Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 10 19, 11:33)
Jei kazkam (niekam) jis nepriimtinas irgi gerai - pas mane vadinasi utopines idejos  tongue.gif

Tai kad neutopinės, kam tik kažko konkretaus reikia labai gerai jei parašo ko konkretaus 4u.gif
Atsakyti
westa, kad ir nebeuzsuki (o gaila), su gimtadieniu! birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 10 19, 10:35)
P.S. Taisyklės laužomos, kai jos išmoktos, kaip daugybos lentelė. Priešingu atveju tai iš karto krenta į akis.
Damn, gal viena kart gyvenime reiktu pasiskaityt koki strapsneli apie taisykles lotuliukas.gif Zinau tik 3ju trecdaliu taisykle biggrin.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 11:43)
Mokausi aš labai labai lėtai ir kartais tikrai sunku būdavo būti čia, kai mačiau kokiu greičiu pažangą daro žmonės pradėję lyg ir vėliau už mane
Karbyne smile.gif cia siaip patarimas, mano ir kitu praktika rodo, kad kartais reik daugiau dometis, ziureti daug daug pavyzdziu, atkreipt demesi i daug dalyku, kad atrasti sao stiliu, kad ismokti i realybe pazvelgt kitaip. Daug kas sako, jog reikia fotkint fotkint ir dar karta fotkint, bet kartais rezultatui to neuztenka, jei neesi ir prigimties gaves "kitokio matymo" smile.gif
Atsakyti
Beje, kodel neskelbiama nauja ND tema? Daliai musu tie ND dar reikalingi, paskutini karta buvo 12 nuotrauku. Ir naujokai jungiasi...

Westa, su Gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Nesuprantu, koks sitoje temoje magnetas isiutas, kad taip traukia cia mastau.gif biggrin.gif

Westa, su gimtadieniu!!! happybday.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Afnola @ 2008 10 18, 07:36)
Mergaites pas mane visa foto aparatura. Yra viskas ko reikia profesonaliam fotografui, bet viena beda viena bijau pradeti. Yra namuose fotoparatas Nikon D200. Gal atsirastu mokytoju privaciu sitame forume?

aaaaaa..... o čia galingas išpardavimas koks nors buvo, kad net nepradėjus fotografuoti, nusipirkai profesionalią aparatūrą? bigsmile.gif

dėl privačių mokytojų.. nežinau, gal kas ir imtųsi? bite?? biggrin.gif nors bitė tik su fotografavimu dirba, o ne su baimėm biggrin.gif

p.s. tik neįsižeisk, čia žodžių žaismas suveikė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 spalio 2008 - 14:14
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 11:43)
Mokausi aš labai labai lėtai ir kartais tikrai sunku būdavo būti čia, kai mačiau kokiu greičiu pažangą daro žmonės pradėję lyg ir vėliau už mane (tarkim  tos pačios Elinos atvejis - kai ji pati buvo pagauta entuziazmo, kaip sparčiai matėsi, kaip kinta jos nuotraukos). O aš pati juk buvau jau pirmoje temoje, dar tokių temų užuomazgose...ir mačiau, kaip ateina ir pralenkia, o aš vis lieku lieku ir lieku. Iki to laiko kai žmonės bent kai kuriose mano nuotraukose ėmė matyti kažkokį rezultatą praėjo bene 3 metai  mastau.gif , nors kai kurie dalykai (tarkim kompoziciniai) teoriškai atrodė aiškūs dar iki noro mokytis fotografuoti. Tai per tiek laiko nors noras mokytis niekur nedingo, bet rezultato "čia, dabar, viems skoniams ir visom prasmėm" tikrai išmokau nebesitikėti. Nes su tokiu požiūriu jau n kartų būčiau viską metus, o va vis dar bandau kabintis ir save įtikint kad prasilaušiu.
Va toks pasisakymas sekmadieniui. Dėkui visiems už komentarus, jei į juos sureaguoju to tikrai nereikia priimti kaip ginčo ar kaip priekaišto, kad pasakyta kažkas ko man visai nereikėjo. Reikia man visko. Ir viską vertinu. Ir su laiku mokausi atsirinkti kas man mokytis padėtų.

drinks_cheers.gif as irgi jungiuos prie letai besimokanciu unsure.gif , nes greiciau, ko gego, neiseis ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
As noriu prisijungti prie jusu. Gal jau kalbejote apie tai, bet dabar svarstau - koki fotika nupirkti. nieko nemoku, bet planuoju greit ismokti hihihi.gif Gal patartumete i koki orientuotis? Jei jau apie tai snekejote, gal kas pasakytu kur ieskoti ax.gif
Aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Afnola @ 2008 10 18, 09:36)
Gal atsirastu mokytoju privaciu sitame forume?

gera tavo mintis blush2.gif tikiuosi nesupyksi jei ir as pasinaudosiu tavo "skelbimu" 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as ir meginau ieskoti savarankisai internete foto mokymu blush2.gif , bet paskaicius, kad is ju nieko gero verysad.gif , sustojau. o gal Klp atsirastu supermamu, kurios galetu padet? g.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei Vilniuje kas pamokintu,as prisijungciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 10 19, 15:03)
Jei Vilniuje kas pamokintu,as prisijungciau cool.gif

manau, kad geriausiai išmokintų (arba bent jau pramokintų) specialūs kursai.

visų pirma dėl to, kad ten pateikiama informacija nuo nulio, ji yra susisteminta ir parengta pagal tam tikras metodikas.
visų antra, kursuose dėsto profesionalai, kurių kompetencija nekels abejonių.
visų trečia, jeigu nepatiks ar nebus pateisinti lūkečiai, bus kam reikšti pretenzijas.
visų ketvirta, kai moki pinigus, tai veikia kaip stimulas pačiam stengtis.
ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 19, 16:15)
manau, kad geriausiai išmokintų (arba bent jau pramokintų) specialūs kursai.

visų pirma dėl to, kad ten pateikiama informacija nuo nulio, ji yra susisteminta ir parengta pagal tam tikras metodikas.
visų antra, kursuose dėsto profesionalai, kurių kompetencija nekels abejonių.
visų trečia, jeigu nepatiks ar nebus pateisinti lūkečiai, bus kam reikšti pretenzijas.
visų ketvirta, kai moki pinigus, tai veikia kaip stimulas pačiam stengtis.
ir t.t. smile.gif

gal zinot kokius kursus?

Ir gal vis delto kas patartu del fotiko? 4u.gif
Atsakyti