QUOTE(Karbynė @ 2008 10 18, 15:39)
Dėkui pakomentavusiems. Kad nuotraukos nėra kažkiom išskirtinės - savo matymo kampu ar dar kuo sutinku , nedažnai aš tuos peizažus fotografuoju (ypač mieste) , todėl pirminis tikslas išmokt tą padaryt bent tvarkingai. Gal kada kas ir gausis. Po 3-jų metų
Gausis gausis.
As sakyciau kartais tiesiog butina parasyti, apie ka butent nori isgirsti komentaru. Siuo atveju del to, ar tvarkingas peizazas. Jei butu klausiama del spalvu, rasytume del spalvu. Netaikau cia Karbynei, tiesiog kartais ziuriu i nuotrauka ir nezinau ka pasakyt - o va paklaustu autorius ''kaip jums kompozicija'', ''kaip apdirbimas'' ir pan, jau komantaro bent is manes tikrai sulauktu Nekalbu apie nuotraukas, kurias pamatai ir oho Sumaliau kazka
Papildyta:
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 18, 15:09)
Atiduodu jusu teismui dar viena nuotrauka, man asmeniskai joje kazkas ne taip lyg tai ir per daug pasiliniu objektu antram plane, su horizontu lyg ir viskas tvarkoj, o gal ir klystu,fotografuojant atrode vienaip dabar lyg kitaip labiausiai kas man kliuna i akis tos smulkios detales antrame plane
o as manau, kad isvis is kitos vietos fotografuot reikejo. Mano demesi labiausiai blasko akmenys centre nuotraukos.