parodysiu pora dar - kažko "priskretau" prie peizažų , o jų tokių rodomų aplinkui ir nelabai
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 18, 12:08)
parodysiu pora dar - kažko "priskretau" prie peizažų , o jų tokių rodomų aplinkui ir nelabai
Siu oatveju mano manymu apniukusi diena nepasiteisino, arba but buves tirstas rukas, arba sauleta diena, ir atsiskleistu rudenejanciu medziu spalvos o dabar ir spalvos eilines ir siaip nuotraukose per daug detaliu
latoya, is dvieju, man antroji. Pirmoje mano nuomone kazkoks bardakelis ir tiek. Antroje sviesa man graziau krenta, bet kompozicija tai nzn
Karbynės peizazai tvarkingi, pirmasis geriau ziurisi, nes antrajam tie begiai mane blasko. Bet iki stock photography dar padirbet reikia - nera nieko, kvapa gniauziancio ar neiprasto, kazko tokio, ko kitas nepamatytu
Karbynės peizazai tvarkingi, pirmasis geriau ziurisi, nes antrajam tie begiai mane blasko. Bet iki stock photography dar padirbet reikia - nera nieko, kvapa gniauziancio ar neiprasto, kazko tokio, ko kitas nepamatytu
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 18, 15:10)
Ten rytas Ir pirmoj per daug detalių?
Na taip, labiausiai maiso laidai (as juos matau ) ir kazkoks juodas daiktas plaukiantis vandeny, ir siaip labai daug visokiu pastatu QUOTE(Grethenn @ 2008 10 18, 16:49)
kazkoks juodas daiktas plaukiantis vandeny, ir siaip labai daug visokiu pastatu
Aišku, dėkui už atsakymą. Neplaukiantis ten daiktas, ten kažkiokia užtvarėlė ar kas gal žvejų pasidaryta. Stabiliai stovinti
Pastatai - na taip, tai Kaunas, nė nemaniau vaizduot, kad yra atokios neurbanizuotos gamtos kampelis Gal akis labai pripratus prie to vaizdo, kad man tai ( pastatai) neatrodo trūkumu . Dėl laidų iš esmės sutinku, nors man pačiai jie nekrito į aki
Dėkui pakomentavusiems. Kad nuotraukos nėra kažkiom išskirtinės - savo matymo kampu ar dar kuo sutinku , nedažnai aš tuos peizažus fotografuoju (ypač mieste) , todėl pirminis tikslas išmokt tą padaryt bent tvarkingai. Gal kada kas ir gausis. Po 3-jų metų
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 18, 18:09)
Drise, gal nesupyksi, idedu nuotrauka kaip ja matau Kokybe jos neprasta, bet siek tiek reik prisiliest, kad atrodytu patraukliau, nors gal man vienai taip atrodo geriau
oi man buvo atidarę tik pusę fotos, tai komentavau...
Horizontas mano supratimu labai nežymiai nuo vidurio ir nuotrauką dalija į labai labai panašias dalis.
Papildyta:
Geriau gal, bet labai skiriasi nuotaika originale ir koreguotame variante
Horizontas mano supratimu labai nežymiai nuo vidurio ir nuotrauką dalija į labai labai panašias dalis.
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 18, 17:43)
gal man vienai taip atrodo geriau
Geriau gal, bet labai skiriasi nuotaika originale ir koreguotame variante
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 18, 17:43)
Drise, gal nesupyksi, idedu nuotrauka kaip ja matau Kokybe jos neprasta, bet siek tiek reik prisiliest, kad atrodytu patraukliau, nors gal man vienai taip atrodo geriau
Vat as irgi panasiai maciau bet dejau tokai kokia nufotografavau neabdirbta jokiomis programomis
Vis delto horizonto linija kaip ir neteisinga gavosi nes fotografuojant atrode kad viskas ok o rezultate kaip ir tas horizontas nuotrauka i dvi dalis padalino zodziu kazkaip reik ismokt fotografuot teisingiau ir apie kompozicija reik pasiskaityt
tik man netamsintas variantas mielesnis
Karbynė dėl horizonto
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 18, 18:51)
Vat as irgi panasiai maciau bet dejau tokai kokia nufotografavau neabdirbta jokiomis programomis
Vis delto horizonto linija kaip ir neteisinga gavosi nes fotografuojant atrode kad viskas ok o rezultate kaip ir tas horizontas nuotrauka i dvi dalis padalino zodziu kazkaip reik ismokt fotografuot teisingiau ir apie kompozicija reik pasiskaityt
Na zinoma, talentas nufotografuot foto taip, kad ji is kart trauktu aki, as anxciau buvau tokios nuomones, kad foto turi buti gerai neprisilietus su ps, bet dabar supratau, kad realybe reik paastrint, kazka pakeist, kad ziurovo zvilgsnis stabteltu bent akimirkai. Visus efektus, atspalvius galima padaryti ir fotografuojant, juk yra ivairaiusiu nustatymu, taciau tai uzimtu labai daug laiko, praktiskai fotografavimas vyktu eksperimentiniu budu. Taip pat yra ir filtru Vis delto horizonto linija kaip ir neteisinga gavosi nes fotografuojant atrode kad viskas ok o rezultate kaip ir tas horizontas nuotrauka i dvi dalis padalino zodziu kazkaip reik ismokt fotografuot teisingiau ir apie kompozicija reik pasiskaityt
As cia gal drastiskai keiciau foto, bet kartais lengviau aprodyt nei paasikint
galiu isimti