Apie tas knygas. Berods tokias (na bent jau tema ir viršelio bei puslapių dizainas) pirkau prieš du metus dovanų. Pirkau Žvėryne, priešais transporto žiedą esančiame knygyne (ten yra du, tai pirkau kur knygos tik rusų kalba). Kiek pamenu serijoje buvo keturios knygos: šviesa ir apšvietimas, skaitmeninis apdorojimas, nuogas kūnas ir dar kažkokia. trys padovanojau, o vieną (žinoma apie nuogo kūno fotografavimą ) pasilikau. kai apdovanotasis sulaukė pilnametystės - apsikeičiau su juo į knygą apie šviesą ir apšvietimą. pasirodo ji reikalingesnė, bo šviesos mano gyvenime yra daugiau, nei... žodžiu knygos buvo ten. jei labai nelis, galiu nuesiu ir pažiūrėsiu. vienos kaina buvo 30-35 lt berods. aišku toks variantas tinka tiems, kad rusiškai supranta geriau, nei angliškai.
Kadras iš vasaros
šiluma
šiluma
mano PS raso man: "COULD NOT COMPLETE THE XXX COMMAND BECAUSE THE SCRATCH DISKS ARE FULL" kas tas yr? cia kompiuterasta kviest reik ar koks biesas?
QUOTE(andriuska @ 2008 10 23, 08:31)
...apsikeičiau su juo į knygą apie šviesą ir apšvietimą. pasirodo ji reikalingesnė, bo šviesos mano gyvenime yra daugiau, nei...
aš anksčiau buvau kategoriškesnė studijinės fotografijos atžvilgiu Sansara nespjaudyk, nespjaudyk negali žinot
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 10:17)
mano PS raso man: "COULD NOT COMPLETE THE XXX COMMAND BECAUSE THE SCRATCH DISKS ARE FULL" kas tas yr? cia kompiuterasta kviest reik ar koks biesas?
pilnas diskas muset. per nuotraukas persipildė atlaisvink vietos ir turetu veikti
peppi, nespjaudau nespjaudau nors ka jau cia. laku prispjaudyta vandeni jau reguliariai, pripratau prisipazint klydusi
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 09:17)
prasivalyk šiukšliadėžę, tada cookius (apie juos mažai išmanau), dar kažkada aptikau, kad lightroomas man C diske kopijuodavo visu RAW'u dublikatus labai greit diskas užsikimšo žodžiu tau reik C diską pravalyt ir kuo švariau tuo geriau jei pati nemoki - prašyk kokio draugo programerio nes aš vieną kartą trindama fontus iš kompo (jų pas mane gyvas biesas nes dirbu su tuo) ištryniau keletą sisteminių fontų tai kai kurios programos nuo to išprotėjo linksma prisiminti dabar kai biškį daugiau išmanau
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 10 23, 09:27)
...pripratau prisipazint klydusi
žinai, o gal visai sveika taip, ką ?
Ačiū, mergaitės, tik kad nuotraukos beveik visos D diske, o C diske minimaliai programų... visos reikalingos. O foto net i kompaktus susikelt negaliu, nes tas kur įrašinėja daikts užgrybavo, o pakeistas gal prieš puse metu Vienžo, nemyli manęs kompai
"karštos" žinios: frymano yra tik skaitmeninės fotografijos spec. efektai (irgi iš tos pačios serijos, sprendžiant pagal formatą ir dizainą). kaina 40 lt. dar yra labai košerna ly frosto knyga naktinė fotografija. didelio formato, gera poligrafija, kas sąlygoja 94 lt kainą. visos kitos knygos kažin ar vertos dėmesio, nes "visko po truputį" mišrainių yra ir lietuvių kalba.
o dar geri žmonės sako, kad yra labai didelis rusų kalba išleistų knygų knygynas prie geležinkelio stoties. bet vat ten tai aš niekaip nenueisiu ir iš viso tam rajone būnu kokius keturis kartus per metus. gal kam arčiau?
o dar geri žmonės sako, kad yra labai didelis rusų kalba išleistų knygų knygynas prie geležinkelio stoties. bet vat ten tai aš niekaip nenueisiu ir iš viso tam rajone būnu kokius keturis kartus per metus. gal kam arčiau?
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 23, 09:49)
Ačiū, mergaitės, tik kad nuotraukos beveik visos D diske, o C diske minimaliai programų... visos reikalingos. O foto net i kompaktus susikelt negaliu, nes tas kur įrašinėja daikts užgrybavo, o pakeistas gal prieš puse metu Vienžo, nemyli manęs kompai
pagalvok kas tau galėtų pažiūrėti kompą, garantuoju, kad užsikimšo nuo kažko
QUOTE(andriuska @ 2008 10 23, 09:55)
"karštos" žinios: frymano yra tik skaitmeninės fotografijos spec. efektai (irgi iš tos pačios serijos, sprendžiant pagal formatą ir dizainą). kaina 40 lt. dar yra labai košerna ly frosto knyga naktinė fotografija. didelio formato, gera poligrafija, kas sąlygoja 94 lt kainą. visos kitos knygos kažin ar vertos dėmesio, nes "visko po truputį" mišrainių yra ir lietuvių kalba.
aš tai anglistė visiška, man rusų skaityti yra provalas... jaučiu siūsiuos iš ebay kažkada, kai nutarsiu pranešiu, gal kas norės kooperuotis nes tada siuntimas pigesnis