QUOTE(sillwio @ 2008 10 22, 22:32)
Patariu nesiparinti. Sakykim užuolaidos resursas 30000 kadrų. Vidutiniškai 100 kadrų per savaitę = 5600 kadrų per metus = daugiau negu 5 metai. Po 5 metų DSLR bus pasenęs moraliai. Aš per nepilnus 3 metus padariau apie 20000 kadrų. Užuolaida gyva, o fotikas
jau klasika.
Nu bet as jau kai fotkinu tai fotkinu
jei kokia fotosesija (kuriu turejau vos pora
) tai 1000 taip ir pavarau.. uz tat neramu..
As girdejau, kad galima paziureti kzkokiu tai budu, kiek ju jau padaryta
bet matyt dar labiau uzsiparinciau
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 22, 23:08)
Gal galima konkrečiau, kurias mano studijines nuotrauklas turi galvoje? Visas iš mano tinklapio?
Tikrai ne visas, bet studijines kai kurios man tikrai negyvos, ypac nepatinka pire juodo fono, spalvotos foto juodame fone ir tuo labiau spalvoti vaikai juodame fone
man labai sunku reiksti savo mintis, jei galeciau kalbeciau pvz, gal tikrai taip ir reikia padaryti, tik reikia paieskoti.
Tiesiog Tavo foto man daug naturalesnes namu aplinkoje, arba paskutines kurias dejau cia, lauke. Situacijos atrodo tikros, gyvos, nesuvaidintos, o kada vaikas ruzavu uzpakaliuku pucia burbulus ant ant juodo tento, na nzn, as tai matau, labai aiskiai matau ne tik tai kas kadre, o tai kas vyko ir aplinkui, tai man nepatinka.
Bet tai tik mano asmenine nuomone ir siaip as neturiu jokios kompetencijos, kad i mane butu kreipiamas demesys. Atsiprasau jei sugadinau nuotaika, bet visad stengiuos islikt atvira