Pateiksiu ir as kelias savo rudenines nuotraukeles. Fotografuoti tik pradedu, todel apie tokias aukstumas, kaip jusu tik pasvajoti galiu.
Ruduo.
Su jokiu PS neprisilieciau. Ka tik gavau nauja monitoriu, tai planuoju pasimokyti su PS dirbti. O kol kas dar su monitoriaus spalvomis nesusitvarkau. Labai daug cia jusu parasyta, bet gal galit kuri nurodyti ka nors apie kalibravima? Bent jau ar galima rasti kokia programyte internete, o gal reikia tik pirkti?
Del dangaus perdegimu jau zinau...
Sveiki,
Na, apie visas foto su sviesos efektais galiu pasakyt, saunuoles, kad pagavot, bet turinio prasme nelabai, iskyrus Degutes kontrazura As saindien kaip tik kzka panasaus gavau SMC, bet nebeturiu ps... be apdirbimo neglaiu rodyt, nors dar net nzn kas gavos
Evitafoto, neiszeisk, bet studijines man taip pat labai sausos foto, nors siaip esu uzkietejus minimaliste, taciau nuotraukose man per daug saltumo, dirbtinumo. Dar jei sviesus fonas arba dirbtinai sukurtas su tam tikromis detalemis. O siuo atveju, blondine melyna suknele juodame fone, na nekabina, techniskai zinoma gerai
Ir sios nuomones manau negalima lyginti su prilipdytais drugeliais
Na, apie visas foto su sviesos efektais galiu pasakyt, saunuoles, kad pagavot, bet turinio prasme nelabai, iskyrus Degutes kontrazura As saindien kaip tik kzka panasaus gavau SMC, bet nebeturiu ps... be apdirbimo neglaiu rodyt, nors dar net nzn kas gavos
Evitafoto, neiszeisk, bet studijines man taip pat labai sausos foto, nors siaip esu uzkietejus minimaliste, taciau nuotraukose man per daug saltumo, dirbtinumo. Dar jei sviesus fonas arba dirbtinai sukurtas su tam tikromis detalemis. O siuo atveju, blondine melyna suknele juodame fone, na nekabina, techniskai zinoma gerai
Ir sios nuomones manau negalima lyginti su prilipdytais drugeliais
QUOTE(linole @ 2008 10 21, 21:30)
Pateiksiu ir as kelias savo rudenines
Pykst pokst ir viskas, megejiski peizazeliai atleiskQUOTE(linole @ 2008 10 21, 19:30)
Pateiksiu ir as kelias savo rudenines nuotraukeles. Fotografuoti tik pradedu, todel apie tokias aukstumas, kaip jusu tik pasvajoti galiu.
Ruduo.
Su jokiu PS neprisilieciau. Ka tik gavau nauja monitoriu, tai planuoju pasimokyti su PS dirbti. O kol kas dar su monitoriaus spalvomis nesusitvarkau. Labai daug cia jusu parasyta, bet gal galit kuri nurodyti ka nors apie kalibravima? Bent jau ar galima rasti kokia programyte internete, o gal reikia tik pirkti?
Ruduo.
cia gal Birstonas?
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 21, 20:48)
Pykst pokst ir viskas, megejiski peizazeliai atleisk
Kaktuke, Birstonas.
QUOTE(linole @ 2008 10 21, 20:00)
desiu ir as keleta kadru is Birstono, gyvenu dabar cia.
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 21, 19:48)
Sveiki,
taigi cioce, aš ir parašiau, kad turinio, gaila, nėra, yra tik šviesa..
Degutės herojų tai į parodą reik, aš iki šiol žvengiu
QUOTE(Degutė @ 2008 10 21, 15:12)
ir aš ir aš tokią šviesą mėgstu!
kokis kontražūras
QUOTE(sayonara @ 2008 10 22, 08:54)
taigi cioce, aš ir parašiau, kad turinio, gaila, nėra, yra tik šviesa..
Tai as supraaaantu! Visad skaitau kas ka raso, bet kadangi kalbejau apie visas, tai ir pakomentavau bendrai Nors atseit niekas komentarams nedejo, bet gal kzkas tikejos koki komplementa gaut QUOTE(Grethenn @ 2008 10 22, 10:07)
Tai as supraaaantu! Visad skaitau kas ka raso, bet kadangi kalbejau apie visas, tai ir pakomentavau bendrai Nors atseit niekas komentarams nedejo, bet gal kzkas tikejos koki komplementa gaut
jooo, aš tai tikėjausi, kad kas nors nualps iš susižavėjimo mano šviesa
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 22, 11:07)
Tai as supraaaantu! Visad skaitau kas ka raso, bet kadangi kalbejau apie visas, tai ir pakomentavau bendrai Nors atseit niekas komentarams nedejo, bet gal kzkas tikejos koki komplementa gaut
o tu, kad iliuzijų nieks neturėtų suvarei?
QUOTE(bite maja @ 2008 10 22, 12:58)
o tu, kad iliuzijų nieks neturėtų suvarei?
Ner cia ko svaigt QUOTE(Grethenn @ 2008 10 22, 12:08)
Ner cia ko svaigt
nu jo. per daug pasikels. nesusišnekėsim po to