Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 10 19, 17:15)
manau, kad geriausiai išmokintų (arba bent jau pramokintų) specialūs kursai.

visų pirma dėl to, kad ten pateikiama informacija nuo nulio, ji yra susisteminta ir parengta pagal tam tikras metodikas.
visų antra, kursuose dėsto profesionalai, kurių kompetencija nekels abejonių.
visų trečia, jeigu nepatiks ar nebus pateisinti lūkečiai, bus kam reikšti pretenzijas.
visų ketvirta, kai moki pinigus, tai veikia kaip stimulas pačiam stengtis.
ir t.t. smile.gif

sutinku drinks_cheers.gif jei is kursu gauni tai, ko tikiesi, bet, kaip jau minejau, bandziau ieskot. trejus kursus radau, bet atsiliepimai apie juos nelabai schmoll.gif , o moketi pinigelius ir nieko doro negaut irgi nesinori blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2008 10 19, 17:22)
gal zinot kokius kursus?

Ir gal vis delto kas patartu del fotiko? 4u.gif

per google kursus galima susirast 4u.gif mirksiukas.gif

o del fotiko sioje temoje jau kazkuris dalyvis rase smile.gif , galiu pacituot jo mintis svais zodziais ax.gif : kiekvienam idividualiai, kai paimi fotoaparata i rankas jis turi "prilipti" mirksiukas.gif , buti patogus rankoje.
Atsakyti
Aisku... Na, bandysiu surasti SAVO fotika ir SAVO kursus biggrin.gif
Atsakyti
viktorija09, nežinau, kas ką apie kuriuos kursus sakė, bet jeigu nė vieni netinka kažkam, tai gal čia ne kursuose esmė? smile.gif netikiu, kad nė vieni netiktų ir nieko doro neduotų žmogui, norinčiam mokytis..smile.gif
Tu nueik į kuriuos nors ir susidaryk savo nuomonę. 4u.gif

plepute, dėl fotiko, jau atsakė kažkas. sunku patarti ką nors, kai naudoji kažkurią vieną firmą ir ją myli ir da rnežinai, ko kitas žmogus nori, kuo tiki, ko mokosi, kokios finansinės galimybės ir pan.
Ieškok ir rasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 spalio 2008 - 15:58
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 19, 14:20)
kartais rezultatui to neuztenka, jei neesi ir prigimties gaves "kitokio matymo" smile.gif

o šitoj vietoj leisiu sau nesutikt. Taip įgimtas talentas nėra išgalvotas dalykas, tačiau žmogus negaudamas greit norimo rezultatato pernelyg greit yra linkęs nurašyti save ar kitą kaip "neapdovanotą tuo iš prigimties".
Esu gyvenime susidūrus su keliais atvejais, kurie kitų akimis "neapdovanoti" savo atkakliu darbu iš tos prigimties atkapstė tiek, kad po eilės metų prašoko tuos "apdovanotuosius". Tiesa ne fotografijos, o dailės, muzikos srityse. smile.gif Slidus dalykas ta "prigimtis", kad lengva ranka numoję galėtume pasakyti kas kam duota, o kas ne. smile.gif
Ne taip ir retai (ne visada aišku) mano supratimu tai būna "apdovanotųjų" triukas, kurie kitų atžvilgiu linkę jaustis labiau "apdovanotais" . smile.gif

Dėl savęs šiuo atžvilgiu esu rami, jei tai buvo užuomina į tai, kad na ne man tai, nes pernelyg ilgai (tuo ko privardinai domiuosi) neparodau rezultato. Dar ir kaip man. Esu tuo visiškai įsitikinus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 19 spalio 2008 - 16:23
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 16:12)
Taip įgimtas talentas nėra išgalvotas dalykas, tačiau žmogus negaudamas greit norimo rezultatato pernelyg greit yra linkęs nurašyti save ar kitą kaip "neapdovanotą tuo iš prigimties".

Labai tesingai kalbi!
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 16:12)
Esu gyvenime susidūrus su keliais atvejais, kurie kitų akimis "neapdovanoti" savo atkakliu darbu iš tos prigimties atkapstė tiek, kad po eilės metų prašoko tuos "apdovanotuosius"

o aš interpretuočiau šį pasakymą...
o kas įvardino kada jau žmogus prašoko smile.gif ?
tada, kai masės jį pripažino? o gal tada kai jis pats su savimi nirvanoje užsikaifavo? labai individualu smile.gif

man tarkime svarbu, kad aš gaučiau pasitenkinimą fotografuodama...kitam svarbu, kad jį žinotų ir pažintų ax.gif o trečias, neturėdamas žalio supratimo apie fotografiją iš šono gali nuspręsti, kad vienas kitą prašoko smile.gif ar ne taip būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 19 spalio 2008 - 17:28
QUOTE(peppi @ 2008 10 19, 18:26)
o gal tada kai jis pats su savimi nirvanoje užsikaifavo?

Nieko panašaus wink.gif , bet nesiplėsiu, ką norėjau pasakyti dėl "prigimties" jau pasakiau. 4u.gif

Man svarbu išmokti fotografuoti ir tuo esu iki ausų susižavėjus. Be abejo norisi, kad tai būtų gražu ir dar kam nors be manęs smile.gif Nerūpėtų nerodyčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 19 spalio 2008 - 17:46
dedu savo siandienini bandyma, man visai patinka, noriu jusu nuomones. 4u.gif
geriau spalvota ar jb, ar nera pabeges fokusas? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man labiau patinka juoda-balta.
Kokia stipri moteris... nenustebciau, jei ji visiems vadovavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 15:37)
Mano pagrindinis mokytojas yra knyga "skaitmenine fotografija" (tuoj vel komentarai pasipils  biggrin.gif ) visos dar neperksiaciau tik dali
del pirmu nuotrauku sutinku, kad jos yra tamsios man atrodo esu minejusi kad jose apsvietimo truko ir blykste nepadejo, arba kaip jau minejau su ISO perspaudziau  blush2.gif

Aš truputėli įsiterpsiu... Kurio autoriaus šio pavadinimo knygą rekomenduotumėte? Nes knygyne radau bent 5 tokio pačio pavadinimo, tik skirtingų autorių knygas...
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 10 19, 20:09)
Man labiau patinka juoda-balta.
Kokia stipri moteris... nenustebciau, jei ji visiems vadovavo smile.gif

tai kad ir dabar tebevadovauja namie lotuliukas.gif
pabandyk ka nors ne taip padaryt kaip ji pasake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 19, 19:15)
tai kad ir dabar tebevadovauja namie  lotuliukas.gif
pabandyk ka nors ne taip padaryt kaip ji pasake  doh.gif

hihihi.gif belieka susitaikyti siuo atveju. juk ji ne tik vadovaujanti, juk ji dar ir emocionali labai, ar ne?
Atsakyti