Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sayonara, man sitas apsvietimas wub.gif o spalvos ar kontrastas koreguoti PS? Turbut Dina Marie ziurejai? As neseniai irgi varciau jos puslapi, tai tokia pat mintis atejo. As irgi turiu toki apsvietima, bet viena vienintele fotke verysad.gif pagavau vakare apie 18val (rugpjuti)pries saule beveik
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 21 spalio 2008 - 12:52
Gaziulka, žinau kad sayonaros aprašytą efektą seka ir migla, bet man vistik tavo nuotraukose norėtųsi kažkiek ją naikinti pridedant daugiau kontrasto.

Sayonara, žinai, man kažkaip keista, kaip studijinės nuotraukos gali būti negražu - gi ten viskas taip lygu, švaru, gražiai apšviesta ir išryškinta hihihi.gif Bet turbūt tau studijinės nuotraukos kaip man "montažiukai" - nuotraukos su prilipdytais drugeliais ir pan. Beskonybė ir tiek biggrin.gif Tikrai nuoširdžiai negalėčiau vertinti tokių darbų schmoll.gif Todėl labai ačiū už komentarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 21, 12:49)
Sayonara, man sitas apsvietimas  wub.gif  o spalvos ar kontrastas koreguoti PS? Turbut Dina Marie ziurejai? As neseniai irgi varciau jos puslapi, tai tokia pat mintis atejo. As irgi turiu toki apsvietima, bet viena vienintele fotke verysad.gif pagavau vakare apie 18val (rugpjuti)pries saule beveik
user posted image

nea, čia absoliučiai niekas nekoreguota, tik šiukšlytes kelias nuklonavau ir sumažinau, net nešarpinau, nes labai skubėjau pasidžiaugti. biggrin.gif dabar jau nagus graužiu, kodėl ne su kokiu normaliu modeliu, o su nereikliu kabliu bandžiau biggrin.gif

ne dina marie, o jessica claire http://www.jessicaclaire.net/
pasiknist gerai reikia, kad tas jos fotkes su migla susirast.

o Tavo foto jo, irgi iš tos serijos biggrin.gif pasirodo, visi taip moka, tik man vienai, durnikei, tik dabar išėjo lotuliukas.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 10 21, 12:49)
Gaziulka, žinau kad sayonaros aprašytą efektą seka ir migla, bet man vistik tavo nuotraukose norėtųsi kažkiek ją naikinti pridedant daugiau kontrasto.

Sayonara, žinai, man kažkaip keista, kaip studijinės nuotraukos gali būti negražu - gi ten viskas taip lygu, švaru, gražiai apšviesta ir išryškinta  hihihi.gif  Bet turbūt tau studijinės nuotraukos kaip man "montažiukai" - nuotraukos su prilipdytais drugeliais ir pan. Beskonybė ir tiek  biggrin.gif  Tikrai nuoširdžiai negalėčiau vertinti tokių darbų  schmoll.gif  Todėl labai ačiū už komentarą smile.gif

4u.gif blush2.gif aš retai pasisakau apie studijinę foto, todėl nejaukiai jaučiuos, lyg įžeisdama rolleyes.gif
Atsakyti
O as uztat tik dabar pastebejau desninguma kaip isgauti toki efekta bigsmile.gif pagal seseli jei ziureti, visur gaunasi saule mazdaug 30' i sona nuo kontrines pozicijos ir plius vakarine saule. Bl....ba teks laukti kitos vasaros cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 10 21, 13:11)
O as uztat tik dabar pastebejau desninguma kaip isgauti toki efekta  bigsmile.gif  pagal seseli jei ziureti, visur gaunasi saule mazdaug 30' i sona nuo kontrines pozicijos ir plius vakarine saule. Bl....ba teks laukti kitos vasaros  cool.gif

nereik laukt kitos vasaros, aš šitą kadrą padariau šeštadienį, išryškinau juostą ir va vakar turėjau rezultatą bigsmile.gif
šįvakar,. manau, bus erdvės tokiems eksperimentams. kas turit galimybių, eikit fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau ta nuoroda, kokios jausmingai-aistringos foto wub.gif Aciu Sayonara 4u.gif
Nu ziuresim, bet nei karto nepavyko taip pagauti, kad ir saule buvo. Jauciu dar erdve reikalinga g.gif Nu ziuresim kas gausis siandien
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 21, 12:00)
Sveiki,

noriu parodyti, kad man pagaliau gavosi vienas šviesos efektas. ilgai bandžiau jį pagauti taip, kaip norėjau, ir pagaliau gavosi. gaila,. kad turinio nulis  lotuliukas.gif bet teks bandyti toliau, man labai patinka tokioje šviesoje žmonių fotografijos..smile.gif

ale tai man vis tiek mistika kaip tu čia taip gavai g.gif jei nepamiršiu, netingėsiu ir jei dar bus saulės, reiks varyt į mišką prie namų vakare. gal ką panašaus gausiu unsure.gif
Atsakyti
ir aš ir aš tokią šviesą mėgstu! lotuliukas.gif

user posted image

Bet šiaip, tokio tipo nuotraukose man nepatinka tas blankumas. Aišku, autokasnors pakoreguoja jį kartais. Ir dar dažnai saulės zuikiai atsiranda. O šiaip gamtą mėgstu taip fotkinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 21 spalio 2008 - 14:15
QUOTE(Degutė @ 2008 10 21, 14:12)
ir aš ir aš tokią šviesą mėgstu!  lotuliukas.gif

user posted image
Bet šiaip, tokio tipo nuotraukose man nepatinka tas blankumas. Aišku, autokasnors pakoreguoja jį kartais. Ir dar dažnai saulės zuikiai atsiranda. O šiaip gamtą mėgstu taip fotkinti smile.gif

uoj, negaliūūūūū, tuoj numirsiu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Degute lotuliukas.gif koks oduvanchikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 21, 14:12)

lotuliukas.gif Oi cia man nuotaika is ryto pakelei thumbup.gif lotuliukas.gif Parduoti kur nors toki kadra gali biggrin.gif

Evita, labai puikus studijinis darbas, grazus modelis, nuotaika... Neturiu jokiu priekaistu 4u.gif
Atsakyti
Sayonara, geras linkas, dekui!
Atsakyti