QUOTE(BN @ 2008 10 15, 12:51)
Klausimas - ar kas turit papildoma atminties kaupikli, naudojat ir ka gero galite parekomenduot/pakomentuot? Berods Peppi minejo, kad turi
Taip, turiu
žiūrint su kokiu tikslu ketini/nori įsigyti
Man jo reikėjo kuomet trims savaitėms išvažiavau ir ten kopindavau visas nuotraukas, fotografuoju RAW'u tad 2x2 Gigų man niekaip nebūtų užtekę.
Perkant mane įspėjo, kad nenaudočiau kaupiklio kaip/vietoje išorinio disko, jei fotkini tarkime kažkokį renginį - vestuves ar šiaip savaitę atostogų - atminties kaupiklis idealu bet vos tik turi priėjimą prie kompo rekomendavo iškart perkelt visus duomenis iš kaupiklio į kompą. Taip pat mane įspėjo, kad kai jis dirba turi būti stabiliai padėtas ir nejudinamas.
Kaupiklių yra labai brangių, kur gali peržiūrėti surašytas nuotraukas, ištrinti ką nori bet aš manau, kad tikrai neverta už tai permokėti
pirkau pigiausią iš buvusių, 40 Gb, kainavo regis apie 300 litu
Tiesiog pasiskaičiavau, kad man gana dviejų kortelių ir jei pirkti dar vieną talpesnę kainuos tiek pat kiek kaupiklis o juk kaupiklis kur kas talpesnis
Tris savaites jis važiavo motociklu mano kuprinėje ant pečių 10 tūkstančių kilometrų, atlaikė
vadinasi ne stiklinis
Labai dar man jis pasitarnavo kai reikėjo perinstaliuoti kompą. Vietoje to, kad gadinčiau krūvą DVD diskų sumečiau viską į kaupiklį ir kitą dieną vėl sugrąžinau į sutvarkytą kompą
tad va, per pusmetį jis man du kartus labai pasitarnavo