoje matomas objektas mane blaško. kas čia svarbus? žmogus ir spinduliai. laiptai nieko nereiškia, nebent paaiškina, kodėl fotografuota tokiu rakursu. vadovaujuosi chirurginiu principu - pjauti viskas, kas nereikalinga (berods mikelandželas irgi panašiai galvojo). ir primityviosios trečdalių taisyklės kvadrate niekas nepanaikino. gerai pakirpus apačią ir kiek kairės, viskas stoja kaip pagal vadovėlį. jei pro tuos laiptus nesimatytų lango ir užuolaidų ir da kažkokių kaktusų - siūlyčiau šope juos užtamsinti, kad akys nekliūtų....
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 15:13)

Na meginu, dar virsu teko nukirpti kad kvadratas liktu, bet tas sudalinimas man nepatinka...  g.gif  Dar meginu kita varianta. Sakykit visi kaip geriau smile.gif Is tikro man sis kadras patinka, tad noriu objektyvios nuomones, kad isspausciau is jo maximuma

Ė, o ka reiskia "IMHO"?  g.gif

In My Humble Opinion

Man labiau patinka tas variantas, kur tarpelyje pilkas kažkas. Bet kvadratas patinka todėl, kad "švariau" atrodo. Ir dar ten apačioje dešinėje yra toks baltas blizgantis taškiukas. Aš nesikabinėju prie taškų, tik akį traukia smile.gif
Atsakyti
o kodėl viskas turi būt pagal taisykles? šioje nuotraukoje erdvė kaip tik daro savo. ją apkarpius nebelieka tos nuotaikos, kuri yra pirminiame variante. taip, tas langas maišo, bet... velniop taisykles lotuliukas.gif

P.S. kvadrate man labai sustumta viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 23 spalio 2008 - 14:29
jo, pabandžiau, sustumta.

user posted image

ir pradinis variantas tikrai ne. o kodėl? o todėl IMHO smile.gif , kad ten iš pat pradžių tos erdvės ir nesijaučia. nežinau, gal dėl to, kad ant laiptų stovintis toks nekontrastingas, ar kad viskas atvirkščiai - laiptai fokuse, žmogus ne, nu plokštokas originalas. ir kaip neperseniausiai čia rašė, geriau perfotografuok biggrin.gif .
Atsakyti
Aš irgi ateinu su foto.. Noriu komentarų. (norejau sviesint, bet sviesinant dingsta sviesos srautas, nemoku paaiskint zmoniskai doh.gif nebelieka to apsvietimo virs iejimo ir dar horizontas: tiesinau pagal langus, tai grindinys nusikreivojo, because fotografavau biski is sono. pasiaiskinau tongue.gif )
...tik tik tik...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 23, 16:25)
Aš nesikabinėju prie taškų, tik akį traukia smile.gif
Saules puga, cia tik Tu viska matai biggrin.gif kai pasakei ir as pamaciau ta taska, bet kaip Bite sako, velniop biggrin.gif
va biski uzdejau miglos ant tos svieciancios vietos apacioje, kad neblaskytu demesio, taip ir paliksiu smile.gif Tik bisk nekokybiskai hihihi.gif
http://fotokudra.lt/img.php?img=151895

Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 10 23, 16:37)
ir kaip neperseniausiai čia rašė, geriau perfotografuok biggrin.gif .
Nu jo, gerai, pasistatysiu taburetka SMC ir lauksiu sviesos srauto ir zmogucio biggrin.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 16:39)
...tik tik tik...
O gal jb? nes dabar makalyne, ir spalvos ir formos, tie laikrodziai gerai atrodo (ir kokie durniai ju vienoj vietoj tiek pristate biggrin.gif )
Atsakyti
Nu ziuriu jus cia padirbejat katais , padirbejat.Grazios nuotraikos thumbup.gif . As tai neistengiu niekaip nieko niekada su tom nuotraukom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 15:39)
Aš irgi ateinu su foto.. Noriu komentarų. (norejau sviesint, bet sviesinant dingsta sviesos srautas, nemoku paaiskint zmoniskai  doh.gif nebelieka to apsvietimo virs iejimo ir dar horizontas: tiesinau pagal langus, tai grindinys nusikreivojo, because fotografavau biski is sono. pasiaiskinau tongue.gif )
...tik tik tik...

mda... turistinis... tsakant lotuliukas.gif doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 13:39)
Aš irgi ateinu su foto.. Noriu komentarų. (norejau sviesint, bet sviesinant dingsta sviesos srautas, nemoku paaiskint zmoniskai  doh.gif nebelieka to apsvietimo virs iejimo ir dar horizontas: tiesinau pagal langus, tai grindinys nusikreivojo, because fotografavau biski is sono. pasiaiskinau tongue.gif )

Sakyciau perfotografuot reikia, nes tas ''is sono'' man nepatinka, cia noretusi siokios tokios simetrijos ir tiesumo g.gif

Jums leidus kitas nuotraukas pakomentuosiu veliau. Tik aciu Degutei uz kontrazura ir peppi uz sayonara lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ei, nu tai paaskinsit jus man kas tas IMHO??!??!??! blink.gif

Da viena, jau prastelesne
user posted image
Atsakyti
laba diena,

noriu prisijungti į jūsų gretas 4u.gif
nuo vakar turiu taip vadinamą pusiau profesionalų fotiką biggrin.gif laimės pilnos kelnės, bet supratimo kol kas jokio doh.gif
būtik mielos, įmeskite kokį nors linką "fotografavimas čainikams" lotuliukas.gif

čia mano prisistatymo foto:
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 10 23, 15:49)
mda... turistinis... tsakant  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif norejau klausti is kur tu zmoniu cia priklijavai kol daejo kad cia "ne mano" zmones lotuliukas.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 23, 15:25)
In My Humble Opinion

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 15:55)
Ei, nu tai paaskinsit jus man kas tas IMHO??!??!??! blink.gif

4u.gif

Žane, pirmą psl pasiskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 23 spalio 2008 - 15:01