Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2008 10 16, 16:09)
Na, su tuo horizontu man irgi ne iki galo aisku, nes kai nera jokio objekto vertikalaus, tai tada norisi ta horizonta priartinti arciau horizontalios linijos, istiesint, nors jis is tiesu ir nera horizontalus. Vat kaip cia, specialiai palikta horizontali pavesines detale, kad ezero krantas "nenukristu"

Bet va jei be jos, tai tada blogai?  g.gif

Ir dar viena, paskutine is ruku serijos. Labai patiko rasos laseliu spindejimas nutviekstas rytines saules. Idomu, ar pavyko perteikti ta jausma...

g.gif Trukdo ji man (pavesine), nes jos per mazai. Drumscia ta ryto tyla. O be jos vel negerai. Norisi paeejeti i kaire ir kitaip sukomponuot kadra.

Tokius voratinklius esu fotografaves keleta kartu. Man nepavyko perteikt to vaizdo. Arba viskas per smulku, kad butu galima iziuret, arba jau makro, kur nelieka pievos erdves. Matyt galima parodyt tik atspaudus didele nuotrauka.
Atsakyti
nemarinkime namu darbu, man rods jiems teikiama per mazai reiksmes.
kaip silwio minejo nd uzduoti galima skirti bendru nutarimu, nd atlikti reiktu kokiu 3 savaiciu, nes kol paskelbiama nauja tema tai net 2 savaites darbui neiseina, tada ir darbu butu daugiau
nd gali buti naujoku priemimo priemone: sudalyvauja naujokas nd ir prasom i tema mirksiukas.gif be to nd nugaletojo darba ir atlikima reiketu panagrineti temoje, pvz. koki fona naudojo, kaip apsvietima sudeliojo.

ka manot?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 10 16, 12:19)
Suprask viena dalyka: kodel butent tavo nuotraukas kazkas turetu vartyti, ziureti, komentuoti gaisdamas savo laika, kai internete pilna kitu autoriu nuotrauku? Isvada, nuotraukos turetu buti kazkuo idomios, kad patrauktu ziurovu demesi. Jei jos pateikiamos netvarkingai (bet kaip), niekas ju nesivargins ziuret. Kuo greiciau ta isisavinsi, tuo greiciau pradesi gauti konstruktyviu komentaru ir sparciau mokysies. 4u.gif
lotuliukas.gif Jo naujokai, nereguliuokit cia lotuliukas.gif Joke.
Papildyta:
Nenoriu kartotis, bet sekanti karta nenustebk, kai niekas i tavo nuotraukas neatkreips demesio. Zinoma tu neturi gaisti laiko. Neprivalai nieko daryti. Lygiai kaip ir mes.

blink.gif bet drinks_cheers.gif va tyli sillwio, tyli, bet kai paraso biggrin.gif Dali sio teksto, reiktu i pirma puslapi ikelt, prie sansaros citatos biggrin.gif

... o peppi teisi, visumoj rimsta vel tema... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 10 16, 17:13)
O gal supaprastint viska kazkaip? Dabar tu namu darbu galybe. As kartais net nezinau uz kuriuos reikia balsuot smile.gif Gal palikt vienus, labiau techninius, ir temas kad skelbtu ne nugaletojas, o sprendimas butu bendras? Pvz. stiklo fotografavimas prie dirbtinio apsvietimo ar centrine kompozicija ir t.t. Ai, turbut sh... cia mano ideja. Kiekvienas pats issiaiskina, ka ir kaip daryt, kai reikalas prispiria.

Taigi tik vieni gyvi ND ir tėra, būtent techniniai. Nurodyti pirmame temos puslapyje, slaptažodis taip pat. Kur čia ta galybė?
O dėl antros dalies - bendro sprendino, užduočių - sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 10 16, 18:09)
Na pirmojoj tai manau kad ir kreivas horizontas, vis tiek reiktu ji tiesinti, o pavesine trukdo, jei be jos, tada erdves pritruktu
Antra foto nelabai, ba kaip pvz prisiminiau sita:
http://fotokudra.lt/...1&nav=aut&page=
ir laseliai spindi ir rukas matos, nors aiqu ir ji turi daug minusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 16, 16:51)
Taigi tik vieni gyvi ND ir tėra, būtent techniniai. Nurodyti pirmame temos puslapyje, slaptažodis taip pat. Kur čia ta galybė?
O dėl antros dalies - bendro sprendino, užduočių - sutinku.

doh.gif RTFM arba einu skaityti pirma puslapi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 10 16, 16:59)
doh.gif RTFM arba einu skaityti pirma puslapi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uooj nihaliūū biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Opa @ 2008 10 16, 17:09)
horizontali pavesines detale, kad ezero krantas "nenukristu"

man jin irgi trukdo blush2.gif , kaip musė ant televizoriaus, nuvaryt norisi lotuliukas.gif Ankstesnės dailios, asmeniškai horizontą tiesinčiau, bet šiaip labai neklūva, būna kartais kaip tik norisi pamiršti tą tiesų horizontą, turėjau tokią fotą, kurioje ištiesinus hotizontą (t.y. skersai einantį kalvos gūbrį) pagrindinis objektas nugriūna ir nelieka visos kreivahorizontės nuotaikos. smile.gif
Atsakyti
PrAsideda FOTO ir video pagrindu kursai dailes akademijoje:

inFO
Atsakyti
O je.. kaip viskas verda smile.gif.. trumpam as cia uzbegau sad.gif, prisipazinti, kad kavos puodukas mano blush2.gif ir dar pasisakyti kad as uz ND (naujokams jie tikrai labai naudingi) ir pritariu:

kaip silwio minejo nd uzduoti galima skirti bendru nutarimu, nd atlikti reiktu kokiu 3 savaiciu, nes kol paskelbiama nauja tema tai net 2 savaites darbui neiseina, tada ir darbu butu daugiau
nd gali buti naujoku priemimo priemone: sudalyvauja naujokas nd ir prasom i tema be to nd nugaletojo darba ir atlikima reiketu panagrineti temoje, pvz. koki fona naudojo, kaip apsvietima sudeliojo.

Ir dar uz Sansaros komentara ND padekoti noriu smile.gif

o nuotraukeles pakomentuoti pasistengsiu veliau, dabar truputi su laiku striuka...
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 17, 00:52)
PrAsideda FOTO ir video pagrindu kursai dailes akademijoje:
Cia kaip supratau besiruosiantiems stoti paruosiamieji kursai, ar siaip tiesiog rengia VDA destytojai VDA patalpose?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 17, 17:16)
Cia kaip supratau besiruosiantiems stoti paruosiamieji kursai, ar siaip tiesiog rengia VDA destytojai VDA patalpose?

nezinau. zadu nueiti.
kiek zinai, is esmes orientuoti i besiruosiancius stoti, bet gali buti naudinga ir kitiems. gal nori kartu? ax.gif
Atsakyti