californiagirl, labai gražu
Tik man gal pasviromo į kitą pusę norėtųsi - optimistinės diagonalės
Gal galetumete pakomentuoti, yra kas ar tik snap-shot'ai:
spalio sestadieni
portretas
Leidimo rodyt neturiu, tai vakarop isimsiu.
CaGirl, labai grazus modeliukas, kuris tiesiog prasosi spalvu. Man pirma labiausiai
spalio sestadieni
portretas
Leidimo rodyt neturiu, tai vakarop isimsiu.
CaGirl, labai grazus modeliukas, kuris tiesiog prasosi spalvu. Man pirma labiausiai
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 13, 22:54)
Viskas pataisoma. Pabandziau kazka padaryt. Isejo kazkas tokio.
Tik nuotraukoje fokusas i ausi ir zanda O gal cia gerai
Viktorija, nors cia ir pakoregavo nuotrauka, bet ji visvien : per tamsi, nelabai aisku kodel taip kirpta, fokusas ne vietoj. Ka pati manai?
QUOTE(BN @ 2008 10 14, 13:47)
Viktorija, nors cia ir pakoregavo nuotrauka, bet ji visvien : per tamsi, nelabai aisku kodel taip kirpta, fokusas ne vietoj. Ka pati manai?
Ka kompe matom ne viskas tiesa. Cia dar nuo moniko priklauso. kompiuteris su kuriuo dirbu is vis nepritaikytas grafikos darbams Spalvos ir sviesuma matau visai kitaip.
Antras dalykas matosi prie plauku zydra juosta. Labai isryskeja jinai pasviesinus nuotrauka. Tektu nemazai papluset kad viska graziai nulietum nuotrauka.
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 13:51)
Ka kompe matom ne viskas tiesa. Cia dar nuo moniko priklauso. kompiuteris su kuriuo dirbu is vis nepritaikytas grafikos darbams Spalvos ir sviesuma matau visai kitaip.
Antras dalykas matosi prie plauku zydra juosta. Labai isryskeja jinai pasviesinus nuotrauka. Tektu nemazai papluset kad viska graziai nulietum nuotrauka.
tai gal geriau išvis perfotografuot, nei iš š... vašką spaust?
QUOTE(luokė @ 2008 10 14, 15:02)
tai gal geriau išvis perfotografuot, nei iš š... vašką spaust?
mhm ar ji pašviesinta, ar patamsinta esmės nekeičia. reikia perfotografuot.
Zinoma visada galima perfotografuot. Bet kartais uzfiksuoji tokia akimirka kad ji buna nepakartojama.
As linkusi kartais ir is Š vaška spausti. Mano darbinej praktikoje atsirasdavo labai daug nuotrauku, kur uzfiksuotos nuostabios akimirkos (atsiusdavo paprasti skaitytojai kurie teistengia nusipirkti muiline) bet nuotrauka netikdavo laikraciui. Tada galva krapstai ir ieskai ka gali is nuotraukos ispesti. Deja dauguma tekdavo atsisakyt deti.
As linkusi kartais ir is Š vaška spausti. Mano darbinej praktikoje atsirasdavo labai daug nuotrauku, kur uzfiksuotos nuostabios akimirkos (atsiusdavo paprasti skaitytojai kurie teistengia nusipirkti muiline) bet nuotrauka netikdavo laikraciui. Tada galva krapstai ir ieskai ka gali is nuotraukos ispesti. Deja dauguma tekdavo atsisakyt deti.
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 12, 22:56)
Labiausiai man patiko antroji. Tik vat nžn dėl rėmelio O gal visdėlto jis užbaigia tuo pačiu tonu Trečiojoj ausis nukirpta kliūna. Ir abejose - pirmoj ir trečioj man trūksta veido niuansų - kažkaip labai jau nuplokštinti.
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 12, 23:42)
O cia mano, ne is tolo neprilygstamas sea portretas kritika laukiama, laukiu daaaug kritikos
Labai gražus portretas. Ir JB gerai žiūrisi. O dėl karpymo, tai man tas variantas, kur viršugalvio šiek tiek kirpta, geriau atrodo.
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 13, 02:46)
Idedu ir as viena portretuka...kai kurie turbut jau Kudroje matet. Pries pora dienu sia mergaiciuke fotografavau. Negalejau atsidziaugti, kad modeliukas man liezuvio nerodo ir nebega nuo manes Labai naturali mergye
Oj oj Nerealiai. Tokia gyva, lipanti iš monitoriaus nuotrauka. O jau akys akys
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 13, 12:40)
Ir dar vienas portretukas svieciant vakarinei saulei
Labai gražiai saulė apšviečia, spalvos gražios. Vat tik šešėliui kažkokių priemonių fotografuojantis reiktų imtis.
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 13, 20:01)
O kaip sita?
Šitoj man veidas per daug neryškus. Ir rankos norėtusi antros.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 13, 23:54)
kazkas ne taip, o kas nesuprantu? gal per tamsi?
Ir per tamsi, ir ryškumo nerasta. Ir, pgl mane, vaiko nuotraukai netinka toks kirpimas per pusę.
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 14, 02:06)
Nugi ką jau čia pakritikuosi Tik ach och... Visos trys man labai patinka, o pirmoji ypatingai. Labai mielos spalvos pas Tave.
QUOTE(BN @ 2008 10 14, 14:00)
Gal galetumete pakomentuoti, yra kas ar tik snap-shot'ai:
Pirmojoje norėtusi, kad visi dalyviai būtų tilpę pilnai, su visom kojom. Ir kad jaunavedžiai būtų ryškumo zonoje.
Antrojoje nelabai informatyvus portretas, kai mergina taip pasislėpus
Papildyta:
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 15:32)
Zinoma visada galima perfotografuot. Bet kartais uzfiksuoji tokia akimirka kad ji buna nepakartojama.
Aišku, visko būna. Bet šio atveju tai nėra TA nepakartojama akimirka.
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 14:32)
na, jei akimirka tikrai NEpakartojama, tai sutinku.
šiuo atveju esu įsitikinusi, kad ji pakartojama..
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 14, 02:06)
Idedu dar kelias meragites nuotraukas. Prasom kritikuoti
Eik tu sau, kaip gražu...ir aš taip noriu mokėt
Čia kritika
Papildyta:
QUOTE(BN @ 2008 10 14, 14:47)
Viktorija, nors cia ir pakoregavo nuotrauka, bet ji visvien
man irgi vis vien akiai mieliau nepasidarė Aš tai tik kaštonų portretų turiu
Papildyta:
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 14:51)
Tektu nemazai papluset
tik ar...verta
Papildyta:
QUOTE(Ponike @ 2008 10 14, 15:32)
Bet kartais uzfiksuoji tokia akimirka kad ji buna nepakartojama.
Būna, bet kaži ar ten tas atvejis, - ne įvykis, ne nuotykis, ne kažkas specifiškai tik kažkuriai akimirkai būdinga. Man rods perfotografuot jei vaikutis po to neišvyko už jūrų marių neturėtų būt sudėtinga , nes tai tiesiog taikymas į portreto žanrą, o kuo tai galėtų būt nepakartojama (kažkoks ypatingas žvilgsnis, kokio daugiau nepamatysi, kurio nė nesimatė????) neįsivaizduoju.
Nemoku aš pastabų duot ir nežinau kiek galiu, kai pati esu tokia "profė"