Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na zinau, kad prasideda kvailoki klausimai ir kad atsibodau jau jums, bet vis tiek, sakykit kaip geriau! tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grethenn, man pirmasis variantas labiau patinka.
Atsakyti
user posted image

O kaip sita? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 13, 21:01)
user posted image

O kaip sita?  unsure.gif

man gal sodresniu spalvu noretus g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sudejau savo dali is myto... Kai kurios nuotraukos - aiskiai ne mano, nors su mano fotiku darytos smile.gif
Panasu, kad ND tuoj istiks naturali senatvine mirtis - tik 4 darbus teturim. Kur visi entuziastingi naujokai?

Grethen, neturiu ka pakomentuoti - mna dabar tokios spalvos nelimpa, atrodo pernelyg gelsvai-zalsvai, man kazkokios silumos norisi. Bet nekreipk demesio.

Sea - mane veza tavo naujas stilius, bandysiu dar kart ryt paziuret per kita monitoriu, bet manau komplimentai nesikeis smile.gif
Atsakyti
g.gif kazkas ne taip, o kas nesuprantu? gal per tamsi?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 14, 00:54)
Zinoma, kad pe tamsi, koks akies obuolys, o koks jis turetu buti?
Atsakyti
Tylu.... smile.gif

Grethenn
, jei nesupyksi, ikeliu cia, kaip mazdaug matau tavo nuotrauka. Labai grazus modelis rolleyes.gif

user posted image

Antrojoj siandien ikeltoj man arba ryskumo lauko didesnio norisi, arba kad ranku visai nesimatytu (zodziu kito rakurso), nes dabar jos sviesios ir taip pat aki traukia, kaip ir veidas, o nerysku g.gif Ir apdirbimas nzn, man vel per geltona smile.gif Bet pagirt noriu, kad ieskai, kad ne siaip ''pasines'' foto ir tiek 4u.gif

Viktorija, ner net ka pasakyt, reikia perfotografuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 13, 19:01)
O kaip sita?  unsure.gif

Man patinka 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 13, 22:54)

Viskas ne taip.... mirksiukas.gif 4u.gif

Idedu dar kelias meragites nuotraukas. Prasom kritikuoti ax.gif
Wyshniuk, i Tavo klausima.....dar ne, bet gal greitai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
californiagirl, man asmeniskai pirmoji spalvota labiausiai patiko. Labai grazi foto ir modelis, akytes tiesiog sviecia dziugiom vaikiskom emocijom thumbup.gif
Atsakyti
Sea - nuostabios nuotraukos. Apžavėta aš smile.gif Ir apdirbimas labai patiko nuotraukų. Ypač antrosios.

Grethen man tai mielesni j/b variantai. Mergina daug išraiškingesnė atrodo nei spalvotose. Ir iš juodai baltų patiektų paskutinių pirmasis var.man geresnis.

Viktorija09 - dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti smile.gif (Čia kaip ir man).

Californiagirl - Eilės tvarka ir vietos mano manymu smile.gif 1 vieta - 1-ai foto, ir t.t. smile.gif
Tokia šelmiška mergaičiukė. ax.gif
Atsakyti
Californiagirl man tai pirma graziausia, na po pirmos tai trecioji thumbup.gif antroji kazkaip veidukas toks labai seseliu uzmestas g.gif
Atsakyti