galutinai nuspręsta, kad
MEETAS ŠĮ SEKMADIENĮ (Spalio 12 d.) 12 VAL. VCUP PARDUOTUVĖJE 5 A. ESANČIAME ORANŽINIAME BARE
po rinkimų mielai kviečiame atlikti pareigą šiam skyreliui ir sudalyvauti
gerai nukonkuravau?
P.S. į rinkimus eisim po myto
QUOTE(innguta @ 2008 10 10, 12:10)
ojejjjjj kaip grazu, tik nesakyk, kad tu cia su tokiu fotiku beveik kaip mano tokius sedevrus kuri
kažkodėl visiškai nenuostabu...net nežinau kodėl
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 10, 11:25)
kažkodėl visiškai nenuostabu...net nežinau kodėl
man tai dar toli iki tokio lygio, bet gal gali paaiskinti kaip galima padryti taip, kad kai kurie objektai ryskus, o uz ju viskas isplaukia? ar cia jau su kompu padaryta?
QUOTE(innguta @ 2008 10 10, 12:29)
man tai dar toli iki tokio lygio, bet gal gali paaiskinti kaip galima padryti taip, kad kai kurie objektai ryskus, o uz ju viskas isplaukia? ar cia jau su kompu padaryta?
nepasakysiu, nes nuotrauka ne mano. Bet pvz. mano užvakarykščiai lašai fotkinti su dar paprastesniu fotiku. Pasirenkant siaurą ryškumo zoną fonas išsiplauna natūraliai, be jokių PS. O ir rūkas čia padeda. Va kad ir šioje - ps tik sumažinta ir vos paryškinta. Daugiau nieko.
Evitafoto, pirma tokia neutrali mano akimis žiūrint. Negaliu pasakyt, nei kad nepatinka, nei kad labai jau super.
Antrojoje kliūna man merginos smakras. Na bet čia manau mano asmeninė problema nes man nuotraukose negražu kai smakras pakeltas, veidas iš kart putlesnis pasidaro.
Trečioji patiko labiausiai iš visų sudėtų. Tas sugretinimas su plakatu mano manymu labai vietoje.
Ketvirtojoj kampo kito norėtųsi. Šiaip gražiai matosi šviesa krenta. Gražus vertimas į j/b
5,6,7 techniškai tvarkingos ir tiek.
Aštuntoji visai patiko. Aišku, matosi, kad tas lapas ten dirbtinai įspraustas į dantis, bet kodėl gi ne? kartais ir pozuota nuotrauka gali būti graži. Akys atmerktos gražiai žiūrisi.
Pakalbėjom kauniečiai apie susitikimą ir tuo viskas baigėsi Tai gal Kaune irgi verta būtų padaryt? pvz kitą savaitę.
Antrojoje kliūna man merginos smakras. Na bet čia manau mano asmeninė problema nes man nuotraukose negražu kai smakras pakeltas, veidas iš kart putlesnis pasidaro.
Trečioji patiko labiausiai iš visų sudėtų. Tas sugretinimas su plakatu mano manymu labai vietoje.
Ketvirtojoj kampo kito norėtųsi. Šiaip gražiai matosi šviesa krenta. Gražus vertimas į j/b
5,6,7 techniškai tvarkingos ir tiek.
Aštuntoji visai patiko. Aišku, matosi, kad tas lapas ten dirbtinai įspraustas į dantis, bet kodėl gi ne? kartais ir pozuota nuotrauka gali būti graži. Akys atmerktos gražiai žiūrisi.
Pakalbėjom kauniečiai apie susitikimą ir tuo viskas baigėsi Tai gal Kaune irgi verta būtų padaryt? pvz kitą savaitę.
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 10, 11:45)
nepasakysiu, nes nuotrauka ne mano. Bet pvz. mano užvakarykščiai lašai fotkinti su dar paprastesniu fotiku. Pasirenkant siaurą ryškumo zoną fonas išsiplauna natūraliai, be jokių PS. O ir rūkas čia padeda.
rukas muiliniu stichija, bet kokia diafragma parinkus fonas issiplauna
man dar mokytis ir mokytis iki Karbynes kokybes, betgi ne fotoaparatas fotografuoja, o fotografas
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 12:52)
rukas muiliniu stichija, bet kokia diafragma parinkus fonas issiplauna
nesąmonė, kaitaliojant ją kaitaliojas ir vaizdas Plius fonas išsiplauna ne tik esant rūkui. Su muiline.
Pvz. - fota prasta, bet kiek išsiplauna ir be rūko matosi.
Labuks
o vat šitos man labai patinka Labai nuoširdžiai ir natūraliai tau čia viskas gavosi jaučiu kad man labiau tokia natūrali fotografija, nei studijinė, nors ir studijinių būna gražių foto Baltai pavydžiu tau to ką darai
gerayyy , patinka man labai Gal šiek tiek erdvės daugiau norisi, bet iš esmės gražiai sudėliojai, spalvos geros. Gali didesnes foto tik dėt
Labai patiko Karbynės tiltai rūke ir Degutės aguonos
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 10:50)
o vat šitos man labai patinka Labai nuoširdžiai ir natūraliai tau čia viskas gavosi jaučiu kad man labiau tokia natūrali fotografija, nei studijinė, nors ir studijinių būna gražių foto Baltai pavydžiu tau to ką darai
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 12:08)
mano pasibadziojimas po pievas
gerayyy , patinka man labai Gal šiek tiek erdvės daugiau norisi, bet iš esmės gražiai sudėliojai, spalvos geros. Gali didesnes foto tik dėt
Labai patiko Karbynės tiltai rūke ir Degutės aguonos
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 12:52)
betgi ne fotoaparatas fotografuoja, o fotografas
aš tai tuo atveju laikaus vidurio pozicijos - svarbu tas ir tas. Norint art vaizdžiai kalbant reikalingas ir arklas ir kas moka juom naudotis. Mokantis art be įrankio vis tik nepadarys taip kaip su juo, o nemokantis ir su turbo automatizuotu nesuars. Tik čia jau niuansai kiek su kuriuo įrankiu galima, kiek iš kurio galima ištraukt. Neturiu kur dėtis, tai savo situacijoj saviškį kamuoju kamuoju ir jis pasiduoda. Iš nevilties, nuo kankinimų gal
Nors dėl tos savo "kokybės" tik kaip jau kada minėjau ...ai nežinau...diena taip, diena kitaip - ir ar imu prasilaužt ar tik atsitiktinumai nežinau net... Alia ir nesvarstau.
QUOTE(Baccardi @ 2008 10 10, 12:48)
Evitafoto, pirma tokia neutrali mano akimis žiūrint. Negaliu pasakyt, nei kad Pakalbėjom kauniečiai apie susitikimą ir tuo viskas baigėsi Tai gal Kaune irgi verta būtų padaryt? pvz kitą savaitę.
na mano tokie pasukaliojimai senojoj temoj liko ... as uz tik mano laikas ribotas:galiu savaitgaliais, o darbo dienom tik nuo 18 val.