Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 10 16, 13:39)
niek nematau....smile.gif neverta dėti tokio dydžio fotkių..smile.gif

o kas neleidzia pasididint g.gif nejau sunku paspaust ant nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 12:42)
o kas neleidzia pasididint  g.gif  nejau sunku paspaust ant nuotraukos  rolleyes.gif

o kas neleidžia dėti tiesiai į temą įprasto mums formato foto, kurių nereikėtų spaudinėti, didintis, paskui vėl pasimažint, kad į monitorių tilptų?
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 14:22)
Na man asmeniskai raudona roze asocijuojasi su aistra, tad ja daugiau salia isimylejeliu patogiau amtyti biggrin.gif nors man tai apskritai banalu. o kad nestuke, neiaksu del rakurso fotografavimo, o ne del tamsumo ar apdirbimo, pvz antroje nuotraukoje galima pagalvot kad tai kamuolys o salia jo roze.
Del dangaus, vis tik manau, kad jis perdeges, nes medziu virsunes melsvos

Naujas nuotraukas pakomentuosiu kai bus normalaus dydzio smile.gif kaip pires tai buvusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 spalio 2008 - 12:53
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 13:42)
o kas neleidzia pasididint  g.gif  nejau sunku paspaust ant nuotraukos  rolleyes.gif

aš asmeniškai tingiu dar kažką papildomai spaudinėt smile.gif o ir laiko ne visada būna.
Atsakyti
Dirse, ir išvis, Tu kai į svečius ateini, visada pradedi reguliuot, kur šeimininkams vazas statyt ir sofas perstumdyt?

Apie foto. Nėštukės foto tik šeimos albumui, atleisk. Kokybės nulis, rakursas nepatrauklus, spalvos blogos. Nežinau, ar tai auto, ar kažką kitą fotografavai. Jei kažką kitą - perfotografuok po to, kai ilgai ilgai būsi pasėdėjus prie interneto ir apžiūrėjus šimtus kitų autorių foto. o jei pati save fotkinai - teks palaukt iki kito nėštumo.
Gamtos foto nekokybiškos. Argumentas "o man taip gražu" temoje "mokausi ką nors daryti gerai (pvz., fotografuoti)" netinka..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 spalio 2008 - 12:54
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 16, 13:47)
Na man asmeniskai raudona roze asocijuojasi su aistra, tad ja daugiau salia isimylejeliu patogiau amtyti biggrin.gif nors man tai apskritai banalu. o kad nestuke, neiaksu del rakurso fotografavimo, o ne del tamsumo ar apdirbimo, pvz antroje nuotraukoje galima pagalvot kad tai kamuolys o salia jo roze.

drinks_cheers.gif ai, ir dėl viso kito sutinku su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi brač, kokios aistros mirksiukas.gif Na jūs ir kieta profesūra - falšo jokio nepraleisit. biggrin.gif

Aš gal bandysiu ir ką parodyt. Tik pirma pasakau: prie interno ilgai nesedėjau ir nestudijavau kaip turi būti, esu mačiusi ir bendravusi su žymiais Lietuvos fotomeninikais, keli yra geri pažystami nuo vaikystės. Taigi žinių bagažas didelis. (Pasigyriau lotuliukas.gif ) Bet praktikos maža. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2008 10 16, 14:07)
Oi brač, kokios aistros mirksiukas.gif Na jūs ir kieta profesūra - falšo jokio nepraleisit. biggrin.gif

jep, čia išlieka tik stipriausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif falšui yra gretima tema mirksiukas.gif
o šiaip rodyk, rodyk. nesuvalgysim gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Panašu, kad namų darbams tikrai labanakt atėjo. Nei dalyvaujančių, nei balsuojančių..
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 10 16, 12:10)
jep, čia išlieka tik stipriausi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  falšui yra gretima tema  mirksiukas.gif
o šiaip rodyk, rodyk. nesuvalgysim gi  mirksiukas.gif

O aš ir nebijau mirksiukas.gif Tik fotkes dar reikia išmokti įkelti blush2.gif Čia viskas iš neturėjimo kada. Prisipažinau. ax.gif Prašom nesijuokti. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NYLE MA: 16 spalio 2008 - 13:34
QUOTE(sayonara @ 2008 10 16, 13:45)
o kas neleidžia dėti tiesiai į temą įprasto mums formato foto, kurių nereikėtų spaudinėti, didintis, paskui vėl pasimažint, kad į monitorių tilptų?

telpa jos i monitoriu g.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 10 16, 13:53)
Dirse, ir išvis, Tu kai į svečius ateini, visada pradedi reguliuot, kur šeimininkams vazas statyt ir sofas perstumdyt?

Apie foto. Nėštukės foto tik šeimos albumui, atleisk. Kokybės nulis, rakursas nepatrauklus, spalvos blogos. Nežinau, ar tai auto, ar kažką kitą fotografavai. Jei kažką kitą - perfotografuok po to, kai ilgai ilgai būsi pasėdėjus prie interneto ir apžiūrėjus šimtus kitų autorių foto. o jei pati save fotkinai - teks palaukt iki kito nėštumo.
Gamtos foto nekokybiškos. Argumentas "o man taip gražu" temoje "mokausi ką nors daryti gerai (pvz., fotografuoti)" netinka..smile.gif

Prie ko cia tie baldai doh.gif nejau taip sunku paspausti ant nuotraukos, jei jau jos yra ten idetos nejau turiu det dar karta tik tam kad mazinti dar labaiu formata ir gaisti laika

as atsakiau del tvoros, kad man pasirode taip grazu o de ko jos nekokybiskos gamtos nuotraukos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 12:22)
1. Kadangi as viska fotografuoju ant manual ir fokusavima naudoju rankini

2. Nuoraukos tikrai yra labai sumazintos, kitaip negalejau idet i interneta, dar riskumo gali nebut nes vis delto pritruko gero apsvietimo gal ir ISO per didelis, bet klaidas dazniausiai jau pastebiu permetus nuotraukas i kompa.

3. Tvora pirmam plane,kodel? nes man patiko taip tongue.gif man taip grazu  rolleyes.gif

4. Dangaus nera nes is kur ji traukt kai ta diena nei debeselio nebuvo, dangus baltas kaip vata buvo kaip kad ir dabar pro langa toki matau

1. O kodel viska tik manual?
2. Jei klaidas pastebi, kodel visvien dedi? Mazinti, kaip minejau, reiketu teisingai, jei nenori sulaukt tokiu komentaru, kokiu sulaukei.
3. Na, tai autoriaus reikalas, tik kad va uzkliuvo visiems. Isvados dvi: arba tai autoriaus problema, arba visi nieko nesupranta.
4. Nefotografuot!!! Arba bent jau nerodyt!!! Zinai kiek pas mane nuotrauku, kurias as isbrokuoju? Ismokim atsirinkt.

As nuotrauku irgi neziuriu. Viena pabandziau, nepatiko, kad matau tik ketvirtadali. Toliau vartyt neturiu laiko.
Suprask viena dalyka: kodel butent tavo nuotraukas kazkas turetu vartyti, ziureti, komentuoti gaisdamas savo laika, kai internete pilna kitu autoriu nuotrauku? Isvada, nuotraukos turetu buti kazkuo idomios, kad patrauktu ziurovu demesi. Jei jos pateikiamos netvarkingai (bet kaip), niekas ju nesivargins ziuret. Kuo greiciau ta isisavinsi, tuo greiciau pradesi gauti konstruktyviu komentaru ir sparciau mokysies. 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 10 16, 12:53)
...kai į svečius ateini, visada pradedi reguliuot, kur šeimininkams vazas statyt ir sofas perstumdyt?

lotuliukas.gif Jo naujokai, nereguliuokit cia lotuliukas.gif Joke.
Papildyta:
QUOTE(Dirsė @ 2008 10 16, 13:15)
telpa jos i monitoriu  g.gif
Prie ko cia tie baldai  doh.gif  nejau taip sunku paspausti ant nuotraukos, jei jau jos yra ten idetos nejau turiu det dar karta tik tam kad mazinti dar labaiu formata ir gaisti laika

Nenoriu kartotis, bet sekanti karta nenustebk, kai niekas i tavo nuotraukas neatkreips demesio. Zinoma tu neturi gaisti laiko. Neprivalai nieko daryti. Lygiai kaip ir mes.
Atsakyti