Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2008 10 23, 10:55)
o dar geri žmonės sako, kad yra labai didelis rusų kalba išleistų knygų knygynas prie geležinkelio stoties. bet vat ten tai aš niekaip nenueisiu ir iš viso tam rajone būnu kokius keturis kartus per metus. gal kam arčiau?

ten to paties, kaip ir žvėryne, filialas. todėl naujo kažko tikrai nerastum +/- kelios knygos dėl natūralaus jų nupirkimo. aš su tokia viltimi ten ėjau, o nuėjus pamačiau, kad niekuo nesiskiria tie knygynai. tik vietos gal kiek daugiau, tai erdviau išdėliota viskas. aš vis tikiuosi rasti fotografų gyvenimų/karjerų aprašymus, bet jie tokio tipo knygų net neužsakinėja... per juos galima užsisakyti asmeniškai daugelį knygų iš rusijos leidyklų, jei tik jie turi sutartį su jomis. Jei jau ieškoti knygų asortimento skirtumo, tai i Homo sapiens prie Hyper rimi nebent nuvažiuot.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 22, 21:55)
Tikrai ne visas, bet studijines kai kurios man tikrai negyvos, ypac nepatinka pire juodo fono, spalvotos foto juodame fone ir tuo labiau spalvoti vaikai juodame fone biggrin.gif man labai sunku reiksti savo mintis, jei galeciau kalbeciau pvz, gal tikrai taip ir reikia padaryti, tik reikia paieskoti.

Smagu, kad nevisas smile.gif
O tikėtis kad nuotraukos patiks visos ir visiems yra utopiška. Man svarbiausia kad nuotraukos patiktų man smile.gif

Studiją įsirenginėju ne dėl pajamų - tiesiog norisi daryti tai, kas man patinka ir kas man gražu. Vienintelis momentas, kur "lipu per save" - tai krikštynų nuotraukos studijoje. Ateity bandysiu ieškoti būdų labiau šito vengti.

californiagirl, neturiu mėlyno fono schmoll.gif Turiu tik mėlynus naktinius (beje, siuvau pati prieš n metų rolleyes.gif ), kurie atrodo pakankamai prabangiai kad būtų palaikyti suknele biggrin.gif

Anasko, man tavo nuotrauka dvelkia pokariu biggrin.gif Turbūt dėl apgriuvisių pastatų, tonavimo ir rūko. Siužetas su "pokariu" tai visai nesisieja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 23 spalio 2008 - 10:29
Evitafoto aciu biggrin.gif 4u.gif man irgi ta siena visai nevietoje, bet kitaip negalejau pagauti spindulius, o galu gale isejo pokarinis rukas biggrin.gif
Atsakyti
anasko, jeigu tu butent spindulius cia gaudei, gal geriau buvo palikti naturaliai spalvota. nes dabar ta kairioji foto puse kampe tai priemena neva tai ruka, neva tai siena apdriskusia, ar tai siaip neaisku ko ten baltuoja kazkaip nekokybiskai. tik kai pasakei, kad ten spinduliai, tada is antro ziurejimo pradejau izvelgt, kad ten is tiesu galejo buti kzk grazaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 23, 11:15)
Studiją įsirenginėju ne dėl pajamų - tiesiog norisi daryti tai, kas man patinka ir kas man gražu. Vienintelis momentas, kur "lipu per save" - tai krikštynų nuotraukos studijoje. Ateity bandysiu ieškoti būdų labiau šito vengti.

bet iš kitos pusės, jei blogas oras nesinori vilktis į gamtą, o namuose/kavinėje po bažnyčios- balius irgi nieko "kieto" neišlauši. Tai lieko arba studija arba likti be foto.. Turbut mažai kurie rinksis antra variantą.. ax.gif Mano nuomone, kaip planasB studija yra super. Galbūt daugiau idėjų, pasitart su klientu ko jis konkrečiai nori..
Man, asmeniškai, pobažnytinė dalis studijoj thumbup.gif aišku nepatyrę pozuotojai galėjo mažiau vaipytis hihihi.gif bet pvz ta kur abu ant arkliuko susėdę tai visi lb lb išgyrė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 23, 01:25)
Esu isidejusi Evitosfoto puslapiuka sau i favoritus ir daznai pasiziuriu.
As taip pat tongue.gif Ten randu labai labai geru kadru smile.gif
Nenoriu, kad Evitafoto suprastu mane neteisingai, kaip pati minejo, negali viskas patikti smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 10 23, 10:42)
Na ispudingai atrodo smile.gif Tik as bisk kaires pakirpciau, centruociau, nes dabar atrodo lyg netycia keli mm palikti kairiau, ir tas medis virsuj apsviestas blasko man demesi, chalturka, bet uzspalvinciau ji biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 10 23, 12:07)
O as jusu grieztam! teismui
Man tai labai labai norisi kontrasto, tada ir tas apsvietimas parysketu, nes as tai ji matau, neatrodo man kaip nekokybiska foto smile.gif

Kalbant apie knygas, ar buvote HUMANITE? pvz frymano knyga ten tik 36lt, bet man ten pasirode pilstymas kiek paskaiciau.. tokio amerikonisko stiliuko g.gif
Bet jei norite apie autorius pasiskaityti ar siaip meniniu foto pavartyt, tai butinai nueikit, ten meno knygynas, as ten kokias pora valandu tai liuosiai praleidziu doh.gif Ta vieta rojus, jei tik tureciau pinigu jauciu viska ir isleisciau biggrin.gif

Dominikonų g. 5, Vilnius
Knygynas dirba:
I-V 10-18 val.
VI 10-16 val.

Papildyta:
Na ir mano bandymai su sviesa smile.gif nezinau ka daryti su laiptu apacia..blasko ji, bet jei kepu, nebesijaucia tokia dinamika, tada kadras padalintas i 2 dalis..
user posted image
Atsakyti
Sayonara ir Portugalijoje Sayonara biggrin.gif
user posted image
ne mano kadras, įmetu tik ant prikolo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 23, 11:07)
Andiuska  4u.gif  gaila kad nera verysad.gif

O as jusu grieztam! teismui, kadangi pati jau prarandu objektyvuma visiskai. Foto aisku seimos albumui, bet gal galit kas nors pakomentuoti, ar pastabas parasyti 4u.gif  Del atspalviu nebarkit, norejau siltu spalviu tongue.gif

Atrodo tokia mūsų vaikystės foto - personažai neryškūs, juostelė jau pablukus.. smile.gif Tik vat neaišku, kudėl karuselė dešiniau?

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 23, 13:04)
Na ispudingai atrodo smile.gif Tik as bisk kaires pakirpciau, centruociau, nes dabar atrodo lyg netycia keli mm palikti kairiau, ir tas medis virsuj apsviestas blasko man demesi, chalturka, bet uzspalvinciau ji biggrin.gif

Aš kaip tik dešinės pakirpau, kad nebūtų visai centre. Man kaip tai tie šviesūs suolai atsveria. Ir medžio lapai atrodo reikalingi smile.gif
Čia juostelė smile.gif

Na ir mano bandymai su sviesa smile.gif nezinau ka daryti su laiptu apacia..blasko ji, bet jei kepu, nebesijaucia tokia dinamika, tada kadras padalintas i 2 dalis..

A man patiko tas vaizdas laiptų apačioj smile.gif Ir tos akys (lempos) iš viršaus stebinčios smile.gif Ir šviesos srautas geras.

QUOTE(peppi @ 2008 10 23, 14:18)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir mano bandymai su sviesa smile.gif nezinau ka daryti su laiptu apacia..

kirpk kvadratu.
Atsakyti
Kalbant apie knygas, ar buvote HUMANITE? pvz frymano knyga ten tik 36lt, bet man ten pasirode pilstymas kiek paskaiciau.. tokio amerikonisko stiliuko  g.gif
Bet jei norite apie autorius pasiskaityti ar siaip meniniu foto pavartyt, tai butinai nueikit, ten meno knygynas, as ten kokias pora valandu tai liuosiai praleidziu  doh.gif Ta vieta rojus, jei tik tureciau pinigu jauciu viska ir isleisciau biggrin.gif
Papildyta:

Tuo metu, kai mes tas knygas pirkom, Humanite jų nebuvo tikrai, nes per juos ir siuntėmės. O kaina tai gerokai didesnė buvo... Kaune verčiau eiti į "1000 ir 1 knygą" (Humanito "filialas"). Nors iš tikrųjų geriau neiti arba piniginę pamiršti namie.

O Tavo šviesa man labai patinka. Kai žvilgtelėjau į nuotrauką, pamačiau jos iki pusės laiptų (iki to pilko tarpelio) ir atrodė visai šauniai, o tie apatiniai laipteliai tikrai griauną trapų pasaulį ir trapią šviesą. Kaip būtų su kompozicija juos nukirpus - nežinau, bet man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 23, 11:07)
O as jusu grieztam! teismui, kadangi pati jau prarandu objektyvuma visiskai. Foto aisku seimos albumui, bet gal galit kas nors pakomentuoti, ar pastabas parasyti 4u.gif  Del atspalviu nebarkit, norejau siltu spalviu tongue.gif

nekeisčiau visiškai nieko smile.gif . man patinka tas šiltas atspalvis, patinka kadravimas, patinka rūkas...

kvadratas čia visiškai nesižiūrėtų IMHO. tegul būna taip, kaip yra. su visai trūkumais smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 10 23, 14:18)
ne mano kadras, įmetu tik ant prikolo biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 23, 14:51)
Tuo metu, kai mes tas knygas pirkom, Humanite jų nebuvo tikrai, nes per juos ir siuntėmės. O kaina tai gerokai didesnė buvo... Kaune verčiau eiti į "1000 ir 1 knygą" (Humanito "filialas"). Nors iš tikrųjų geriau neiti arba piniginę pamiršti namie.

o taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 10 23, 15:18)
lotuliukas.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 10 23, 15:47)
kirpk kvadratu.
Na meginu, dar virsu teko nukirpti kad kvadratas liktu, bet tas sudalinimas man nepatinka... g.gif Dar meginu kita varianta. Sakykit visi kaip geriau smile.gif Is tikro man sis kadras patinka, tad noriu objektyvios nuomones, kad isspausciau is jo maximuma
user posted image

user posted image

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 23, 15:51)
Njooo... biggrin.gif
O as ne apie informacinio pobudzio knygas, bet apie menines smile.gif O del kauno net nzn, kad yra, reiks kada pakeliui uzsukti smile.gif

Degute, o del dalinimo, manau kompoziciskai neteisingai kadra dalinti pvz. i 4/10 ir 6/10, kontrastas turi buti ryskus, nes kitaip ziurovui sukuriamas nepatogumo jausmas, nebelieka harmonijos. Cia ne as sugalvojau sia taisykle smile.gif tas pats ir mano pastaruosiuose pvz, vat negera kompozicija.. bet nzn ka su tais tarpais daryti
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 10 23, 16:04)
kvadratas čia visiškai nesižiūrėtų IMHO. tegul būna taip, kaip yra. su visai trūkumais  smile.gif 
Ė, o ka reiskia "IMHO"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 spalio 2008 - 14:09