Na zinau, kad prasideda kvailoki klausimai ir kad atsibodau jau jums, bet vis tiek, sakykit kaip geriau!
O kaip sita?
Sudejau savo dali is myto... Kai kurios nuotraukos - aiskiai ne mano, nors su mano fotiku darytos
Panasu, kad ND tuoj istiks naturali senatvine mirtis - tik 4 darbus teturim. Kur visi entuziastingi naujokai?
Grethen, neturiu ka pakomentuoti - mna dabar tokios spalvos nelimpa, atrodo pernelyg gelsvai-zalsvai, man kazkokios silumos norisi. Bet nekreipk demesio.
Sea - mane veza tavo naujas stilius, bandysiu dar kart ryt paziuret per kita monitoriu, bet manau komplimentai nesikeis
Panasu, kad ND tuoj istiks naturali senatvine mirtis - tik 4 darbus teturim. Kur visi entuziastingi naujokai?
Grethen, neturiu ka pakomentuoti - mna dabar tokios spalvos nelimpa, atrodo pernelyg gelsvai-zalsvai, man kazkokios silumos norisi. Bet nekreipk demesio.
Sea - mane veza tavo naujas stilius, bandysiu dar kart ryt paziuret per kita monitoriu, bet manau komplimentai nesikeis
kazkas ne taip, o kas nesuprantu? gal per tamsi?
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 14, 00:54)
Zinoma, kad pe tamsi, koks akies obuolys, o koks jis turetu buti?
Tylu....
Grethenn, jei nesupyksi, ikeliu cia, kaip mazdaug matau tavo nuotrauka. Labai grazus modelis
Antrojoj siandien ikeltoj man arba ryskumo lauko didesnio norisi, arba kad ranku visai nesimatytu (zodziu kito rakurso), nes dabar jos sviesios ir taip pat aki traukia, kaip ir veidas, o nerysku Ir apdirbimas nzn, man vel per geltona Bet pagirt noriu, kad ieskai, kad ne siaip ''pasines'' foto ir tiek
Viktorija, ner net ka pasakyt, reikia perfotografuot
Grethenn, jei nesupyksi, ikeliu cia, kaip mazdaug matau tavo nuotrauka. Labai grazus modelis
Antrojoj siandien ikeltoj man arba ryskumo lauko didesnio norisi, arba kad ranku visai nesimatytu (zodziu kito rakurso), nes dabar jos sviesios ir taip pat aki traukia, kaip ir veidas, o nerysku Ir apdirbimas nzn, man vel per geltona Bet pagirt noriu, kad ieskai, kad ne siaip ''pasines'' foto ir tiek
Viktorija, ner net ka pasakyt, reikia perfotografuot
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 13, 19:01)
O kaip sita?
Man patinka
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 13, 22:54)
Viskas ne taip....
Idedu dar kelias meragites nuotraukas. Prasom kritikuoti
Wyshniuk, i Tavo klausima.....dar ne, bet gal greitai
californiagirl, man asmeniskai pirmoji spalvota labiausiai patiko. Labai grazi foto ir modelis, akytes tiesiog sviecia dziugiom vaikiskom emocijom
Sea - nuostabios nuotraukos. Apžavėta aš Ir apdirbimas labai patiko nuotraukų. Ypač antrosios.
Grethen man tai mielesni j/b variantai. Mergina daug išraiškingesnė atrodo nei spalvotose. Ir iš juodai baltų patiektų paskutinių pirmasis var.man geresnis.
Viktorija09 - dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti (Čia kaip ir man).
Californiagirl - Eilės tvarka ir vietos mano manymu 1 vieta - 1-ai foto, ir t.t.
Tokia šelmiška mergaičiukė.
Grethen man tai mielesni j/b variantai. Mergina daug išraiškingesnė atrodo nei spalvotose. Ir iš juodai baltų patiektų paskutinių pirmasis var.man geresnis.
Viktorija09 - dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti (Čia kaip ir man).
Californiagirl - Eilės tvarka ir vietos mano manymu 1 vieta - 1-ai foto, ir t.t.
Tokia šelmiška mergaičiukė.
Californiagirl man tai pirma graziausia, na po pirmos tai trecioji antroji kazkaip veidukas toks labai seseliu uzmestas