QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 12:22)
1. Kadangi as viska fotografuoju ant manual ir fokusavima naudoju rankini
2. Nuoraukos tikrai yra labai sumazintos, kitaip negalejau idet i interneta, dar riskumo gali nebut nes vis delto pritruko gero apsvietimo gal ir ISO per didelis, bet klaidas dazniausiai jau pastebiu permetus nuotraukas i kompa.
3. Tvora pirmam plane,kodel? nes man patiko taip
man taip grazu
4. Dangaus nera nes is kur ji traukt kai ta diena nei debeselio nebuvo, dangus baltas kaip vata buvo kaip kad ir dabar pro langa toki matau
1. O kodel viska tik manual?
2. Jei klaidas pastebi, kodel visvien dedi? Mazinti, kaip minejau, reiketu teisingai, jei nenori sulaukt tokiu komentaru, kokiu sulaukei.
3. Na, tai autoriaus reikalas, tik kad va uzkliuvo visiems. Isvados dvi: arba tai autoriaus problema, arba visi nieko nesupranta.
4. Nefotografuot!!! Arba bent jau nerodyt!!! Zinai kiek pas mane nuotrauku, kurias as isbrokuoju? Ismokim atsirinkt.
As nuotrauku irgi neziuriu. Viena pabandziau, nepatiko, kad matau tik ketvirtadali. Toliau vartyt neturiu laiko.
Suprask viena dalyka: kodel butent tavo nuotraukas kazkas turetu vartyti, ziureti, komentuoti gaisdamas savo laika, kai internete pilna kitu autoriu nuotrauku? Isvada, nuotraukos turetu buti kazkuo idomios, kad patrauktu ziurovu demesi. Jei jos pateikiamos netvarkingai (bet kaip), niekas ju nesivargins ziuret. Kuo greiciau ta isisavinsi, tuo greiciau pradesi gauti konstruktyviu komentaru ir sparciau mokysies.
QUOTE(sayonara @ 2008 10 16, 12:53)
...kai į svečius ateini, visada pradedi reguliuot, kur šeimininkams vazas statyt ir sofas perstumdyt?
Jo naujokai, nereguliuokit cia
Joke.
Papildyta:
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 13:15)
telpa jos i monitoriu
Prie ko cia tie baldai
nejau taip sunku paspausti ant nuotraukos, jei jau jos yra ten idetos nejau turiu det dar karta tik tam kad mazinti dar labaiu formata ir gaisti laika
Nenoriu kartotis, bet sekanti karta nenustebk, kai niekas i tavo nuotraukas neatkreips demesio. Zinoma tu neturi gaisti laiko. Neprivalai nieko daryti. Lygiai kaip ir mes.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso