prisesti?
Anktesnes 2 istryniau, blogai su jomis.
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 14, 02:07)
Grethenn, jei nesupyksi, ikeliu cia, kaip mazdaug matau tavo nuotrauka. Labai grazus modelis
Ir apdirbimas nzn, man vel per geltona
O del geltonumo, jau tikrai manau, kad monitoriai labai skirtingai rodo, nes as gelsvuma visad nuimu, mano monitoriui spalvos pakankamai saltos
Cia matyt kaip su Bites portretu, vieni mato violetini atspalvi, kiti ne
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 14, 03:06)
Idedu dar kelias meragites nuotraukas. Prasom kritikuoti
Super super, zinoma pati pati pirma Kas man patinka, kad nenuglamoorinta, matosi strazdanytes, na nuotrauka spindi, matyt tos akytes taip pakeri QUOTE(BN @ 2008 10 14, 17:40)
prisesti?
Noretus man kokio zmogeliuko ant kedes QUOTE(Karbynė @ 2008 10 14, 15:27)
Nemoku aš pastabų duot ir nežinau kiek galiu, kai pati esu tokia "profė"
Mes mokomes mes nesame profai. Nebijokim kritikuot, bet mokekim tai daryt.
Man baisiausia tai kai kad zmogus mokosi ir parodo savo darba, o jam sakoma kas negerai. Baisu gauti kritika. Niekam nepatinka buti peikiamam.Butinai kai padaroma nuotrauka reikia pasakyt apie ja ka nors gero, taip bent pasitykejimas pakyla pradendaciam.
pav. si nuotrauka per tamsi, bet siek tiek pasviesinus ji graziau atrodo. Matosi ne vietoj fokusas tai kita kart fotografuojant atkreipk demesi i fokuso vieta.
Dazniausiai pats jauti kur klaidos. Parodom nuotrauka ir patariam ka pataisyt. Ka pabandyt..
Patarimas perfotografuot man nepatinka. Visada darom kelis variantus, kelis kadrus. Tai vadinas isrinko geriausia kadra. Parodom darba tikriausiai nepasigyrimui o ieskom patarimo ka galim ispausti is jos, kuris variantas geresnis.
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 08:27)
Mes mokomes mes nesame profai. Nebijokim kritikuot, bet mokekim tai daryt.
Man baisiausia tai kai kad zmogus mokosi ir parodo savo darba, o jam sakoma kas negerai. Baisu gauti kritika. Niekam nepatinka buti peikiamam.Butinai kai padaroma nuotrauka reikia pasakyt apie ja ka nors gero, taip bent pasitykejimas pakyla pradendaciam.
pav. si nuotrauka per tamsi, bet siek tiek pasviesinus ji graziau atrodo. Matosi ne vietoj fokusas tai kita kart fotografuojant atkreipk demesi i fokuso vieta.
Dazniausiai pats jauti kur klaidos. Parodom nuotrauka ir patariam ka pataisyt. Ka pabandyt..
Patarimas perfotografuot man nepatinka. Visada darom kelis variantus, kelis kadrus. Tai vadinas isrinko geriausia kadra. Parodom darba tikriausiai nepasigyrimui o ieskom patarimo ka galim ispausti is jos, kuris variantas geresnis.
O as uz, tai ,kad sakyti tiesa, juk po kurio laiko ir pats autorius pastebes,kad ankstesni darbai tikrai nieko verti buvo,kuriuos idejes rode. Jau geriau pasiemus fotoaparata bandyti zaisti su nustatymais ir fotografuoti dar ir dar. Aisku kritika skaudu, bet jau geriau ja gauti tikra, nei kelti pasitikejima meluojant.
Californiagirl, graziausia man 1
BN, tuscia tokia foto su kedem
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 17:27)
Man baisiausia tai kai kad zmogus mokosi ir parodo savo darba, o jam sakoma kas negerai. Baisu gauti kritika.
O man tiesą sakant, kad ir toli iki kai kurių šito skyrelio narių kažkaip nebebaisu. Paklausai vieną pusę, paklausai kitą, paskaitai kritiką ir atsirenki kas tau tinka, kas padeda judėt į priekį, o kas nepriimtina ir nelabai sutinka su tavo vizija kurlink nori judėti. Atsirenki, pasiginčiji arba ne ir eini tolyn, nes...jei žmogus gaus vien pagyras rodydamas visišką niekalą, jis netobulės. Kritika padeda tobulėt (aišku jei pagrįsta) arba atsirinkinėt kažkokią savo kryptį ir nėra skirta kažkokiems asmeniškumam, nes vertina konkretų darbą (ne autorių kaip žmogų ar fotografą), o tam, kad parodyti autoriui kaip konkretus vaizdas atrodo iš šalies. Jei jau mokomės, tai nėra nesvarbu vis tik.
Va tuoj pridėsiu kaštonų portretų kritikai
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 14, 18:08)
O as uz, tai ,kad sakyti tiesa, juk po kurio laiko ir pats autorius pastebes,kad ankstesni darbai tikrai nieko verti buvo,kuriuos idejes rode.
Tikra teisybė išbandyta nuosavu kailiu ir jaučiu teks išbandyt dar ne kartą. Anksčiau niekaip nesuprasdavau kaip saulėlydis nuotraukoje gali būt negražus jau vien dėl savo spalvų , o va neseniai žiūriu vieną ir matau, kad joje na tikrai nieko...
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 17:27)
Niekam nepatinka buti peikiamam.
Kritika ir peikimas ne visai tas pats...
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 14, 18:08)
O as uz, tai ,kad sakyti tiesa, juk po kurio laiko ir pats autorius pastebes,kad ankstesni darbai tikrai nieko verti buvo,kuriuos idejes rode. Jau geriau pasiemus fotoaparata bandyti zaisti su nustatymais ir fotografuoti dar ir dar. Aisku kritika skaudu, bet jau geriau ja gauti tikra, nei kelti pasitikejima meluojant.
Pritariu visapusiškai. Pati tai patyriau. Čia. Ir džiaugiuosi, kad tiesą sakėt. Aš dar pradedančioji, bet bandau irtis į priekį. Ir jau dabar man mano senos foto - juokingos Ir kritika man buvo ir yra svarbu, ir tikrai dėl jos aš nepabėgau. Būtent dėl kritikos aš čia ir esu (tik nebendrauju, o skaitau, nes fotoaparato kol kas neturiu, tad ir rodyti neturiu ką ). Čia jūs pasakot kaip viskas iš tiesų yra. Aš netgi kai kurias klaidas būtent pastebiu, po jūsų kritikos.
Karbyne, mokek atsirinkti viena kadra is keliu vienodu. tai sunku, bet butina. as uz paskutini
niu nelinksmos mano fotiko naujienos. reik perinstaliuoti firmine programine iranga. tai daro tik firminis servisas... kuris lyg ir yra estijoje tik (na dar neissiaiskinau)... garantijos nera, net jei ir butu buvus, butu pasibaigus. zodziu - itariu, jei tai kainuos brangiai ir teks rizikuoti su is interneto gautu slamstu bandyt perinstaliuot, rizikuosim galima sakyti niekuo nes fotiko neturiu ir itariu del siuntimo/taisymo kainos, neturesiu jei pavyks - pavyks, jei ne - teks galvoti, ieskoti, skaiciuoti, svajoti, bankrutuoti ir t.t.
niu nelinksmos mano fotiko naujienos. reik perinstaliuoti firmine programine iranga. tai daro tik firminis servisas... kuris lyg ir yra estijoje tik (na dar neissiaiskinau)... garantijos nera, net jei ir butu buvus, butu pasibaigus. zodziu - itariu, jei tai kainuos brangiai ir teks rizikuoti su is interneto gautu slamstu bandyt perinstaliuot, rizikuosim galima sakyti niekuo nes fotiko neturiu ir itariu del siuntimo/taisymo kainos, neturesiu jei pavyks - pavyks, jei ne - teks galvoti, ieskoti, skaiciuoti, svajoti, bankrutuoti ir t.t.
aciu visoms uz kritika , einu toliau mokytis
QUOTE(Sansara @ 2008 10 14, 19:08)
Nugi tikrai nelinksma
Bet gal i-nete rasi PĮ? Kažkada kompiuteriniam kažkokiam žurnale buvo patarimų apie technikos PĮ atnaujinimą.
Papildyta:
O kaip balsuosim? Tribalėj ar penkiabalėj sistemoj? Nuotraukų tai nedaug. Gal užteks 1-2-3?
QUOTE(Sansara @ 2008 10 14, 19:08)
niu nelinksmos mano fotiko naujienos. reik perinstaliuoti firmine programine iranga. tai daro tik firminis servisas... kuris lyg ir yra estijoje tik (na dar neissiaiskinau)...
taip, taip Estijoj. atsimenu mano kitinį vežė ten taisyt kažkada seniai, seniai bet šiaip taip liūdnos naujienos bet gal dar pavyks susitvarkyt.
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 14, 17:13)
Kritika ir peikimas ne visai tas pats...
Zinau Ir zinau kuo skiriasi.