Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

parodysiu pora dar - kažko "priskretau" biggrin.gif prie peizažų , o jų tokių rodomų aplinkui ir nelabai unsure.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 18, 12:08)
parodysiu pora dar - kažko "priskretau" biggrin.gif prie peizažų , o jų tokių rodomų aplinkui ir nelabai  unsure.gif
Siu oatveju mano manymu apniukusi diena nepasiteisino, arba but buves tirstas rukas, arba sauleta diena, ir atsiskleistu rudenejanciu medziu spalvos smile.gif o dabar ir spalvos eilines ir siaip nuotraukose per daug detaliu g.gif
Atsakyti
Ten rytas tongue.gif Ir pirmoj per daug detalių? g.gif

Koks gražus pas mani žinučių skaičius, ot, - reik daugiau neberašyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 18 spalio 2008 - 13:13
latoya, is dvieju, man antroji. Pirmoje mano nuomone kazkoks bardakelis ir tiek. Antroje sviesa man graziau krenta, bet kompozicija tai nzn g.gif

Karbynės peizazai tvarkingi, pirmasis geriau ziurisi, nes antrajam tie begiai mane blasko. Bet iki stock photography dar padirbet reikia - nera nieko, kvapa gniauziancio ar neiprasto, kazko tokio, ko kitas nepamatytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 18, 15:10)
Ten rytas tongue.gif Ir pirmoj per daug detalių?  g.gif
Na taip, labiausiai maiso laidai (as juos matau smile.gif ) ir kazkoks juodas daiktas plaukiantis vandeny, ir siaip labai daug visokiu pastatu smile.gif
Atsakyti
Atiduodu jusu teismui dar viena nuotrauka, man asmeniskai joje kazkas ne taip g.gif lyg tai ir per daug pasiliniu objektu antram plane, su horizontu lyg ir viskas tvarkoj, o gal ir klystu,fotografuojant atrode vienaip dabar lyg kitaip labiausiai kas man kliuna i akis tos smulkios detales antrame plane doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 18 spalio 2008 - 16:16
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 18, 16:49)
kazkoks juodas daiktas plaukiantis vandeny, ir siaip labai daug visokiu pastatu smile.gif

Aišku, dėkui už atsakymą. Neplaukiantis ten daiktas, ten kažkiokia užtvarėlė ar kas gal žvejų pasidaryta. Stabiliai stovinti smile.gif
Pastatai - na taip, tai Kaunas, nė nemaniau vaizduot, kad yra atokios neurbanizuotos gamtos kampelis smile.gif Gal akis labai pripratus prie to vaizdo, kad man tai ( pastatai) neatrodo trūkumu . Dėl laidų iš esmės sutinku, nors man pačiai jie nekrito į aki lotuliukas.gif

Dėkui pakomentavusiems. 4u.gif Kad nuotraukos nėra kažkiom išskirtinės - savo matymo kampu ar dar kuo sutinku , nedažnai aš tuos peizažus fotografuoju (ypač mieste) , todėl pirminis tikslas išmokt tą padaryt bent tvarkingai. blush2.gif Gal kada kas ir gausis. Po 3-jų metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 18, 18:09)
Drise, gal nesupyksi, idedu nuotrauka kaip ja matau smile.gif Kokybe jos neprasta, bet siek tiek reik prisiliest, kad atrodytu patraukliau, nors gal man vienai taip atrodo geriau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 18 spalio 2008 - 16:53
oi man buvo atidarę tik pusę fotos, tai komentavau... doh.gif lotuliukas.gif
Horizontas mano supratimu labai nežymiai nuo vidurio ir nuotrauką dalija į labai labai panašias dalis.
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 18, 17:43)
gal man vienai taip atrodo geriau

Geriau gal, bet labai skiriasi nuotaika originale ir koreguotame variante g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 18 spalio 2008 - 16:48
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 18, 17:43)
Drise, gal nesupyksi, idedu nuotrauka kaip ja matau smile.gif Kokybe jos neprasta, bet siek tiek reik prisiliest, kad atrodytu patraukliau, nors gal man vienai taip atrodo geriau

Vat as irgi panasiai maciau bet dejau tokai kokia nufotografavau neabdirbta jokiomis programomis
Vis delto horizonto linija kaip ir neteisinga gavosi nes fotografuojant atrode kad viskas ok o rezultate kaip ir tas horizontas nuotrauka i dvi dalis padalino unsure.gif zodziu kazkaip reik ismokt fotografuot teisingiau ir apie kompozicija reik pasiskaityt g.gif
tik man netamsintas variantas mielesnis blush2.gif

Karbynė drinks_cheers.gif dėl horizonto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 18 spalio 2008 - 16:53
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 18, 18:51)
Vat as irgi panasiai maciau bet dejau tokai kokia nufotografavau neabdirbta jokiomis programomis
Vis delto horizonto linija kaip ir neteisinga gavosi nes fotografuojant atrode kad viskas ok o rezultate kaip ir tas horizontas nuotrauka i dvi dalis padalino  unsure.gif  zodziu kazkaip reik ismokt fotografuot teisingiau ir apie kompozicija reik pasiskaityt  g.gif
Na zinoma, talentas nufotografuot foto taip, kad ji is kart trauktu aki, as anxciau buvau tokios nuomones, kad foto turi buti gerai neprisilietus su ps, bet dabar supratau, kad realybe reik paastrint, kazka pakeist, kad ziurovo zvilgsnis stabteltu bent akimirkai. Visus efektus, atspalvius galima padaryti ir fotografuojant, juk yra ivairaiusiu nustatymu, taciau tai uzimtu labai daug laiko, praktiskai fotografavimas vyktu eksperimentiniu budu. Taip pat yra ir filtru smile.gif
As cia gal drastiskai keiciau foto, bet kartais lengviau aprodyt nei paasikint
galiu isimti smile.gif
Atsakyti
Tegul būna mirksiukas.gif
Tai aš ištisa seriją šitokių kadrų turiu lotuliukas.gif bet vienoj tas blogai, kitoj anas, labai sunku nufotografuoti viska taip kaip nori, o jūra tai išvis blush2.gif
Atsakyti