Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 10:50)
Sveiki smile.gif
Įdedu kelias rudenines miniatiūras jūsų teismui:

Teisti gales labiau patyrusios, o man labai graziai sugretinta, ir spalvos 9na kiek monitorius neapgauna).. labai tokiios aky traukiancios.

Na gal kiek 4 toje beziurint norisi taip imt ir brukstelt su ranka, kad vaikinukas pasitrauktu is kadro..

o as niekaip su WB balansu nesusidraugauju.. kazko as nesuprantu tame.. vakar atlikineju bandyma, tiesiog vakare prie kaitrines lemputes fotografavau (na elementarus kambario apsvietimas) keisdama tik WB balansa ta pati objekta... na tai ka, zinoma maziausiai raudonos spalvos buvo prie to zymejimo kur kaitrine lempute ir pavaizduota.. na bet vistiek daug tos raudonos... ar as cia kazko nesuprantu.. ar cia kitaip ir nebus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 10 spalio 2008 - 10:22
tai gal tada kompromisinį laiką skelbiam 13 val? rolleyes.gif nors man tada jau jokio skirtumo ar 12 ar 13 lotuliukas.gif
tik ar andriuška atsikels po nuotraukų gamybos lotuliukas.gif

vugi, yra būdas, kai pati nureguliuoji rankinį WB pagal baltą lapą wink.gif custom WB. pasiskaityk fotiko instrukcijoje kaip tai daryti su tavo fotiku ir problemu sumazes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 spalio 2008 - 10:31
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 10, 10:50)
Sveiki smile.gif
Įdedu kelias rudenines miniatiūras jūsų teismui:

Labai labai, taip greip peržiūrėjus asmeniškai labiausiai "kimba" nr. 1 ir 2 , o lapas dantyse atrodo kiek dirbtinai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 10, 11:28)

vugi, yra būdas, kai pati nureguliuoji rankinį WB pagal baltą lapą wink.gif custom WB. pasiskaityk fotiko instrukcijoje kaip tai daryti su tavo fotiku ir problemu sumazes.

o labai aciu smile.gif kazkaip nesusimasciau kad ir siuos parametrus galima keisti smile.gif
Atsakyti
nu man būtų idealiausia 12 valanda, bet kaip dauguma nuspręs, taip ir darykit. aš stengsiuos prisiderinti kaip nors, jei ne - šį kartą nesudalyvausiu..smile.gif
svarbiausia, kad kas nors galutinį laiką tik paskelbtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2008 10 10, 08:40)
issilieja tik objektas..pvz jeigu zmogu fotkini, jis pakelia ranka tai rankos nebelieka..nezinau kas tas ISO...fotkinu ant auto..raso Iso auto. o kai paspaudi fotkinti apacioj ekrane uzsidega F2.7  tai gal sitas skaicius blogas??

pas mane S3, tai gal ka galesiu padeti. F2.7 skaicius visai neblogas, jei fotografuoji auto rezimu, tai praso pakelti blykste, su blykste turetu geriau pagauti judanti objekta.
jei nori fotografuoti be blykstes, geriausia pasukti programu ratuka ant begancio zmogiuko.
arba pasukti ratuka ant pusiau automatinio rezimo pvz. Av ir tada ISO pabandyk padidinti iki 200, max400, jis didinasi mygtuko esancio ekrano desineje pagalba (prie mygtuko parasyta ISO) paspaudinek ir pamatysi kaip dideja.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 10:54)
pas mane S3, tai gal ka galesiu padeti. F2.7 skaicius visai neblogas, jei fotografuoji auto rezimu, tai praso pakelti blykste, su blykste turetu geriau pagauti judanti objekta.
jei nori fotografuoti be blykstes, geriausia pasukti programu ratuka ant begancio zmogiuko.
arba pasukti ratuka ant pusiau automatinio rezimo pvz. Av ir tada ISO pabandyk padidinti iki 200, max400, jis didinasi mygtuko esancio ekrano desineje pagalba (prie mygtuko parasyta ISO) paspaudinek ir pamatysi kaip dideja.

aciu jau paziurejau, pasididinus ta ISO ant 400 geriau buna. pas mane ant ratuko negancio zmogaus nera.
karta man pazystama aiskino kazka su tuo judesiu, rode kaip kazkoki skaiciu nustatyti, taip fotografavo ir suko ranka fotika, tai susiliedavo vaizdas, paskui kazkoki skaiciu pakeite ir kai suko ranka fotografavo normaliai sustabdytais kadrais. Nezinau ar suprantamai paaiskinau, bet dabar neprisimenu ka ji ten reguliavo g.gif
Atsakyti
Sansara ir Bite Maja - koks jusu galutinis zodis del laiko? Sprendziam ir as parasysiu laiskelius visems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 10 10, 12:01)
Sansara ir Bite Maja - koks jusu galutinis zodis del laiko? Sprendziam ir as parasysiu laiskelius visems smile.gif

realiai man vienodai laikas biggrin.gif gali būt ir 12 val. kaip planavom anksčiau ax.gif
Atsakyti
user posted image

mano pasibadziojimas po pievas
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 10, 11:08)
user posted image

mano pasibadziojimas po pievas

ojejjjjj kaip grazu, tik nesakyk, kad tu cia su tokiu fotiku beveik kaip mano tokius sedevrus kuri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 10 10, 12:06)
realiai man vienodai laikas  biggrin.gif gali būt ir 12 val. kaip planavom anksčiau  ax.gif

ok, tebūnie 12 val, kas negali 12, prisijungia, kai atsibunda, užmigdo ar gali. vis tiek iki 14 val nemanau, kad išsibėgiosim visi blush2.gif
tai tada kas nors dar oficialiai paskelbkit apie meeetą, kad nukonkuruotų mano užraudoninimus lotuliukas.gif
Atsakyti